Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    19
Kızlar gece çok sık uyanmalar yaşayan var mı. Ya da uyanıp tekrar uyuyamayan? Bu durum beni çok etkiliyor hamilelikten mi oluyor merak ediyorum.
Benim de geceleri çok düzensiz uykularım, akşam işten gelip yemek yedikten sonra hemen uykum geliyor, sonra gece yarısı kalkıyorum bir daha çok zor dalıyorum ya da uyumadan işe gidiyorum.

Kızlar gece çok sık uyanmalar yaşayan var mı. Ya da uyanıp tekrar uyuyamayan? Bu durum beni çok etkiliyor hamilelikten mi oluyor merak ediyorum.
Benim de öyleydi. Yattıktan 3 4 saat sonra geri uyuyamıyordum. Bir hafta kadar sürdü. Şimdi daha iyiyim.

Burun tıkanıklığı bende gebeliği öğrendiğim haftadan beri var. Bazen artıyor bazen normal devam ediyor. Burnu tıkali olan arkadaslarım arasında cinsiyeti öğrenen var mı ? Merak ettim.

Tıkanıklık 5. haftadan beri var
Erkek e benzetti kesin sonuç için fetali bekliyoruz

Merhabalar sat 20 haziran iken 28 agustoa beta değerinin 1000 olması normal midir
Canim eger adetin duzensiz ise normal.
Temuz sonu agustos basi gibi gec dollenme olmus demekki.
Bazi kadinlar aylarca adet gormuyor. O zaman onlar 3 ay ya da 2 ay oncesini bebegin haftasi olarak baz almiyorlarki:) bu durumda artik 48 saatde bir beta hcg verilmesi lazim. Ve normal artis varsa artik 3cu testten sonra ultrasona gidip doktor muayenesinden gecmek lazim.

kızlar bende doktordan geldim cinsiyet için erken ama %90 kız görünüyor dedi ikili sonucu için haftaya tekrar gideceğiz
hiç kız hissetmiyordum ama hamile olduğumu öğrenmeden önce rüyamda eşime hamileyim diyordum sonrasında da bir kız çocuğu görmüştüm 3-4 gün sonra hamile olduğumu öğrenmiştim bu rüyayı hatırlayınca da bir tuhaf oldum

Merhaba hanımlar.
Nasip olursa bende Mart annesi olucam sat 08.06.2025.Yasim 33 2.cocugum.Benide gruba alirmisiniz?@ögtetmenanne

Teşekkür ederim ya çok sevindim sonuçlarınıza hep güzel haberler olsun 38 yaşındayım ben de. İlk hamileliğimde olumsuz sonuçlar aldığım için gerilmiştim ama ultrasona göre bugün iyi gördüler, ikili test sonucunu da kısa zamanda alırım sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…