Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    12
Merhaba güzel kadınlar benim sat 7 temmuzdu 6 sında öğrendim beta 47 çıktı 2 gün sonra 170 oldu doktorum gelme artık 17 temmuzda keseye bakarız dedi heeyecan ile bekliyorum
Hayirli olsun
Ben de 7 temmuz 50 ile ogrenmistim doktor bana da 16 Temmuz gel dedi ama hala 2 gunde bir emin olmak icin veriyorum tahlil. 9 ayina kadar vericem galiba bu gidisle

pilates ile ilgili bildiğim eğer daha önce pilates yapıyorsanız hamile pilatesi yapabilirsiniz ancak daha önce başlamadığınız sporları yaparsanız sakatlanma riskiniz artıyor :) bence en güzeli yürümek diğer hamileliğimde ben şanslıyım ki 9 ay çalıştım :)

Hayirli olsun
Ben de 7 temmuz 50 ile ogrenmistim doktor bana da 16 Temmuz gel dedi ama hala 2 gunde bir emin olmak icin veriyorum tahlil. 9 ayina kadar vericem galiba bu gidisledü

Hayirli olsun
Ben de 7 temmuz 50 ile ogrenmistim doktor bana da 16 Temmuz gel dedi ama hala 2 gunde bir emin olmak icin veriyorum tahlil. 9 ayina kadar vericem galiba bu gidisle

Hayirli olsun
Dünyadaki en heyecan verici şey insan ne yapacağını şaşırıyor tabi inşallah keseyi görürsünüz ve sağlıkla kucağınıza alırsınız muhakkak haber verin

Selam hanimlar 6+1 den, pazartesi dr kontrolu olacak. Daha hic gitmedim. Midem de siskinlik var yani epey rahatsiz ediyor. Bulanti vs yok ama karnim 5 aylik hamile gibi oluyor. Sabahlari bir nebze daha iyi. Sindirim yavasliyor normal deniyor ama daha önceki hamileliklerimde yasamamistim, hos uzerinden de epey zaman gecti cok hatirlamiyorum bile

Benimde aynı ya şişkinlik cok fazla o kadar sisecek kadar bisey yemiyorum ama göbek firtliyo ve huzursuz bir his veriyo o siskinlik

maalesef kimyasal olma ihtimali yüksek 2-3 güne regl olabilirsiniz ancak kimyasaldan hemen sonra hamile kalan dolu
Acaba böyle olan var mı basta düşük olup sonra artan sağlıklı gebelik geçiren.
Muhtemelen sali günü 5-25 arasındaydı beta
Çarşamba 61.62
Cuma 65.66
Şu anda adetim 1 gün gecikmiş oluyor

Ağzımda o pas tadı başladı bugün ara ara da midem bulanır gibi oluyor tam 5+6 dayım.Önceki gebeliğimde 19 hafta sürmüştü bulantım şimdi evde 2 yaşında çocuğum var ona bakmak zorundayım inşallah bu sefer olmaz diye dua ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…