Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    24
Çok haklısın. Benimde iştahım gelsin dikkat edicem. Şuan kendim kilo almayım diye değil gerçekten iştahım yok. Keşke bu iştahsızlığım gebe olmadan olaydı benim kızıma yeni başladık besleyici süt. Yeme problemimiz var. Gelişim geriliği çıktı. İnşallah faydası olur.
Bence olabilir mesela bu aralar normalde yoğurt sevmem yoğurt yemek istiyorum her öğünde süt severdim ondan tiksindim
Benim de canım yoğurtlu şeyler çekiyor. Hani yoğurdu ayrı yemek değil de. Makarna manti falan üstüne yapıp Kaşıklıyorum bazen
İlk dogumlar hemen olmuyor. O yüzden hiç korkmana gerek yok. Zaten birşeylerin ters gittigini anlıyorsun hastaneye erken bile gidiyorsun o zamanlarda

İyi bari buna takıldım gece gece

Ben de biraz heyecanlıyım okuldan kimse bilmiyor.
Görünce şaşıracaklar eminim,hiç çocuk istemiyordum.
Kilo almışsın diyenlerin kafasına vurucam

Ben prilam içmeyi bırakayım artık 12+4üm dedim. sabaha karşı 4 ten beri sayısız kez ağzımdan burnumda gelerek kustum. Ne su tutuyorum ne bir lokma yemek. Bu durum hiç bitmeyecek galiba
kesinlikle gidin serum yiyin bende kendimi tuttum tuttum sonunda yatışımı yaptılar ve serumlar iğneler iyi geliyor şuan bulantım baya az

kesinlikle gidin serum yiyin bende kendimi tuttum tuttum sonunda yatışımı yaptılar ve serumlar iğneler iyi geliyor şuan bulantım baya az
Eşimi bekliyorum hiç dayanılacak bir şey değil gerçekten çok kötü hissediyorum 6.haftanın başından beri kusmadan bir günüm geçmedi çok yorucu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…