- 19 Ocak 2016
- 2.345
- 1.794
- 133
- 29
- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
- #6.721
Ben 7 kilo verdim 2 kilo sunu geri almışım şu iki üç gündür biraz yiyebiliyorumKızlar kaç kilo aldınız? ilk trimester'de hiç kilo almayanlar varmış? Sizde durum ne? Ben 53 başlamıştım, 57'yim şimdi
Ben başladım dün itibarenKızlar takviye olarak d vit ve demir ilacı kullanmaya başladınız mı ? Benim bu hafta başlamam gerekiyordu hep unutuyorum demir içiyorsanız ne zaman içiyorsunuz
bu sabah demir ilacına başladım aç karnına içtim devit i de akşam yemeğiyle alıcamKızlar takviye olarak d vit ve demir ilacı kullanmaya başladınız mı ? Benim bu hafta başlamam gerekiyordu hep unutuyorum demir içiyorsanız ne zaman içiyorsunuz
Ne zaman başlamak gerekiyor?Kızlar takviye olarak d vit ve demir ilacı kullanmaya başladınız mı ? Benim bu hafta başlamam gerekiyordu hep unutuyorum demir içiyorsanız ne zaman içiyorsunuz
Balık yağı benim içtiğim vitaminin içinde var gerçekten bulantı yapıyor hemen yemekten sonra nefesimi tutarak içiyorum.Balık yağı d vitamini ve ferrum yazdı bana doktorum dün ama balık yağı mide bulantısı yapıyormuş nasıl içicem bilmiyorum
Unutmazsam içeceğim inşallah. Bebeğimden bildiğim kadarıyla d vit sabah alınması gereken bir vitamin bence sabah için.bu sabah demir ilacına başladım aç karnına içtim devit i de akşam yemeğiyle alıcam
Tam zamanı 12 de başlanıyor.Ne zaman başlamak gerekiyor?
Pazartesi günü gideceğim doktora 12+4 olmuş olacak. Sorayım gittiğimde
ben ikiz gebeyim canım benim kaçla biticeği hiç belli değilbakalım kaçla bitecek
Canım ben 5.haftadan beri d vit alıyorum günde 4-5 damla ama başka vitamine başlatmadılar henüz. 11+0 ım bugün, ve diş etlerim kanamaya başladı durduk yereKızlar takviye olarak d vit ve demir ilacı kullanmaya başladınız mı ? Benim bu hafta başlamam gerekiyordu hep unutuyorum demir içiyorsanız ne zaman içiyorsunuz
ben de magnezyum + probiotic + ocean mommy kullanıyorum benim de diş etlerim kanamaya ve şişmeye başladı. Doktor çok çok hafif bir gargara verdi ama sanki yetmiyor. siz bir çözüm buldunuz mu? Folik asit bırakıp ocean mommye yeni başladım vitamin depolarım tamamlanınca bir süre sonra normale dönmeyi umuyorum.Canım ben 5.haftadan beri d vit alıyorum günde 4-5 damla ama başka vitamine başlatmadılar henüz. 11+0 ım bugün, ve diş etlerim kanamaya başladı durduk yere
Doktor tam olarak o kombinasyonu kullandırıyor bana da. Diş etlerimde kanama yok ama aşırı hassaslaştı dişlerim benimde. Normalmiş sanırımben de magnezyum + probiotic + ocean mommy kullanıyorum benim de diş etlerim kanamaya ve şişmeye başladı. Doktor çok çok hafif bir gargara verdi ama sanki yetmiyor. siz bir çözüm buldunuz mu? Folik asit bırakıp ocean mommye yeni başladım vitamin depolarım tamamlanınca bir süre sonra normale dönmeyi umuyorum.
tabi ilave progestan + asprin de var bende onlar zaten açılış pakedi diye saymıyorum bileDoktor tam olarak o kombinasyonu kullandırıyor bana da. Diş etlerimde kanama yok ama aşırı hassaslaştı dişlerim benimde. Normalmiş sanırım
aa öyle mi gün içinde dediği için doktor öyle düşünmüştüm ama sabah alırımUnutmazsam içeceğim inşallah. Bebeğimden bildiğim kadarıyla d vit sabah alınması gereken bir vitamin bence sabah için.
Ben de hamile kalmadan once ve gebelikte ilk 2 ay vifolic içtim daha yeni ocean mummy kullanmaya başladım vifolic balıktan tiksindirdi doktor bunu önerdi bana. Tuzlu suyla gargara önerdiler diş eti için ama yapmadım henüz çünkü midemi bulandırıyorben de magnezyum + probiotic + ocean mommy kullanıyorum benim de diş etlerim kanamaya ve şişmeye başladı. Doktor çok çok hafif bir gargara verdi ama sanki yetmiyor. siz bir çözüm buldunuz mu? Folik asit bırakıp ocean mommye yeni başladım vitamin depolarım tamamlanınca bir süre sonra normale dönmeyi umuyorum.
Öyle canım maalesef ben geçen gebelikte yanımdaki kadın düşük yapıyordu onu bile bağırmasına rağmen beklettiler orada sıra var deyip ben de kusma sebepli gitmiştim valla psikolojim bozuldu acilde zaten asistanlar oluyor devlette uzman doktordan daha acımasız ve egolu oluyor çoğu . kadın doğum acile özele gitmeyeceksem gitmem artık yani.Acile geldik bir şey yapamayız normal hamilesin diyor çok sinir oldum
Ben 54 basladim 51-52 yim suanKızlar kaç kilo aldınız? ilk trimester'de hiç kilo almayanlar varmış? Sizde durum ne? Ben 53 başlamıştım, 57'yim şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?