Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    17
Sonucunun temiz çıkmasına çok sevindimDarısı tum sonuc bekleyenlerecinsiyetler açıklanmaya başladı yavaş yavaş şimdilik çoğunluk erkek gibi suansağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Her anını düşünmek çok heyecanlı

zorla tavuk köfte falan yiyorum ama çokta bayılmıyorum mecburiyetten yiyorum heralde bulantılar geçince oda geçer 3 ayı atlatınca herşey yok olacak gibi düşünmek istiyorum
ay inşallah bende öyle düşünüyorum gerçi bugün de sabah bı kere dışında midem bulanmadı inşallah bundan sonra da bulanmaz amiiinn en çekilmez yanı o sen en azından zorla yiyebiliyomuşsun ben görsem kuscam sanki görmek bile istemiyorum köfteye bile bı gram isteğim yok canımın cektigi şeyler bolca her türlü meyve simit patatesli börek ıslak kek çikolata felan bende durumlar karışık

Kızlar belim ciddi anlamda kopuyor ayakta durayım oturayim sanki saatlerce ayaktaymisim gibi bi ağrı saplanıyor normal mi ya korkmaya basladım
Benim normalde değil ama azcik iş yapınca agirmaya başliyor bulaşık makinesini bosaltinca mesela önceden de bel ağrılarım ara ara olurdu yaptığım işle alakalı zorladığım için şimdi hamileliğin etkisiyle de normal olarak görüyorum çünkü bel kısmım baya kalınlaştı onun bile etkisi vardır diye düşünüyorum sen ayakta duramicak kadarmişsin farklı bişey demekki

Son düzenleme:
ogretmenhanim merhabalar ben de inşallah 2026 mart annesi olacağım Allah nasip ederse

Kaçıncı Çocuk: 1
SAT: 11.06.2025
Kese: 6+4
Kalp Atışı: 6+4
Tahmini Cinsiyet: -
Tahmini Doğum Tarihi: 18.03.2025

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…