Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    36
Canım aklında kalacagına doktora git ben bu motto ile haftada en az 3 ultrasondayım tavsiye ederim artık farklı farklı tüm doktorları geziyorum acillere gidiyorum bebegimin o kadar çok ultrason fotoğrafı oldu ki

Allah razı olsun çok sağolun inşallah bende sağ salim kucağıma alabilirim

Benim fetal fraksiyon 12+2 de 16.71 çıktı. %4 üzeri normal ama %10 dan fazla çıkması sonuçların güvenirliği açısından daha iyiymiş .
12+2 haftada verdigin icin %10 uzeri gelmis canim bu da cok normaltebrik ederim seni. Ama erken 10-11 haftalarda %10 uzeri cikmasi biraz zor:)) ve guvenirligi acisindan tabii cok olmali ama %4 ustu olan kizlarimizi da korkutmayalimgayet guzel degerler

Canım aklında kalacagına doktora git ben bu motto ile haftada en az 3 ultrasondayım tavsiye ederim artık farklı farklı tüm doktorları geziyorum acillere gidiyorum bebegimin o kadar çok ultrason fotoğrafı oldu ki
Ya acile burada pek güvenemiyorum kışın yaşadığım şehir farklı güneydoğu'da nasıl bir muamele olur bilmiyorum aslında korkuyorum o yüzden gidemiyorum. Kendi şehrimde olsam durmazdım hiç

Çıkın çıkın gelin yakında mart-Nisan olacak grubun adı
Benimde mart başı ama şubat sonu da olabilir diye şubata da bakayım dedim orada çok tuhaf hissettim sanki bu grubu aldatıyor gibi bir his

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…