- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
- #6.521
Sanırım benim de erkekmişCinsiyeti öğrendin mi
Ben de bugün gördüm rüyamda çok benzerdi. Çok tatlı bir erkek bebekti hatta üzülüyorum nasıl kız bebek istedim ki ben, sen çok güzelsin oğlum diye seviyorum. Doğalı bir iki gün olmuş ama hiç emzirmedim çok acıkmıştır diye korkuyorum. Hemen emziriyorum nasıl göz teması bile gerçekti çok güzeldi maşallah ya hala etkisindeyimRüyamda erkek bebegim oldugunu gördüm. O kadar tatliydi ki. Tabi yatmadan önce yeni dogan bebek videolarina bakmamin da tesiri olabilirdisardayiz ben dogdugundan beri hic emzirmedim cocugumu diyorum emzirmek istiyorum nasil hüzel emiyo gercekten emzirdigimi hissettim
Bende 6 haftadan beri var erkekBurun tıkanıklığı bende gebeliği öğrendiğim haftadan beri var. Bazen artıyor bazen normal devam ediyor. Burnu tıkali olan arkadaslarım arasında cinsiyeti öğrenen var mı ? Merak ettim.
merhaba, benimde SAT 8.6.25, yaşım 42 buranın en büyük hamilesiyimdir sanırım :) benimde inşallah 2. çocuğum olacak.Merhaba hanımlar.
Nasip olursa bende Mart annesi olucam sat 08.06.2025.Yasim 33 2.cocugum.Benide gruba alirmisiniz?@ögtetmenanne
Sizi ben takip ediyorum yaş 39 :)merhaba, benimde SAT 8.6.25, yaşım 42 buranın en büyük hamilesiyimdir sanırım :) benimde inşallah 2. çocuğum olacak.
Bende seni takip ediyorum bir ay sonra 38Sizi ben takip ediyorum yaş 39 :)
Geç döllenmedir 1000 olma ihtimali zayıfAslında adetim cok düzenlidir... Tek taraflı pcos olmasına rağmen. Yanıtlar icin teşekkür ederim
İlk öğrendiğim hafta benim de öyleydi valla hormonlardan herhaldeKızlar gece çok sık uyanmalar yaşayan var mı. Ya da uyanıp tekrar uyuyamayan? Bu durum beni çok etkiliyorhamilelikten mi oluyor merak ediyorum.
Ben Eskişehirdeyim , doktorum Osmangazide 2li test yaptırabilirsin ama Fetal dna ve diğerlerinin sonuçları Osmangazide bizi çok üzdü yanlış çıkma ihtimali fazla yüksek o yüzden istersen özel hastanelere ya da laboratuvarlara bakabilirsin demişti . Özellikle önermedi Osmangaziyi bilginiz olsunFetal devlette yapılmıyor zaten. Sanırım Eskişehir de var bir tek. O da düşük bir ucretteydi. Diğer tarama testlerinden ücret alınmıyor sigortalıda. Analık hakkı varsa alınmaz sanıyorum
Adetiniz hep duzenli ola bilir. Ama pcoslu oldugunuz icin bir sure sonra adetler bazen kaymaya ya da gecikmeye baslaya bilir.Aslında adetim cok düzenlidir... Tek taraflı pcos olmasına rağmen. Yanıtlar icin teşekkür ederim
Bende erkek olsun istiyorum erkek kardeşimden sonraKızlar selam 12+1de kontrolde doktor kıza benzettim dedi. Ama ilk bebeğimde de öyle demişlerdi aynı zamanlarda ve sonra erkek çıktı. Yine aynı şey olmaz umarım da bu sefer sağlıkla hayırla bi kızım olurşeyi merak ediyorum böyle kız deyip de erkek denildiği çok başa gelen bir durum mu
Ay çok sinir bozucu özellikle uyuyacağım zaman oluyor her aksam aynı saatteay benim öyle bıktım artık burun bantı aldım eh biraz açıyor
Gebe olmanı anlaman iyi bişeyben :) daha gebelik testi bile yapmadan tıkandı, hala gece yatınca tıkanıyor. oradan anlamıştım hatta gebe miyim acaba diye :))
Sterimar marka bir burun spreyi var. Eczacı önermişti. Ben onu kullanıyorum bi nebze rahatlatıyorAy çok sinir bozucu özellikle uyuyacağım zaman oluyor her aksam aynı saatteNefes alamıyorum resmen.Ben yatarken bi süre 2 yastıkla dik şekilde yatıyorum açılırsa diye
Burun bandından bende alayım deneyim bakalım bi ihtimal işe yarar belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?