- 15 Nisan 2024
- 301
- 289
- 23
- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
- #10.821
Evet oluyor 2 haftadır var bu durumBenimde aynı 13+4 2 gündür bulantı yok bende korkuyorum bişey hissetmeyincekarın ağrısı ya da ani kramp gibi ağrı oluyor mu sen de acaba bende bazen oluyor o da korkutuyor
19+1 benimayrıntılı muayene için hangi haftaya randevu aldınız aldınız kızlar ben 20+4 e almıştım
Allah senden de razı olsunHem de nasıl korkuyor ahhhsagol canım bitanesin çok içim rahatladı Allah razı olsun
Canım çok erken değil mi?19+1 benim
Canım benim oğlum 9 aylıkken hamile kaldımAminnnn evet aynen ben de öyle almasam vicdan yapıyorum bir de bel ağrım var çok şiddetli hem de 2 gündür hastalıkla birleşince neredeyse hiç inmiyor kucaktan ve kötü olan oturmamı istemiyor kalk kalk diyip kalkmamı istiyor kucakta gezdirmemi istiyor saatlerce. Neyseki bebiş tekme attı bugün rahatladımsenin kaç yaşında yakın sanırım yaşları kilosundan tahmin ettiğim kadarıyla
Ay hiç haberim yoktu senin yazını okuyunca çok sevindim inşallah gerçektir ve bize yetişirGünaydın kızlar doğum izninin memurlara doğum öncesi 8 doğum sonrası 16 haftaya çıkacağı haberleri doğru mu
Bize yetişir mi inşallah
Benim getirmedi son 8. yada 9. Ayda doğumu tetikleyebilir diye yasakmışAyrıca özel bir sorum olacak doktorlarınız birliktelik konusunda bir kısıtlama getirdi mi?
Karın ağrisi bende de oluyor ama genelde geceleri gündüz de oturup kalkarken ya da çok iş yaparsam bu yere hızlı uzanirsam kramp giriyor dinlenince olmuyo da bu vajinadaki zonklama Allah korusun başka sonuçlar getirmesin de enfeksiyon olabilir dediğin gibi çok da su içiyorum aslında inşallah geçerBen ben ben. Benim geçmeyen karın ağrım bel ağrım falan var malesef ve dediğin gibi bir zonklama da yaşıyorum. Enfeksiyonuma yordum bu aksam ilaç içeceğim umarım geçer diyorum
Ben bazen hissediyorum sanki yaEvet oluyor 2 haftadır var bu durum
Arada mide bulantısı yoklaması iyi oluyo ya bebeğin yaşadığının kanıtıartık hareket etsinler
Ben de burada yazılan tarihlere bakınca şaşırdım, en erken ben baktiriyorum galiba.Allah senden de razı olsun
Canım çok erken değil mi?
Delirme değil de aşırı evham yapıyorsunuz 17 haftadayim ve 1 kere hissettim hareketini. Şimdi ben niye boşuna endişe edeyim ki kilom var ve yağ kitlesinden dolayı hareketlerini hissedememem çok normal büyüdükçe belirgin olacak inşallah hareketleri Allah'a emanetler. Kafanızda takarak hem eşinize hem kendinize zehir etmeyin gebeliğinizi bazı arkadaşlarım 18. Haftada hissetmis bebeğiniKızlar bi tek ben mi delirdim bu konuda size de sormak istedim
Hiç bişey hissetmediğim için 15+1 acaba iyi mi? Kötü bişey olduysa anlamazsam diye içim içimi yiyor.
Doktor randevum ayda 1. Eşimde bu duruma alışmamı sürekli farklı doktorlara gitmemizin hata olduğunu söylüyor
Böyle hissediyor musunuz? Çok tedirginim. Benim 12. Haftaya kadar riskli, kanama alanım vardı belki ondan bu tedirginliğim
9. Ayda öneriyorlar asıl doğumu kolaylaştırdığı içinBenim getirmedi son 8. yada 9. Ayda doğumu tetikleyebilir diye yasakmış
Canım bizim 12ye kadar yasaktı. Zaten 10 hafta önermedi ilk başta ama sonra hafif bir kanama olunca yasaktı. Şimdi serbestAyrıca özel bir sorum olacak doktorlarınız birliktelik konusunda bir kısıtlama getirdi mi?
Ben anlatamamışım sanırım. Derdim bebeğin hareketlerini hissetmek değil zaten bu haftalarda hissedemeyeceğimi biliyorum.Delirme değil de aşırı evham yapıyorsunuz 17 haftadayim ve 1 kere hissettim hareketini. Şimdi ben niye boşuna endişe edeyim ki kilom var ve yağ kitlesinden dolayı hareketlerini hissedememem çok normal büyüdükçe belirgin olacak inşallah hareketleri Allah'a emanetler. Kafanızda takarak hem eşinize hem kendinize zehir etmeyin gebeliğinizi bazı arkadaşlarım 18. Haftada hissetmis bebeğini
SelamBen anlatamamışım sanırım. Derdim bebeğin hareketlerini hissetmek değil zaten bu haftalarda hissedemeyeceğimi biliyorum.
