- 28 Şubat 2025
- 262
- 276
- 18
- 31
- Konu Sahibi ogretmenhanim
Kızlar merhaba, doğum koçu ya da doğum danışmanı ile anlaşan var mı aranızda. Kafamıza takılanları burada birbirimizden de öğreniyoruz ama bir uzman görüşü almakta iyi olacaktır..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bebeğiniz ne kadarlık ben de hala emziriyorum benimki 16 aylık geceyi kesmiştik 2 hafta önce, çok şükür alıştı artık kendi uyuyor emmeden ama gündüz devamlı emmek istiyor. Hamileliğimi bilmeden önce zaten azaltma kararı vermiştim ama bu süreci 2 yaşına kadar yayacaktım ve 2 yaşında veda planlıyordum şimdi tam 2 yaşında kardeşi doğacak onu o zaman kesip diğerini emzirirsem travma olur o yüzden daha erken bırakmam lazımBebek doğunca da yiyemeyeceğizOğlum doğduğunda asla oturamazdım sofraya. Emmek isterdi sofra hazır olunca, alarm kurmuş gibi
Bu arada ben halen emziriyorum ve bırakması imkansız gibi. Bu konuda da önerilere ihtiyacım var
![]()
O zaman heyecanlı eğlenceli mutlu bir yolculuk HakedilmişHerkese selaaamçetrefilli bir tüp bebek sürecinden sonra bende buradayım. Mart annesi olacağım inşallah
![]()
Teşekkür ederim Allâh razı olsun. 5 yıldır ikinci çocuk için uğraşıyorduk. Halen inanamıyorumO zaman heyecanlı eğlenceli mutlu bir yolculuk Hakedilmişsağlıkla tamamlayın inşallah
İnşallah hoşgeldinizHerkese selaaamçetrefilli bir tüp bebek sürecinden sonra bende buradayım. Mart annesi olacağım inşallah
![]()
Hayırlı olsun inşallah sağlıkla ilerlerSelam güzel anneler bende dün betahcg nin 61 olduğunu öğrendim. Duygu karmaşası yaşıyorum. Benim kasık ağrım ve gogus ağrılarım var. Bir de canım hiç yemek yemek istemiyor. Ağzımda değişik bir tat var.
İlk gebeliğim kendiliğinden olduTeşekkür ederim Allâh razı olsun. 5 yıldır ikinci çocuk için uğraşıyorduk. Halen inanamıyorum![]()
Aramıza hoş geldinizSelam güzel anneler bende dün betahcg nin 61 olduğunu öğrendim. Duygu karmaşası yaşıyorum. Benim kasık ağrım ve gogus ağrılarım var. Bir de canım hiç yemek yemek istemiyor. Ağzımda değişik bir tat var.
Ayy ayy hayırlı olsun maşallahİlk gebeliğim kendiliğinden oldu
6 sene sonra ikinci aşılama ile
Ve 9,5 yıl sonra çikolata kisti ve 1 in altında amh değeri ile kendiliğimden hamile kaldım
“Kün fe yekün” başka açıklaması yok gerçekten
Rabbim tamamına erdirsin![]()
Oğlum 2 buçuk yaşında, aslında 2'de bırakacaktım. Ama başaramadık ikimizde. Vardiyalı çalıştığım için çok özlüyordu, gelince ne o ne ben dayanamıyorduk devam ediyordum. Şimdi nasıl bırakacağım telaş içindeyim. Bebrğin geleceğini söylediğimde sanki daha fazlalaştı gibi. Ben de travma olur diye çok korkuyorumBebeğiniz ne kadarlık ben de hala emziriyorum benimki 16 aylık geceyi kesmiştik 2 hafta önce, çok şükür alıştı artık kendi uyuyor emmeden ama gündüz devamlı emmek istiyor. Hamileliğimi bilmeden önce zaten azaltma kararı vermiştim ama bu süreci 2 yaşına kadar yayacaktım ve 2 yaşında veda planlıyordum şimdi tam 2 yaşında kardeşi doğacak onu o zaman kesip diğerini emzirirsem travma olur o yüzden daha erken bırakmam lazım
Merhaba, doktor kontrolünden çıktım şimdi. Kesemiz göründüHaftası ile uyumlu dedi doktor 8mm. 4+5'im şu anda. 17 Temmuz'da kalp atışı için çağırdı
![]()
Merhaba hamileliğiniz sağlıkla geçsinMerhaba, doktor kontrolünden çıktım şimdi. Kesemiz göründüHaftası ile uyumlu dedi doktor 8mm. 4+5'im şu anda. 17 Temmuz'da kalp atışı için çağırdı
![]()
Merhaba, doktor kontrolünden çıktım şimdi. Kesemiz göründüHaftası ile uyumlu dedi doktor 8mm. 4+5'im şu anda. 17 Temmuz'da kalp atışı için çağırdı
Çok güzel maşallah saglikla devam etsinMerhaba, doktor kontrolünden çıktım şimdi. Kesemiz göründüHaftası ile uyumlu dedi doktor 8mm. 4+5'im şu anda. 17 Temmuz'da kalp atışı için çağırdı
![]()
Yaaa zaten çok zorOğlum 2 buçuk yaşında, aslında 2'de bırakacaktım. Ama başaramadık ikimizde. Vardiyalı çalıştığım için çok özlüyordu, gelince ne o ne ben dayanamıyorduk devam ediyordum. Şimdi nasıl bırakacağım telaş içindeyim. Bebrğin geleceğini söylediğimde sanki daha fazlalaştı gibi. Ben de travma olur diye çok korkuyorum![]()