Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    19
Bugün perinatolog randevum var, testlerim de yapılacak, bi tık gerginim ikili test sonuçlarını aynı gün mü aldınız kızlar?
Cok iyi anliyorum sizi olumsuz bisey duyar miyim endisesi oluyor ve cok normal ama insallah güzel seyler duyacaksiniz. Ikili testi ben gecen cuma vermistim dün aradi drum. Cok sükür her sey yolundaymis. Ki ben 37 yasindayim siz daha gencsinizdir rahat olun her sey güzel olacak

Benm de aynı şekilde ağzım açık uyuyorum hep burun tıkanıklığım hiç geçmiyor. Bu arada ben de 38 yaşındayım aynı yaşlardayız
Of cok fena bu tikaniklik uyku kalitesi tamamen bozuluyo. Aslinda 38 ime de bisey kalmadi benim de 3 ay. Ya bu yasta anne olmak cok guzel olacak cok sansliyiz

Rüyamda erkek bebegim oldugunu gördüm. O kadar tatliydi ki. Tabi yatmadan önce yeni dogan bebek videolarina bakmamin da tesiri olabilir disardayiz ben dogdugundan beri hic emzirmedim cocugumu diyorum emzirmek istiyorum nasil hüzel emiyo gercekten emzirdigimi hissettim

Ben de geçen erkek bebiş gördüm
Sarışınız eşimle. Amam bebek esmerdi. Karnımın içinde gördüm şeffaftı karnım shdh

Kızlar gece çok sık uyanmalar yaşayan var mı. Ya da uyanıp tekrar uyuyamayan? Bu durum beni çok etkiliyor hamilelikten mi oluyor merak ediyorum.
bende geceleri çok uyanmaya başladım geri uykuya dalmakta da inanılmaz zorlanıyorum deliksiz uykular şimdiden mi hayal oldu yaa

Ayrica benim ilk yavrum erkek, nasil güzel bisey anlatamam. Daha 2-3 yaslarinda bana öyle güzel seyler söylerdi ki not alirdim unutmiyim diye. Yildizlar senin yaninda sönük kalir annem, yok sen sundan güzelsin söyle ciceksin böyle bilmem nesin. Yani inanilmaz bir sevgi hali oluyor erkek cocukta anneye karsi

Kiz cocukta bambaska tabi ki, onlarin bisey demesine bile gerek kalmiyo kizi erkegi zaten dünyayi annelerinin gözüyle görüyor.. dünyadaki en büyük nimetler

selam annişler,Bu testlerin yanılma payı var mı? Adetime 5-6 gün var.famera kullandım bu ay
Bende adetime 5-6 gün kala erken gebelik testiyle öğrendim ama hemen umutlanmayın sabah erkek ilk idrarla testi tekrarlayın çünkü gün içinde idrar seyrelmiş olabilir sabah erken en doğru sonucu verir. İdrar testinden hemen sonra gidip kan testi verin ve emin olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…