Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    12
merhabaa, bu harika! <3 aramızda bir gün varmış, ben de yarın gideceğim doktora. vajinal ultrasonla mı gördü keseyi acaba? bu arada betanız kaç? :)
Merhaba normal ultrasonla gördü. Vajinal teklif etse kabul etmeyecektim Beta bana 5 Temmuz'da bakıldı. 581'di. Başka da bakmadılar. Kese görğndüğü için sanırım

Ben de çalışıyorum eğer sağlık açısından da sıkıntılı bir durum olmazsa (risk falan) bence çalışmak daha iyi, evde ne kadar uğraşsak da en son kendimizi uzanırken buluyoruz hareketli bir dönem olsun istiyorum, hatta daha doktora gitmeden gebelik pilatesini araştırmaya başladım YouTube da Elçin Demirelin sayfası var onu baya beğendim, pazartesi kese görmeye gideceğim, doktora da sorup ona göre pilatese başlayacağım iyi hazırlanmak istiyorum

Kızlar SAT 15 Haziran BAT 19 Temmuz. Öylesine yapayım dedim ilk dakikadan çift çizgi oldu. Bu markayı kullanan var mı daha önce. Kuruma çizgisinde veya yalancı pozitiflikte hemen ikinci çizgi görünür mü? Lütfen birisi beni aydınlatsın

Eklentiler

• IMG20250711161102.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 23
Bu markayı hiç kullanmadım ama direkt ikinci çizgi çıktıysa hamilesiniz bana kalırsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…