Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    17
Kızlar her şeyden herkesten çok soğudum çok bunalıyorum ve herkes çok anlayışlı çok iyiler bana karşı ne istediğimi bilmiyorum dengesizleştim hormonlardan mıdır? Aynı durumu yaşayan var mı
Hormonlardan diye dusunuyorum. Bende cok dengesiz seyrediyor. Bazen cok iyi hissediyorum bazen tahammulsuz

Kizlar alisveris konusunda once 3. Ay test sonuclarimla bi rahatlamayi bekliyorum. Ama bir de 7. Aya kadar alisveris yapmayin derler ya hani, o kadar da bekleyebilir miyim emin degilim

Kizlar alisveris konusunda once 3. Ay test sonuclarimla bi rahatlamayi bekliyorum. Ama bir de 7. Aya kadar alisveris yapmayin derler ya hani, o kadar da bekleyebilir miyim emin degilim
Ben de ilk 3 ay hiçbir şey almayı düşünmüyorum bir tane bebek battaniyesi örmüştüm puffy ipten o duruyor kenarda o kadar. En azından 5 aylık olmayı beklemek istiyorum

Selam hamişler
Nasılsınız? Herkes çok iyidir umarım
Alışveriş yapmaya başladınız mı ya? Büyük, küçük fark etmez. Ben alamıyorum hiç bişey
Ben zıbın almıştım ilk. bir de tam görünce geçen gün ana kucağı aldık duramadık ben almayacaktım ama sonra dedim neden içimde kalsın kız al gitsin. İçinizden geliyorsa alın valla çok mutlu oluyor insan

Evet ya, bi çorap aldım gidip gelip bakıyorum alcam artık bişeyler yavaş yavaş

Ben de ilk 3 ay hiçbir şey almayı düşünmüyorum bir tane bebek battaniyesi örmüştüm puffy ipten o duruyor kenarda o kadar. En azından 5 aylık olmayı beklemek istiyorum
Örgü battaniye Ben de zamanı gelsin bir şeyler öreyim diye bekliyorum daha çok. 5 ay daha insaflı 7ye göre

Enfeksiyon varmış kızlar hiçbir şey önermedi gebelikten dolayı. Bol su iç sakın dışarıda lavaboya girme dedi
Ayyyy evet o ağrı böbreklerden dolayı beline vuruyor demekki hayatım, imkanın varsa özele de git bebeği gör için rahatlasın. Günde 3-4 lt su iç sık sık iç ki sürekli wc çık. Ben de öyle atıyorum enfeksiyonu

Kızlar selam,
Benim size çok önemli bir sorum var. Oksapar iğne kullanıyorum. Normalde sabahlari yapıyorum fakat bu sabah unuttum. Sizce akşam yapmalı mıyım yoksa sabahı mı beklemeliyim.
Benim kanamam olduğunda 2 gun yaptırmadı doktor.sorun olmadı.yarin da yapabilirsin ya da bugün yap yarın yine aynı saatte yaparsın sorun etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…