- 24 Ocak 2023
- 542
- 681
- 33
- 32
- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
- #6.401
Yaa ne aldın? Ben onlara baktım biraz ama hepsi aynı gibi geldi bana anlayamadım. Bir tek chicconun farklı gibi sanki. Ona da o parayı vermek değer mi kararsız kaldımBen park yatak aldım ya dayanamadım
Canım eleleden aldım gerçekten aşırı kaliteli ürünleri.Yaa ne aldın? Ben onlara baktım biraz ama hepsi aynı gibi geldi bana anlayamadım. Bir tek chicconun farklı gibi sanki. Ona da o parayı vermek değer mi kararsız kaldım
Canim ilk gebeligimde 166 boyum 46 kiloya dustugm Bmi degerim cok dusuk ciktigi icin beni riskli duruma alip yakindan takip ettiler hemen toparlanmamiz gerekiyor dediler diyetisyene basladim mide bulantim 13 hafta civari gecmisti asiri derecede yemek zorunda kaldim saatlerini bile alarmla takip etmemi soylemislerdi ama diyetisyen esliginde saglikli sekilde doguma da zar zor 58 kiloya cikarak girdim kizimij kilosu cok iyi dogdu hic endiselenme ama mutlaka once doktorla gorusmeni ve diyetisyene baslamani tavsiye ederim.kizlar ben kilo vermeye devam ediyprum en son ne zaman yedigim sey midemde kaldi hatirlamiyorum. tuzlu cubuk,ayran,meyve suyu hicbisey kar etmiyor. bi arkadas simit yedigini söylemisti bi kac gün aldim yemege calistim ama sonucu her seferinde lavaboda buldum kendimi.folik asidimi bile icemiyorum hicbiseyi agzimda tutamiyorum. prilam kullanıyorum zarzor muzla falan yutmaya calisiyorum ama fayda etmiyor. bana nolur bi öneri sunun artik acliktan gücsüz düstüm yerimden kalkamiyorum.
O marka çok önüme düşmeye başladı, bakayım madem sende almışsın.Canım eleleden aldım gerçekten aşırı kaliteli ürünleri.
Arkadaşım madre modelini kullanmıştı sevmişti
Ben de bonteyi aldım.
Kaliteli bence kurdum bilesağlıkla gelsin.
Valla benim de . Arkadaşım ekimde doğuruyor hala kıyafet falan almadı ya ben şaşırıyorum.O marka çok önüme düşmeye başladı, bakayım madem sende almışsın.
sağlıkla uyusun yatağında minnoşum
Body, ağız mendili mantıklı bak onlardan alayım birazcıkcinsiyeti öğrendikten sonra benim son aylara bişey kalmaz diye düşünüyorum
Evet evet ya, sağlıklı olsunlar da hepsi yapılır yaValla benim de . Arkadaşım ekimde doğuruyor hala kıyafet falan almadı ya ben şaşırıyorum.
Sağlıkla gelsinler ya inşallah en önemlisi.
şuan için doktor ne derse onu yapıcam sanırım ikilide bir sorun gözükmezse fetal yaptırmayı düşünmüyorum açıkçası her şey gönlümüze göre olsunHayırlı haberlerle gelin inşallahyalnızca ikili tarama mı yaptıracaksınız?
