Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    20
Ben de bugün gördüm rüyamda çok benzerdi. Çok tatlı bir erkek bebekti hatta üzülüyorum nasıl kız bebek istedim ki ben, sen çok güzelsin oğlum diye seviyorum. Doğalı bir iki gün olmuş ama hiç emzirmedim çok acıkmıştır diye korkuyorum. Hemen emziriyorum nasıl göz teması bile gerçekti çok güzeldi maşallah ya hala etkisindeyim

kizlar MasAllah ne kadar shanslisinizzzher kes ruyasinda bebeginin cinsiyyetini goruyor ya da bebegini. Ben hic bebekle alakali seyler gormuyorumbir gece elimi karnima koydum dedim lutfen gozuk. Tam farkli bir sey gordum. Bebegin b-si bile yok)))))
Umarim benim gibi ters biri degildir o yuzden belki gostermiyor

Fetal devlette yapılmıyor zaten. Sanırım Eskişehir de var bir tek. O da düşük bir ucretteydi. Diğer tarama testlerinden ücret alınmıyor sigortalıda. Analık hakkı varsa alınmaz sanıyorum
Ben Eskişehirdeyim , doktorum Osmangazide 2li test yaptırabilirsin ama Fetal dna ve diğerlerinin sonuçları Osmangazide bizi çok üzdü yanlış çıkma ihtimali fazla yüksek o yüzden istersen özel hastanelere ya da laboratuvarlara bakabilirsin demişti . Özellikle önermedi Osmangaziyi bilginiz olsun

Kızlar selam 12+1de kontrolde doktor kıza benzettim dedi. Ama ilk bebeğimde de öyle demişlerdi aynı zamanlarda ve sonra erkek çıktı. Yine aynı şey olmaz umarım da bu sefer sağlıkla hayırla bi kızım olur şeyi merak ediyorum böyle kız deyip de erkek denildiği çok başa gelen bir durum mu

Bende erkek olsun istiyorum erkek kardeşimden sonra banada doktorum 11+1 de kız gibi duruyo ama hazırlık yapma değişebilir ilerde dedi ve bayağı bi yorumla karşılaştım çoğu kişide olmuş kız deyip sonra erkek çıkması ki sizinde ilk çocukta olmuş

ay benim öyle bıktım artık burun bantı aldım eh biraz açıyor
Ay çok sinir bozucu özellikle uyuyacağım zaman oluyor her aksam aynı saatteNefes alamıyorum resmen.Ben yatarken bi süre 2 yastıkla dik şekilde yatıyorum açılırsa diye
Burun bandından bende alayım deneyim bakalım bi ihtimal işe yarar belki

ben :) daha gebelik testi bile yapmadan tıkandı, hala gece yatınca tıkanıyor. oradan anlamıştım hatta gebe miyim acaba diye :))
Gebe olmanı anlaman iyi bişeyama geceleri hiç çekilmiyor spreyde kullanamıyoruz.Demekki bu sorunu yaşayan bi ben değilmişim doktora gittiğimde sorucam bakalim belki bi alternatif sunar

Sterimar marka bir burun spreyi var. Eczacı önermişti. Ben onu kullanıyorum bi nebze rahatlatıyor

Kizlar cinsiyet belirtilerinden gogusleri cok sis hatta buyumus agrili olup cinsiyeti belli olan var mi .
Benim ilk gebeligimden tek farki bu goguslerim

Burun tikanikligi icin kizlar bunu Turkiyede var mi bilmiyorum ama paylasmak istedim belki bir sekilde bulabilirsiniz. Bu hamileler icin guvenli ve her gün kullanima uygun icerigi dogal baya açıyor burnu cok rahatlatiyor insallah tr de vardir

Eklentiler

• IMG_4935.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 15
  • IMG_4936.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 12
  • IMG_4937.webp
    31 KB · Görüntüleme: 10
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…