Hiç bişey hissetmediğim için acaba iyi mi? Ya da herhangi bir sorun var mı diye kaygılanıyorum.
Eğer tekme gibi hislerim olsaydı böyle olmazdı demek istedim :)
Ben 3 ay hareketsiz yattım. Hastanede yattığım zamanlarda oldu. Hem tüp bebek, hem riskli bir gebelik geçirdim. Allah’a şükür şuan çok daha iyiyim ama hala gece uykumdan kanamam başladı diye zıplayarak uyanıyorum. 2 haftadır daha yeni ayaklandım bin şükür
Yani gebeliği zehir etmek demeyelim de bilinç altım darma duman oldu.
Mesajı yazma sebebimde benim gibi hisseden var mı? Yoksa ben mi bi tek böyle düşünüyorum diye
Sevgiler
Benimde kanamali gecti hastanede yattim her an kan gelcekmis gibk hissediyorjm.akinti olsa vajinadan hava ciksa kan saniyorum.uykuya dalmakta zorlaniyorum.boyle hissetmemeiz yasadiklarimizfan dolayi cok.normal.ama cooookkkk yıpratıcı seni anliyorumBen anlatamamışım sanırım. Derdim bebeğin hareketlerini hissetmek değil zaten bu haftalarda hissedemeyeceğimi biliyorum.
Hiç bişey hissetmediğim için acaba iyi mi? Ya da herhangi bir sorun var mı diye kaygılanıyorum.
Eğer tekme gibi hislerim olsaydı böyle olmazdı demek istedim :)
Ben 3 ay hareketsiz yattım. Hastanede yattığım zamanlarda oldu. Hem tüp bebek, hem riskli bir gebelik geçirdim. Allah’a şükür şuan çok daha iyiyim ama hala gece uykumdan kanamam başladı diye zıplayarak uyanıyorum. 2 haftadır daha yeni ayaklandım bin şükür
Yani gebeliği zehir etmek demeyelim de bilinç altım darma duman oldu.
Mesajı yazma sebebimde benim gibi hisseden var mı? Yoksa ben mi bi tek böyle düşünüyorum diye
Sevgiler
Benim getirmedi son 8. yada 9. Ayda doğumu tetikleyebilir diye yasakmış
İlk zamanlar haftada 2 veya 3 diyordu bu konuda ilk gebelikten tecrübem yok çünkü ilk tüp bebekti ve komple yasaktıKarın ağrisi bende de oluyor ama genelde geceleri gündüz de oturup kalkarken ya da çok iş yaparsam bu yere hızlı uzanirsam kramp giriyor dinlenince olmuyo da bu vajinadaki zonklama Allah korusun başka sonuçlar getirmesin de enfeksiyon olabilir dediğin gibi çok da su içiyorum aslında inşallah geçersenin ki de benim ki de ne ilacı ki doktor mu verdi
Evet çok erken geldi bana da okuyuncaBen de burada yazılan tarihlere bakınca şaşırdım, en erken ben baktiriyorum galiba.
Canım bizim 12ye kadar yasaktı. Zaten 10 hafta önermedi ilk başta ama sonra hafif bir kanama olunca yasaktı. Şimdi serbest
Bize yasak olmasa da kısıtlama koymuştu ahaha ben o doktoru en son bıraktım ve şuan bu konuda fikir danışamadımda o yüzden merak ettimGaz mide yanması bugün minik kahve lekelenme kasık ağrısı uyku
2. Trimesterdi hanii???
Kıyamam bende de mide yanması varİlk zamanlar haftada 2 veya 3 diyordu bu konuda ilk gebelikten tecrübem yok çünkü ilk tüp bebekti ve komple yasaktıama son ay özellikle serbest olmuştu dogumu kolaylaştırmasına etken diye. Benimki yinede gelmemekte ısrarcıydı o ayrı Ağrılara gelince Allah korusun umarım başka nedeni yoktur minik bir kanama alanım vardı ama en son kaybolmuştu o ihtimali düşünmek istemiyorum kötüyü çağırmamak adına, 2 kez monurol şase kullandım ayrı zamanlarda doktor reçetesiyle şimdi de onun muadili urocare şase kullanacağım tek kullanımlık antibiyotik tozlar. Öncesinde yazdığı fitil ve abtibiyotik haptı onların ismini hatırlamıyorum.
Evet çok erken geldi bana da okuyunca
Bize yasak olmasa da kısıtlama koymuştu ahaha ben o doktoru en son bıraktım ve şuan bu konuda fikir danışamadımda o yüzden merak ettim2. Trimester olayına gelince leke devam etti mi?
Ben şuan çoktan uyuyor olurdum neden uyanığım biliyor musun mide yanmam uyutmadıcok şiddetli mide yanması yaşadım ilkinde bu da öyle olacak ve şimdi şimdi başlayıp göbek büyüdükçe artacak malesef.
Bu konu sanırım tamamen annenin kilo durumuna bağlıymış kızlar. 18-24 hafta arası yapılabiliyor. Zayıf anneler erkenden gidebilir :)) ben hem 70li kilolarda olduğumdan hem de uygun randevudan 21+1'e aldım19+1 benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?