Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    15
Kızlar bi kaç gündür baş ağrım arttı, bunu yaşayan var mı çok rahatsız ediyo
Benim migren krizi gibi korkunç baş ağrım oldu. 3 gün sürdü. Artık son gün dayanamadım doktoruma sordum. Günde 3-4 parol, çok zor da kalırsan da 1 arveles içebilirsin dedi. Ben 1 kez parol içtim artık dayanamadım. Sonra daha hafifledi şimdi iyiyim. Ama araştırmalarıma göre ilk trimesterda baş ağrısı sık görülürmüş

Merhaba arkadaşlar ben 8+4 günlük oldum ama geçen hafta idrarımda bakteri çıktı 188 antibiyotik kullandım bu hafta tekrar tahlil istedi doktorum hala düşmemiş 146 görünüyor böyle yaşayan var mı

Doğum ücreti şuan 70.000 doğum paketi 110.000 di ben doğum paketi aldım. Doğum ücretine zam gelecek diye zaten aynı hesaba gelecekti.

Ben dün tüm gün bu baş ağrısını çektim felaket bişeydi... Dayanamadım ağladım ama yine de ilaç içmeye korktum

Ben 11+1 de ikili tarama için kan verdim yani doktor ense kalınlığı ve baş gelişimine bakıp tamam ikili tarama yapabilirsin, uygunsun bu hafta diyor yani illa hafta önemli değil. İkili tarama sonucu iyi gelirse geri kalan taramaları yapmanı istemezler.. ama çoğu doktor 3 lüyü önermiyor yanılma payı çok yüksek diye.. tecrübeli bir anne ve doktor arkadaşım bana detaylı ulturason için 23-24 civarında git ki organları tam gelişmiş olsun net görünsün demişti bunuda paylaşmış oliyim

İkili taramada %85miş doğruluk payı bilginize

Merhaba arkadaşlar ben 8+4 günlük oldum ama geçen hafta idrarımda bakteri çıktı 188 antibiyotik kullandım bu hafta tekrar tahlil istedi doktorum hala düşmemiş 146 görünüyor böyle yaşayan var mı
Benim geçen hafta idrar yolunda enfeksiyon çıkmıştı ve yanma vardı. Doktor ilaç yazdı ama kullanmak istemedim. Günde 3 litre ve üzeri su içmeye çalıştım 4-5 günde geçti.

Bana olmuştu 2 hafta önce falan gözümün önüne pirzola gelip durdu böyle tuzlu tuzlu yağlı ama yiyemedim kokusundan ötürü
Aaaa benim de gözüme ızgara bonfile geldi ben yedim ve büyük bi iştahla yedim ben normalde et yemezdim ama o gün çok şaşırdık halime, bugün de burnuma kokuyo bi iki saattir

Aaaa benim de gözüme ızgara bonfile geldi ben yedim ve büyük bi iştahla yedim ben normalde et yemezdim ama o gün çok şaşırdık halime, bugün de burnuma kokuyo bi iki saattir
Kesin demir eksikliğimiz var shhs geçende masterchefte fırında köfte patates gördüm biraz canım istedi gece rüyama girdi

Kızlar bu gece de rüyamda eşime pembe renkli beyaz çizgili kumaştan gömlek dikecekmisim ölçüsünü alıyordum daha önce de renkli parlak bir sürü kumaş görmüştüm.
Ne diyorsunuz hala içimden kız geçiyor altın erkekse kumaş kız mıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…