Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    24
Kızlar takviye olarak d vit ve demir ilacı kullanmaya başladınız mı ? Benim bu hafta başlamam gerekiyordu hep unutuyorum demir içiyorsanız ne zaman içiyorsunuz

Balık yağı d vitamini ve ferrum yazdı bana doktorum dün ama balık yağı mide bulantısı yapıyormuş nasıl içicem bilmiyorum

Kızlar takviye olarak d vit ve demir ilacı kullanmaya başladınız mı ? Benim bu hafta başlamam gerekiyordu hep unutuyorum demir içiyorsanız ne zaman içiyorsunuz
Ne zaman başlamak gerekiyor?
Pazartesi günü gideceğim doktora 12+4 olmuş olacak. Sorayım gittiğimde

Balık yağı d vitamini ve ferrum yazdı bana doktorum dün ama balık yağı mide bulantısı yapıyormuş nasıl içicem bilmiyorum
Balık yağı benim içtiğim vitaminin içinde var gerçekten bulantı yapıyor hemen yemekten sonra nefesimi tutarak içiyorum.

Canım ben 5.haftadan beri d vit alıyorum günde 4-5 damla ama başka vitamine başlatmadılar henüz. 11+0 ım bugün, ve diş etlerim kanamaya başladı durduk yere

Canım ben 5.haftadan beri d vit alıyorum günde 4-5 damla ama başka vitamine başlatmadılar henüz. 11+0 ım bugün, ve diş etlerim kanamaya başladı durduk yere
ben de magnezyum + probiotic + ocean mommy kullanıyorum benim de diş etlerim kanamaya ve şişmeye başladı. Doktor çok çok hafif bir gargara verdi ama sanki yetmiyor. siz bir çözüm buldunuz mu? Folik asit bırakıp ocean mommye yeni başladım vitamin depolarım tamamlanınca bir süre sonra normale dönmeyi umuyorum.

Doktor tam olarak o kombinasyonu kullandırıyor bana da. Diş etlerimde kanama yok ama aşırı hassaslaştı dişlerim benimde. Normalmiş sanırım

Doktor tam olarak o kombinasyonu kullandırıyor bana da. Diş etlerimde kanama yok ama aşırı hassaslaştı dişlerim benimde. Normalmiş sanırım
tabi ilave progestan + asprin de var bende onlar zaten açılış pakedi diye saymıyorum bile sıkıldım haplardan, umarım multivitaminler dişlerimize iyi gelir de kaybetmeyiz yaa

Ben de hamile kalmadan once ve gebelikte ilk 2 ay vifolic içtim daha yeni ocean mummy kullanmaya başladım vifolic balıktan tiksindirdi doktor bunu önerdi bana. Tuzlu suyla gargara önerdiler diş eti için ama yapmadım henüz çünkü midemi bulandırıyor c vitamini eksikliği yüzünden diş eti sorunu yaşıyoruz bebek artık o vitamini de bitirmek üzere sanırım bizde

Acile geldik bir şey yapamayız normal hamilesin diyor çok sinir oldum
Öyle canım maalesef ben geçen gebelikte yanımdaki kadın düşük yapıyordu onu bile bağırmasına rağmen beklettiler orada sıra var deyip ben de kusma sebepli gitmiştim valla psikolojim bozuldu acilde zaten asistanlar oluyor devlette uzman doktordan daha acımasız ve egolu oluyor çoğu . kadın doğum acile özele gitmeyeceksem gitmem artık yani.

Kızlar karın boşluğu ağrısı, kaburgamın altında karnın üst kısımlarında batma rahatsızlık hisseden var mı ya bir saattir geçmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…