Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    17
kizlar ben bir kac gündür hic iyi hissetmiyorum kendimi mide bulantısı bas dönmesi bi yana dursun, kulağım çok ağrıyor dünden beri sol kulagım ozellıkle. afedersiniz her gün sabah aksam temizliyorum artık o kadar akıntı var. kulağım için ne yapabilirim doktoramı gözükmem gerekiyor

Doktora gözükün bence gebelikle alakalı değil gibi

Önce aile hekimine gözükün bence o sizi KBB ye de yönlendirebilir belki bir ilaçta verebilir cok geçmiş olsun

Ben de dün gece rüyamda fetal dna sonucumu öğreniyordum kız diyordu doktor, herkese hani erkek diyodunuz noldu diye söyleniyordum bakalım sonuç ne olacak

İkizlerin cinsiyetini ne hissediyorsunuz belli olmadı mı
Belli olmadı canım daha 12+3 ler Bu kadar erken cinsiyet için doktora da gitmek istemedim açıkçası Şöyle inan hiç hissetmiyorum kız mı erkek mi sıfır yani. O yüzden tablo dolsun diye bir kız bir erkek diyeceğim haksızlık olmasın hangisi çıkarsa

Sağlıkla gelsin inşallah ikiz çok istemiştim ben de

Selam kızlarr, cinsiyet belli olan oldu muuu? Fetal DNA sonucum temiz çıktı şükür ve cinsiyette belli oldu benm bebiş erkek 13. Haftadayım şu an
Ayyy maşallah ben once ikili yaptırcam doktor fetal yaptır derse ona göre yaptırcam, Allah sağlıkla kolaylıkla kucağımıza almayı nasip etsin belirtilerin nelerdi en başından beriiiiii bana herkes erkek diyo ama ben anlamıyorum

Damağımda yaralar çıktı böyle birşey yaşayan var mı ? Ne yapabilirim acaba...Bi de göbüşleriniz çıkmaya başladı mı benimki hafiften belirmeye başladi baktkça mutlu oluyorum

Rica ederimmm, naptın hastanede misin muayene oldun mu nedir durum
Oldum canım önce tansiyon kilo ölçümü yaptılar sonra muayene saatim gelince içeri girdim doktor inceledi. Çok şükür burun kemiği görülmüş. Ense kalınlığı 1.4 mm mis. Kalp atışını duydum çok şükür sağlıklı dedi doktor. Kan da güzel çıkar inşallah. 1 hafta sonra doktora gösterirsin sonuçları dedi. Darısı başına inşallah. Ve diğer arkadaşlarin.Sen bana öyle iyi geldin ki çok stresli idim okuyunca mesajını içime su serpildi

Damağımda yaralar çıktı böyle birşey yaşayan var mı ? Ne yapabilirim acaba...Bi de göbüşleriniz çıkmaya başladı mı benimki hafiften belirmeye başladi baktkça mutlu oluyorum
Geçmiş olsun aft mi? Benim 6 aylık gobusumden yavrum belli değil.

Hiçbir zaman stres yapma çevremde senle yaşıt doğum yapan cok arkadasım ve tanıdığım var ve hepsi cok güzel rahat geçirdi hamileliği de doğumu da her zaman Allaha dua et tevekkül et ben kendimi öyle sakinleştiriyorum her sey güzel ilerliyor bak bundan sonrası daha güzel olcak birkaç hafta sonra hareketlerini hissedeceğiz biz kendimize iyi bakalım bebek de içerde iyi olur Allah istedikten sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…