Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    20
gece çam sakuranın kadın doğum aciline gittim ama o kadar itici bir doktorla karşı karşıya kaldım ki… alttan muayene etti yok kalp atışı var vs, hocam dedim ben ultrason için gelmedim ben yemek yiyemiyorum su içemiyorum içtiğim suyu kusuyorum baş dönmem var en son kan kustum falan açıklama yapıyorum. henüz diyo 8 kg kaybın var gayet normal prilam içmen lazım ama dedim içemiyorum geri çıkartıyorum amaa diyo içmen lazım hiç bir şey yapmadan beni geri gönderdi. ben sanki içmem gerektiğini bilmiyordum. nereye gidebilirim istanbul avrupa yakasında bana yardımcı olabilecek bir hastane bir doktor?

Serum yasak mı kendi doktorunuz ne diyor

kendi doktorum yıllık izinde onun görüşünü almadım henüz. artık iyice sinirlerim bozuldu sürekli kusmak halsiz baygın yatmak. gücüm kalmadı. özele gitsem serum vs verirler mi
Evet takıyorlar ben geçen pazar gittim 2 büyük serum birde küçük serum taktılar sıvı kaybı olduğu için

kendi doktorum yıllık izinde onun görüşünü almadım henüz. artık iyice sinirlerim bozuldu sürekli kusmak halsiz baygın yatmak. gücüm kalmadı. özele gitsem serum vs verirler mi
Özele gitsen takarlar ben de birkaç kez devlet aciline gittim kusma sebepli geçen hamileliğimde, Hiçbişey yapmadan yolladılar idrar tahlili istediler keton çıkmasına rağmen değer az vs diyip yolladılar .Ben bu gebelikte gitmiyorum bile acile o kadar soğudum ama dediğim gibi ben kustuktan sonra bir şeyler yiyip günü kapatabiliyorum.Sen de o durum da yoksa özel acile git.

Kızlar ben de bugün kontrolden geldim 11+6 idim bugün ama doktor 12+4 gözüküyor dedi 5 gün ilerde gidiyosun dedi. Benim bebeğim ters duruyodu amuda kalkmış gibi cinsiyeti ise %80 belli dedi ama ben söylemeyin dedim ikili tarama da daha net görülür dedi oradan öğrenirsin dedi. Doktorum cihazı oynattikca o da oynuyodu biraz hareketli benimki galiba belki erkenden hareketlerini hissederim. Bunlarda ultrason kagitlarim:) en son 6. Hafta gitmiştim ben nokta kadar yerden kocaman olmuş essek sıpası

Eklentiler

• 1000350862.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 41
  • 1000350860.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 41
Kanuni sultan Süleyman kadın doğum hastanesinde şansınızı deneyin istetseniz

Evet bende özelde yatıyorum, ama devlette de keton çıkınca müdahale etmeleri gerekiyor nasıl gönderirler anlamıyorum

Kesinlikle verirler o konuda rahat olun
Seruma C vitamini de katıyorlar bir nebze besin ihtiyacınızı da karşılıyor

Evet bende özelde yatıyorum, ama devlette de keton çıkınca müdahale etmeleri gerekiyor nasıl gönderirler anlamıyorum
Değer çok azmış 3-4 falandı galiba gerek yok dediler.Zaten özeldeki gibi ilgi vs yoktu bayağı bir sıra da bekledim üstüne idrar tahlili sonucu bekledim gitmeye verdiğim zahmete pişman olmuştum

Bu kadar kusmaya serum vermesi gerekirdi. Ben Avcılar Anadolu hastanesine gidiyorum Dr Özcan Karademir. Yakınsa düşünebilirsiniz. Fiyatları uygun hastanenin. Doktorda iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…