Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    95
Kıyamam bende de mide yanması var
Leke yok dün biraz kahve oldu minicik
Kızlar günaydın gaz sorunu yaşayan var mı?
Çıkaramıyorum da
Karnım bi garip ya
Lekenin olmamasına sevindim, mide yanması için üzgünüm soğuk süt deneyebilirsin
Gazda var şişkinlik yapıyor göbek birazda ondan büyük
Bu konu sanırım tamamen annenin kilo durumuna bağlıymış kızlar. 18-24 hafta arası yapılabiliyor. Zayıf anneler erkenden gidebilir :)) ben hem 70li kilolarda olduğumdan hem de uygun randevudan 21+1'e aldım
Önceki doktorum 22. Haftada istemesiyle ilgili mantıklı bir açıklama yapmıştı daha çok bebekle ilgili durumlardan böyle istemişti. 18 19 çok erken 23 24 çok geç, bebek büyümüş oluyor görüntü zor alınıyor demişti en iyisi 21-22 sanırım

Ayrıca özel bir sorum olacak doktorlarınız birliktelik konusunda bir kısıtlama getirdi mi?
Bebeği görene kadar yasak koydu, bebeği gördü 10. haftada serbest bıraktı, sonrasında ben de mantar oluştuğu için yine 10 gün yasak koydu ama geçici süre için. Bir de özellikle belirtti korunmalı birliktelik olacak diye. Doğuma yakın da korunmasız birliktelik isteyeceğim doğumu başlatsın diye dedi.

Kızlar günaydın gaz sorunu yaşayan var mı?
Çıkaramıyorum da
Karnım bi garip ya
Çok fena hem de özellikle akşamları o kadar şişiyorum ki. Kabızlıkta çok fenaydı. Duphalac şurup verdi doktorum sabah akşam bir ölçek içiyorum inanılmaz bir şey gaz sorunu kabızlık sorunu çözüldü.

Bende 13+4 aynı endişeyi yaşıyorum.
Benimde çarşamba kontrolüm var inşallah bebğim iyidir

Benimde aynı 13+4 2 gündür bulantı yok bende korkuyorum bişey hissetmeyince karın ağrısı ya da ani kramp gibi ağrı oluyor mu sen de acaba bende bazen oluyor o da korkutuyor
Bende 13+4 üm belirtilerim var halsizlik başağrısı sırt ağrısı ama sanki hamile değilmişim gibi geliyo çok endişeleniyorum ilk gebeliğim..
Karnıma ani krapmlar giriyo bazen belim sırtım çok ağrıyo 2 gündür..
İnşallah normaldir ya

Kızlar noodle yiyen var mı Canım çok çekiyor yağını filan kullanmıyorum zaten 15 haftadır elimi bile sürmedim bir tanecik yesem bir şey olur mu deneyimli anneler

Kızlar noodle yiyen var mı Canım çok çekiyor yağını filan kullanmıyorum zaten 15 haftadır elimi bile sürmedim bir tanecik yesem bir şey olur mu deneyimli anneler
Benim canım geçen gün çekti yedim sonra da doktora gittim 2.trimesterda canım bi şeyler gördükçe istiyor. Bi şey olmaz bence bir taneden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…