- 24 Ocak 2023
- 559
- 703
- 33
- 32
- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
- #6.501
Oyy maşallahKızlar kızım oluyor cinsiyeti öğrendik hiç bir sıkıntı yok çok şükür Allah herkese nasip etsin ❤
Aaa benimde öyleydi ya, ilk öğrendiğim hafta sabah akşam tıkalıydı.ben :) daha gebelik testi bile yapmadan tıkandı, hala gece yatınca tıkanıyor. oradan anlamıştım hatta gebe miyim acaba diye :))
Benim de geceleri çok düzensiz uykularım, akşam işten gelip yemek yedikten sonra hemen uykum geliyor, sonra gece yarısı kalkıyorum bir daha çok zor dalıyorum ya da uyumadan işe gidiyorum.Kızlar gece çok sık uyanmalar yaşayan var mı. Ya da uyanıp tekrar uyuyamayan? Bu durum beni çok etkiliyorhamilelikten mi oluyor merak ediyorum.
Benim de öyleydi. Yattıktan 3 4 saat sonra geri uyuyamıyordum. Bir hafta kadar sürdü. Şimdi daha iyiyim.Kızlar gece çok sık uyanmalar yaşayan var mı. Ya da uyanıp tekrar uyuyamayan? Bu durum beni çok etkiliyorhamilelikten mi oluyor merak ediyorum.
BenKızlar gece çok sık uyanmalar yaşayan var mı. Ya da uyanıp tekrar uyuyamayan? Bu durum beni çok etkiliyorhamilelikten mi oluyor merak ediyorum.
Tıkanıklık 5. haftadan beri varBurun tıkanıklığı bende gebeliği öğrendiğim haftadan beri var. Bazen artıyor bazen normal devam ediyor. Burnu tıkali olan arkadaslarım arasında cinsiyeti öğrenen var mı ? Merak ettim.
Burun tıkanıklığı bende gebeliği öğrendiğim haftadan beri var. Bazen artıyor bazen normal devam ediyor. Burnu tıkali olan arkadaslarım arasında cinsiyeti öğrenen var mı ? Merak ettim.
Evet vallaAfferin kizimiza
Annesini yormadi hemen gosterdi kendisini
Bende de vardı ve halada var sonuç kızTıkanıklık 5. haftadan beri var
Erkek e benzetti kesin sonuç için fetali bekliyoruz
Sağlıkla al kucağınaKızlar kızım oluyor cinsiyeti öğrendik hiç bir sıkıntı yok çok şükür Allah herkese nasip etsin ❤
Çok sağolunOyy maşallah
Hoş geliyor prenses
Evet öyle oluyorSağlıkla al kucağına
Grubun ilk kızçesi mi yoksa
Anladım canımTıkanıklık 5. haftadan beri var
Erkek e benzetti kesin sonuç için fetali bekliyoruz
Hayır hiç sanmıyorum 2 ayda 1000 çok düşük bu değer neredeyse 3-4 haftalık gelişim gösteren bebeğin değeriMerhabalar sat 20 haziran iken 28 agustoa beta değerinin 1000 olması normal midir
Pcosunuz var mı ? Geç döllenme olabilir mi acaba diye düşündüm. Tekrar kan verince anca netleşir diye düşünüyorumMerhabalar sat 20 haziran iken 28 agustoa beta değerinin 1000 olması normal midir
Canim eger adetin duzensiz ise normal.Merhabalar sat 20 haziran iken 28 agustoa beta değerinin 1000 olması normal midir
Teşekkür ederimCok iyi anliyorum sizi olumsuz bisey duyar miyim endisesi oluyor ve cok normal ama insallah güzel seyler duyacaksiniz. Ikili testi ben gecen cuma vermistim dün aradi drum. Cok sükür her sey yolundaymis. Ki ben 37 yasindayim siz daha gencsinizdir rahat olun her sey güzel olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?