- 18 Haziran 2024
- 65
- 72
- 8
- 36
- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
- #6.701
Off bi de vermesi varGidişat 20 kilo ama nasip tabi hahahah
Hoş geldinizzzTekrardan yazmak istedim tablo için <3
Kaçıncı Çocuk: 1
SAT: 03.06.2025
Kese: 5+3
Kalp Atışı: 5+6
Tahmini Cinsiyet: Erkek
Tahmini Doğum Tarihi: 10.03.2025
ogretmenhanim
Fetal DNA için bugün örnek veriyorum, dün ilk trimester detaylı ultrason randevum vardı, doktorum söyledi <3Hoş geldinizzz
Fetal mı yaptırmıştınız
Aa inşallah bana da söylerFetal DNA için bugün örnek veriyorum, dün ilk trimester detaylı ultrason randevum vardı, doktorum söyledi <3
12+2'ye denk geldi benim detaylı ultrason muayenem. Sizin de benzerse zamanlama görüp söyleyebilir herhalde.Aa inşallah bana da söyler
Bazen kızlar 14-15 önce anlaşılmıyor ya çok şanslısınız hemen öğrenilmiş sağlıkla gelsin12+2'ye denk geldi benim detaylı ultrason muayenem. Sizin de benzerse zamanlama görüp söyleyebilir herhalde.
Ay süper almayabilirsin hareketle çok, iyi olur senin içinde. Ben oturuyorum sabahtan akşama kadarOff bi de vermesi var
Okul açılacak belki hareketlenince almam
Yaaa benim 12+4 e denk geliyor, söyleyebilir o zaman12+2'ye denk geldi benim detaylı ultrason muayenem. Sizin de benzerse zamanlama görüp söyleyebilir herhalde.
Çok haklısın. Benimde iştahım gelsin dikkat edicem. Şuan kendim kilo almayım diye değil gerçekten iştahım yok. Keşke bu iştahsızlığım gebe olmadan olaydıBende bazi gunler sifir istah ama bazen yiyecek kadar iyiyim.ama istahsizda olsam inanj yiyorum ite kaka. İlk gebeligimde kusma vs birde bebege yonelik beslenememe(bulantidan vs bol karbonhidrat az protein) bebegim 2700 dogdu sonra 2.500 e dustu.ilk ay sutum meme deliklerim kapandigi icin aslinda yetmemis bebik iyice kilo kaybetti falan derken ilk yilimiz kabus gibiydi.ozel recete mamalarla falan kilo aldirdik. Simdi o tramva yuzunden ite kaka giyorum.bu bebegi kilolu dogurmak istiyorum nasipsebutun gun int bakiyorum bebege ne kilo aldirir diye. Avokado muz falan abancam
Benim de canım yoğurtlu şeyler çekiyor. Hani yoğurdu ayrı yemek değil de. Makarna manti falan üstüne yapıp Kaşıklıyorum bazenBence olabilir mesela bu aralar normalde yoğurt sevmem yoğurt yemek istiyorum her öğündesüt severdim ondan tiksindim
İlk dogumlar hemen olmuyor. O yüzden hiç korkmana gerek yok. Zaten birşeylerin ters gittigini anlıyorsun hastaneye erken bile gidiyorsun o zamanlardaKızlar gece gece aklıma takıldı.
Şimdi ben nasip olursa vajinal doğum yapmak istiyorum. Tabi duruma göre değişir daha erken.
Ama benim hastane 30-35 km evimize.
Biz ilçede yaşıyoruz. Neyse ben ya yetişemezsem hastaneye arabada doğurursam falantecrübeli arkadaşlar doğum kaç saat önceden belirti veriyor ki ayy kafamda deli sorular
İyi bari buna takıldım gece geceÇok haklısın. Benimde iştahım gelsin dikkat edicem. Şuan kendim kilo almayım diye değil gerçekten iştahım yok. Keşke bu iştahsızlığım gebe olmadan olaydıbenim kızıma yeni başladık besleyici süt. Yeme problemimiz var. Gelişim geriliği çıktı. İnşallah faydası olur.
Benim de canım yoğurtlu şeyler çekiyor. Hani yoğurdu ayrı yemek değil de. Makarna manti falan üstüne yapıp Kaşıklıyorum bazen
İlk dogumlar hemen olmuyor. O yüzden hiç korkmana gerek yok. Zaten birşeylerin ters gittigini anlıyorsun hastaneye erken bile gidiyorsun o zamanlarda
Teşekkür ederiiissÇok tatlı
Ay maşallah
kesinlikle gidin serum yiyin bende kendimi tuttum tuttum sonunda yatışımı yaptılar ve serumlar iğneler iyi geliyor şuan bulantım baya azBen prilam içmeyi bırakayım artık 12+4üm dedim. sabaha karşı 4 ten beri sayısız kez ağzımdan burnumda gelerek kustum. Ne su tutuyorum ne bir lokma yemek. Bu durum hiç bitmeyecek galiba
Eşimi bekliyorum hiç dayanılacak bir şey değil gerçekten çok kötü hissediyorum 6.haftanın başından beri kusmadan bir günüm geçmedi çok yorucukesinlikle gidin serum yiyin bende kendimi tuttum tuttum sonunda yatışımı yaptılar ve serumlar iğneler iyi geliyor şuan bulantım baya az
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?