- 29 Aralık 2024
- 1.898
- 997
- 38
- Konu Sahibi ogretmenhanim
Ayyy en zorunda o beklemek varua zamanda gecmiyokiO zaman bekleyeyim mi hiçbir şey yokmuş gibidua ediyorum tabiki
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy en zorunda o beklemek varua zamanda gecmiyokiO zaman bekleyeyim mi hiçbir şey yokmuş gibidua ediyorum tabiki
![]()
İstersen verebilirsin canım. Ben 2 gün sonra veremedim. Bugün 4 gün oldu. Sonuç ne çıkacak bakalım. En azından gidişat takip edilir. Daha güzel olur.Teşekkürler sana da hayırlı olsunBen de ilk kanı verdikten sonra bugün 48 saat geçiyor tekrar vereyim diyorum ama doğru mu yapıyorum sence
Sizinle dogum tarihimiz ayni .İstersen verebilirsin canım. Ben 2 gün sonra veremedim. Bugün 4 gün oldu. Sonuç ne çıkacak bakalım. En azından gidişat takip edilir. Daha güzel olur.![]()
Bazıların da lekelenme olması normal oluyor. Benim olmuyo şuan. Ama olmaması da illa sağlıklıdir anlamını taşımıyor tabi. İçinizi ferah tutun. Bir sıkıntı olmaz Allah ın izniyleSizinle dogum tarihimiz ayni .
Selamlar ben de kendim evde test yaptim cift cizgi ,yarin doktor randevum var.
Ama az önce wcde farkettim ki , kahverengi lekelenme var .
Normal mi , sizde de oluyor mu ? Endiseliyim , 3 evladim olacak , yüregim agzimda ,lekelenmeyi görünce üzüldüm.
Şuan ne durumdasın devam ediyor mu ?Yarina kadar icim icimi yiyecek.![]()
Yok cok az geldi yazdigimda sonra yok,uzaniyorum hep.Şuan ne durumdasın devam ediyor mu ?
Yerleşme kanamasıdır o zaman. sıkıntılı bir durum yoktur diye düşünüyorum. Bakalım yarın doktor ne diyecek. Progestan verir her ihtimale karşıYok cok az geldi yazdigimda sonra yok,uzaniyorum hep.
CanımmmmmmmmKaç gündür bu grubu bekliyorumaynı anda ilerleyen kişilerle beraber gebeliği takip etmek güzel oluyor.
ben de yazayım o zaman. Sat 25 Mayıs bat 27 Hazirandı. 26 Haziran da kan testim 53.6 çıktı. Pazartesi tekrar kan vermeyi düşünüyorum. İnşallah sağlıklı bir gebelik olarak ilerler.
![]()
YaaaaCanımmmmmmmmBende test yaptım hamileyim seninle aynı grupta olmak çok güzel
Bende şimdi test yaptım ve mucizevi bir şekilde pozıtıf çıktı. Hangi aya doğum denk gelir bir bakayım dedim seni gördüm nasıl mutlu oldum anlatamammmm.
Amin inşallah canım benim veren Rabbime binlerce kez şükür olsunYaaaanasıl mutlu oldum anlatamam. Aylar sonra yine aynı gruptayız
bu beni biraz duygulandırdı. İnşallah bu sefer doğuma kadar burda kalırız
![]()
Doğum tarihleri yine aynı nerdeyseAmin inşallah canım benim veren Rabbime binlerce kez şükür olsun![]()
Yok bitanem bir haftalığına İzmire gitmiştim tatile ablamın yazdığına bu yangınlardan sebep erken döndüm eve geldim saat sabah bes dedim benim adetim geçikti nir test yaptım awox bu sekilde çıktıDoğum tarihleri yine aynı nerdeyse
Kan verdin mi ?
Ya çok güzelYok bitanem bir haftalığına İzmire gitmiştim tatile ablamın yazdığına bu yangınlardan sebep erken döndüm eve geldim saat sabah bes dedim benim adetim geçikti nir test yaptım awox bu sekilde çıktıŞükür namazını kılıp uyudum daha eşimin haberi yok
![]()
Amin inşallah canım sen içini ferah tut bu kadarına getiren Rabbim devamını da getirir inşallah bizim elimizden gelen birsey yokYa çok güzelbaya pozitif. İnşallah bu sefer sağlıklıdır ikimizinde. İster istemez icimde korku var. Bende Perşembe test verdim. Battan bir gün önce. 53.6 çıktı.
Birde dün verdim ama sağlık ocağı olduğu için hala sonuç yok ekranda![]()
Haklısın canımAmin inşallah canım sen içini ferah tut bu kadarına getiren Rabbim devamını da getirir inşallah bizim elimizden gelen birsey yok
Ayyy tebrikler canım baya baya ben burdayım diyor kopkpyu senin yakında kalp atışın bile duyulurCanımmmmmmmmBende test yaptım hamileyim seninle aynı grupta olmak çok güzel
Bende şimdi test yaptım ve mucizevi bir şekilde pozıtıf çıktı. Hangi aya doğum denk gelir bir bakayım dedim seni gördüm nasıl mutlu oldum anlatamammmm.
Hayırlı olsun ayyy nasıl güzel bi haber eşinizde duyunca nasıl mutlu olurYok bitanem bir haftalığına İzmire gitmiştim tatile ablamın yazdığına bu yangınlardan sebep erken döndüm eve geldim saat sabah bes dedim benim adetim geçikti nir test yaptım awox bu sekilde çıktıŞükür namazını kılıp uyudum daha eşimin haberi yok
![]()
Hoş buldum canım çok şükür telefon flaşlarıyla gölge çizgiler arıyordum ne konular açtım burada ve Rabbim nasip etti Elhamdülillah. 3 düşüğüm var şuan tek isteğim sağlıkla sıhhatli kucağıma almakAyyy tebrikler canım baya baya ben burdayım diyor kopkpyu senin yakında kalp atışın bile duyulurtebrik ederim canım aramıza hoş geldin
![]()