Bende sanırım cinsiyet belli değil diye alamıyorum bişey, işte çorap beyaz body falan alırsam alırım yine gibi geliyor
Bende o şekilde ilerleyeceğim sanırım, ondan sordum testlerişuan için doktor ne derse onu yapıcam sanırım ikilide bir sorun gözükmezse fetal yaptırmayı düşünmüyorum açıkçası her şey gönlümüze göre olsun
birde o kadar çok alınacak şey var ki sanırım nerden başlayacağıma da karar veremiyorum
biraz daha ilerleyince yine buradan çok fikir alıcaz
evet evet kesinlikle birde aynı zamanda doğacakları için birbirimize ekstra yardımımız dokunacaktırBende o şekilde ilerleyeceğim sanırım, ondan sordum testleri
Evet ya, çeyiz yapmaktan daha zormuş bunları seçmekböyle fikir almak çok güzel oluyor. Benim çevremde hamile yok bu ara bide, insan aynı süreçteki insanlarla konuşmak istiyor
cok üzgünüm gecmis olsun… ne kadar süredir hastanede yatıyorsunuzKocaman sarılıyorum sanaçok geçmiş olsun
Dr kilonuzun %5 ine kadar vermeniz normal ama üzeri ise mutlaka bir hastaneye başvurun diyorlar
İkincisi ise İdrara çıkma çok çok azaldıysa mutlaka Dr a başvurun çünkü susuzluk yüzünden böbrek enzimleri ve karaciğer sıkıntı görebilir bu da hem size hem bebeğe zarar
Tüm bu dediklerim maalesef ki bende mevcut ve uzun süredir yatıyorum hastanede
İyice kötülemeden gidin
Benim bu anlattığım kusmalar “benim de bulantım var ama tutuyorum kendimi” bulantısı değil
Ağzımdan burnumdan fışkırıyor uykudan kusarak uyandırıyor düşünün şiddetini
Sizde hiç birşey tutamıyorsanız mutlaka gidin bir Dr a
O yasta aliriz ya ayri ayri.benim de ablamla aram 13 ay. Hep ikiz gibi giydirmis annem.herseyden cifter cifter almislar.yoksa cok fena kavga cikiyormus.rengi bile ayni almak zorunda kalirlarmisgönlüne göre olsun inşallah sağlıkla
Benim yeğenlerim erkek, küçük olan 4-5 yaşlarındayken ben niye hep abimin eskilerini giyiyorum niye yeni bişeyim olmuyor benim diye ağlamıştı bi kere kıyamam
İlk haftalarda benimde çık ağrıyordu belim, doktorum günlük aktivitelerinle alakalı ama devamlı kasiklarindan beline ilerleyen bir ağrı oluyorsa tehlikeli demiştiKızlar belim ciddi anlamda kopuyor ayakta durayım oturayim sanki saatlerce ayaktaymisim gibi bi ağrı saplanıyornormal mi ya korkmaya basladım
Benim daha çok belden yukarı sırta doğruİlk haftalarda benimde çık ağrıyordu belim, doktorum günlük aktivitelerinle alakalı ama devamlı kasiklarindan beline ilerleyen bir ağrı oluyorsa tehlikeli demişti
Ay bende yaptırdım sonuç bekliyorum bana bişey demedi henüz ama ultrason kız GİBİ duruyorEvet ölçüm yapıldıı gayet normal çıktı şükürler olsun. Cinsiyet için tahmin yürütüyor doktorum yüzde 52 kız dedi ama fetal dna sonucunda çıkacak cinsiyet 10 gün içinde
Bu 3. Yatışımcok üzgünüm gecmis olsun… ne kadar süredir hastanede yatıyorsunuzevet kesinlikle bir kadın doğum acile gideceğim, içtiğim suyu bile geri cıkarıyorum hamileligi bu kadar zor diye hic tahmin etmemistim..
Canım çok şiddetli ve saatlerce süren bir ağrıya acile gitmeni öneririm rahim büyüdüğü ve günlük hareketlerden oluyordur ama yine de tedbirli olmakta fayda varKızlar belim ciddi anlamda kopuyor ayakta durayım oturayim sanki saatlerce ayaktaymisim gibi bi ağrı saplanıyornormal mi ya korkmaya basladım
Acilde bebişe bakarlar mıCanım çok şiddetli ve saatlerce süren bir ağrıya acile gitmeni öneririm rahim büyüdüğü ve günlük hareketlerden oluyordur ama yine de tedbirli olmakta fayda var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?