Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    12
Reglime 8 gün varken şak diye pozitifi görünce neye inanacağımı şaşırdım. Ay inşallah hadi hayırla sağlıcakla
Grupta oldukça erken öğrenen arkadaşlar var, mesajınızı gördükleri zaman sizinle durumlarını paylaşırlar inşallah hakkınızda hayırlısı olsun güzel haberler alın

Kızlar dün beta 330du haftaya 18inde kese görmeye gitsek olur mu inşallah?
evet gözükür. Sağlıklı gebelikte gün aşırı 2 kat artmalı. Yani ayın 10unda 330, 12sinde 660, 14ünde 1320, 16sında 2640 ve 18inde 5280 olur ki kese 3500-5000 civarında olunca gözüküyor :)

Merhabalar, son adet tarihim 4 Haziran, 19 haziranda çatlatma iğnesi yaptım muhtemel döllenme de 21 Haziran. 3 temmuzda beta:78 7 temmuzda: 850. Dün çok şiddetli kahverengi akıntım olunca doktoruma gittim kese minicik göründü, ama bu lekenlenmeler beni çok endişelendiriyor, daha öncesinde de çok fazla kaybım var, umarım bu sefer herşey yolunda gider

Bence en iyisini yapmışsın. Hadi güzel haberlerini bekliyoruz
Aşkım ben doktora gittim maalesef hamile değilmişim onun yerine 3 santim gibi bir kist oluşmuş o yüzden de adet gecikmesi yaşamışım doktor tarlusal verdi kistde de adetle atılır dedi belki de bu kistten dolayı hamile kalamıyorum haberim yoktu bilemiyorum gerçekten hayırlısı böyleymiş ama tek sevindiğim şey polikistik over yokmuş doktor yumurtalıkların iyi dedi ama şimdi de adetim çok gecikti döngüm yine bozulacak zaten ilacı kullanıyorum daha yeni başladım ne zaman söktürür bilemiyorum gerçekten psikolojim iyice bozuldu tarlusal kullanan ya da kist problemi yaşayan bilgisi olan var mı

Reglime 8 gün varken şak diye pozitifi görünce neye inanacağımı şaşırdım. Ay inşallah hadi hayırla sağlıcakla
ben de öyle öğrendim :) betaniza baktirin birkaç güne hayırlı olsun

ben de öyle öğrendim :) betaniza baktirin birkaç güne hayırlı olsun
Aaa SAT'larımız çok yakın İkinci testi de yaptım evde inanmayıp hafif silik bir çizgi var. Umarım kan tahlilinde dr görürüz sonuçları. Ay çok erken ya 4 haftalık bile değiller

Kızlar birşey soracağım.
Dün doktora gittim.Kese göründü. Hatta haftasından 4 gün öndeydi. Bugün kahverengi lekelenmeler başladı. 5+3 oldum. Doktor progesteronu fitil olarak verdi. Dün kanama alanı falanda yok. Kese çok düzgün dedi. Niye böyle oldu yine ya . Mart'ta düşüğüm oldu. Kese görünmemişti onda.

Benim yakın arkadaşımda hamile 7 haftasında ve 20 gündür lekelenmesi var ama doktor sadece dikkatli hareket et herhangi bir sorun yok gayet sağlıklı demiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…