- 28 Şubat 2025
- 265
- 277
- 18
- 31
- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
- #1.001
en azından popiş koltuk görüyorEvden çalışıyorum ben. Ama hep yatasım var
Ben de calısıyorum doktor da cok uzanma eğilme dedi bilmiyorum daha dikkatli olmaya calısıyorum ama ister istemez çalısınca dalgınlık oluyorbu arada aranızda çalışan var mı yoksa evlerde misiniz. Ben çalışıyorum olabildiğince az hareket etmeye çalışıyorum ama olduğu kadar işte..
biz nasıl yarışalım 9 ay yatan piremseslerleBen de calısıyorum doktor da cok uzanma eğilme dedi bilmiyorum daha dikkatli olmaya calısıyorum ama ister istemez çalısınca dalgınlık oluyor
Doğruuuen azından popiş koltuk görüyorbuna şükür
Anladım çok geçmiş olsun en hayırlı zamanda sağlıklı güzel bir hamilelik geçirir bebeğinize kavuşursunuz inşallahEvet doktora gittim beta düştü kanamam oldu kimyasal gebelik geçirdim
Bende çalışıyorum, masa başı. Bakalım nasıl olacak ilerleyen zamanlarbu arada aranızda çalışan var mı yoksa evlerde misiniz. Ben çalışıyorum olabildiğince az hareket etmeye çalışıyorum ama olduğu kadar işte..
Hoşbuldummm peşpeşe sağlıklı doğum diliyorum bizlereHoş geldiiin benim de sat 14 haziran
Ay keşke ya evetBen çok zorlanırım diye düşünüyordum ilk günler çok zorlandım eşim de çok içer. Ama şu an aramiyorum. Yavaş yavaş yapin. Bugün 3 yarin 2 sonra 1 sonra birakma gibi. Özel eğitim öğretmeniyim inanın o vicdan azabini yaşamak istemiyorumkeşke bi anda birakabilsem
Evet öyle gebeyken sigara içen çok tanıdığım var ama bunları örnek almamak lazım bağımlılık ama mecburuz bırakmayabir hedef koymak lazım kalp atışı duyunca, ilk 3 ayı atlatınca vs gibi. gün koyunca daha kolay oluyormuş. çünkü sigara içmek değil içilen ortamda durmayı bile önermiyorlar. vicdan azabı duya duya içiyorum şuan ben rezalet bir şey gerçekten
Hayırlısı olsun inşallahCanım biliyorum bu banada daha önce doğru çıkarmıştı da ben buna baktım kız cinsiyet çıktı birde Rus takvimi var orda erkek çıkıyor dur bakalım hayırlısı olsun inşallah
Hemen hemen aynıyız, kese görünür sizde de, biz dün gördük. Kalp atışı için 17'sinde çağırdıBen de henüz eşim hariç kimseye söylemedimanneme söylemek için randevuyu mu beklesem diyorum hani keseyi de göreyim diye bir yandan da pat diye herkese söylemek istiyorum bu arada hamilelik+ uygulaması var ya onu indirdim, baya güzel bilgiler var bakmak isteyen olursa
MaşallahGünaydın herkese benimde dün kesem gözültü çok şükür 5+3 haftalık, kese etrafında sıvı dedi kanama alanı var dedi,dikkat etmen gerekıyor ani hareketlerden diye uyardı ama bilmiyorum tehlikeli mi değil mi. 10 güb sonra tekrar kontrole cağırdı
Bende yarın gideceğim aynı haftadayım sizinleHemen hemen aynıyız, kese görünür sizde de, biz dün gördük. Kalp atışı için 17'sinde çağırdıBen de pat diye herkese söyledim
Kaçıncı haftadasınız?Hemen hemen aynıyız, kese görünür sizde de, biz dün gördük. Kalp atışı için 17'sinde çağırdıBen de pat diye herkese söyledim
merhabaa, bu harika! <3 aramızda bir gün varmış, ben de yarın gideceğim doktora. vajinal ultrasonla mı gördü keseyi acaba? bu arada betanız kaç? :)Merhaba, doktor kontrolünden çıktım şimdi. Kesemiz göründüHaftası ile uyumlu dedi doktor 8mm. 4+5'im şu anda. 17 Temmuz'da kalp atışı için çağırdı
benim de öyle, geç yumurtladım hatta düzenlenmiş sat 8 haziran olmalı. 4+4 bugün. 4+1'de 81'di değerim, 4+3'te 289 oldu. bence endişelenmeye gerek yok önemli olan yükseliş ki o da çok sağlıklı görünüyorSelamlarben de bu gruba dahil olacağım sanırım. Umarım sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız
Benim size sormak istediğim bir soru var hanımlar, beta HCG değerim biraz düşük sanki, sat 8 haziran, 4+1’de 114 çıkmıştı, 36 saat sonra 210 çıktı. Önemli olan artış oranı o da iyi görünüyor dedi aile hekimim, henüz kadın doğuma gitmedim. (Şu an 4+4’teyim, randevum haftaya cuma olabilecek. Şimdi gitsem de bir şey görünmez diye teselli ettim kendimi.) İlk gebeliğim olacak, arada kaldım takibe devam edeceğim doktordan önce danışmak için başka bir yere mi gitsem diye, sanki daha yüksek oluyor bu zamanlarda değerler
günde 1 paket içiyordum neredeyse, şimdi white - one sigaralardan günde 3-4 tane içiyorum. bazı günler 2. ama her içişimde içim sızlıyor, nasıl olacak bilmiyorum. böyle böyle bırakırım inşallah...Kızlar şu sigara işini ne yaptınız ya hala kullanan varmı ben baya azalttim ama nasıl bırakıcam bilemiyorum
o sigaranın tam adı neydi değerleri 1 1 1 olandı di migünde 1 paket içiyordum neredeyse, şimdi white - one sigaralardan günde 3-4 tane içiyorum. bazı günler 2. ama her içişimde içim sızlıyor, nasıl olacak bilmiyorum. böyle böyle bırakırım inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?