Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    12
bu arada aranızda çalışan var mı yoksa evlerde misiniz. Ben çalışıyorum olabildiğince az hareket etmeye çalışıyorum ama olduğu kadar işte..
Ben de calısıyorum doktor da cok uzanma eğilme dedi bilmiyorum daha dikkatli olmaya calısıyorum ama ister istemez çalısınca dalgınlık oluyor

Evet öyle gebeyken sigara içen çok tanıdığım var ama bunları örnek almamak lazım bağımlılık ama mecburuz bırakmaya

Hemen hemen aynıyız, kese görünür sizde de, biz dün gördük. Kalp atışı için 17'sinde çağırdı Ben de pat diye herkese söyledim

evet kızlar ben tam 6. haftaya girerken mide bulantısı mı dersiniz mide huzursuzluğu mu benim bu 4 günümü benden aldı.
asla isyan etmiyorum aman yanlış anlamayın ama uyku bastırıyor ama mide bulantımdan uyayamıyorum Birde sabah kalkmak işe gelmek çok zor geliyor bu hafta aşırı zorlandım, sabah duş alıp kendime geliyorum uyanabilmek için. Normalde bu kadar naif değilimdir ama cidden zorladı beni , ama olsun bebişimiz için herşey başımızın üstüne
ne gelirse gelsin , sonunda kucağımıza sağlıkla alacağımızın hayali bile yetiyor

Hemen hemen aynıyız, kese görünür sizde de, biz dün gördük. Kalp atışı için 17'sinde çağırdı Ben de pat diye herkese söyledim
Bende yarın gideceğim aynı haftadayım sizinle inşallah keseyi görebiliriz
Hem herkese söyleyesim hem saklayasım var benim de ya

Merhaba, doktor kontrolünden çıktım şimdi. Kesemiz göründü Haftası ile uyumlu dedi doktor 8mm. 4+5'im şu anda. 17 Temmuz'da kalp atışı için çağırdı
merhabaa, bu harika! <3 aramızda bir gün varmış, ben de yarın gideceğim doktora. vajinal ultrasonla mı gördü keseyi acaba? bu arada betanız kaç? :)

benim de öyle, geç yumurtladım hatta düzenlenmiş sat 8 haziran olmalı. 4+4 bugün. 4+1'de 81'di değerim, 4+3'te 289 oldu. bence endişelenmeye gerek yok önemli olan yükseliş ki o da çok sağlıklı görünüyor

Kızlar şu sigara işini ne yaptınız ya hala kullanan varmı ben baya azalttim ama nasıl bırakıcam bilemiyorum
günde 1 paket içiyordum neredeyse, şimdi white - one sigaralardan günde 3-4 tane içiyorum. bazı günler 2. ama her içişimde içim sızlıyor, nasıl olacak bilmiyorum. böyle böyle bırakırım inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…