- 28 Haziran 2025
- 275
- 299
- 18
- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
- #11.281
Hızlı aldık hızlı gider düşünmemeye çalışalımMalesef ben de aldımm dikkat edicem dedikçe gidiyor gören de sürekli yiyorum sanar
Bu haftayı raporla kapattım toparlanmadan gidersem daha kötü olmaktan korktum ilaç kullanamayınca cidden toparlanmak çok zormuş dikkat ediiin hemen hasta oluyoruz+8 le yola devamher gün bende + ile uyanıyormuşum gibi geliyor. Doğuma yuvarlanarak gitcem dediğin gibi dikkat etmeye çalışıyorum bende ama anlamadım
Toparladın mı biraz, nasılsın?
Haklı kilo almaman konusunda ama bu kadar da strese sokmasını hoş karşılamadım 4 kgcuk ya
Üzülüyorum sonra amaaan ünlüler bile davul gibi olmuş diyorumki cidden aşırı aşırı yemiyorum vücudum almaya yatkın. Hayatım boyunca hep diyetteydim hamileyken de dyt kontrollü bile kilo aliyorum hatta bazen ağlıyorum kilo aldım diy
Değişikler valla zaten tüm hormonlar bozukHaklı kilo almaman konusunda ama bu kadar da strese sokmasını hoş karşılamadım 4 kgcuk ya
Üzülüyorum sonra amaaan ünlüler bile davul gibi olmuş diyorumki cidden aşırı aşırı yemiyorum vücudum almaya yatkın. Hayatım boyunca hep diyetteydim hamileyken de dyt kontrollü bile kilo aliyorum hatta bazen ağlıyorum kilo aldım diye
Çok iyi yapmışsın, yat dinlen yorma hiç bir şeye kendiniBu haftayı raporla kapattım toparlanmadan gidersem daha kötü olmaktan korktum ilaç kullanamayınca cidden toparlanmak çok zormuş dikkat ediiin hemen hasta oluyoruzdinleniyorum bol bol c vitamini tüketiyorum
İnşallah bu kiloya tosuncuklar doğargebelik şekeri falan olabilir mi bu artışın nedeni
24 diye biliyorum canımÇok iyi yapmışsın, yat dinlen yorma hiç bir şeye kendini
Valla en azından bi 3buçuk kilo doğsunlar utandırmasınlar bizi hahahahaah
Bilmiyorum ki canım, ne zaman bakılıyordu şekere ?
Yoktur ama bence öyle bişey ya. Annemde çok kilo almış bana hamileyken öyle çok yemediği halde. Bence vücut yapısından24 diye biliyorum canım
Ben oceanın demirini kullanıyorum tavsiye ederim hiç kabızlık yaşamadım hatta fazlasıyla yapıyorum söylemesi ayıp dshsdsdjhKızlar demir kullanıp kabızlık yaşamayan var mı?
Feramat verdi bana ama kabızlık yapiyor başka bir şey önermesini isteyeceğim
Bence de.Yoktur ama bence öyle bişey ya. Annemde çok kilo almış bana hamileyken öyle çok yemediği halde. Bence vücut yapısından
Ben de ondan alacağıımm nazar boncuğu koydum şuraya dhdhBen oceanın demirini kullanıyorum tavsiye ederim hiç kabızlık yaşamadım hatta fazlasıyla yapıyorum söylemesi ayıp dshsdsdjh
Oh şifa olsunn önden kondurdum ben de nazar boncuğunu :)Bence de.
Ben de ondan alacağıımm nazar boncuğu koydum şuraya dhdh
Sarımsıysa akıntı olma durumu olabilir kanama sarı olarak başlar mı bilmiyorum ama bi iki kere daha tuvalete girince kontrol et bence ona göre doktorunu ararsın yada yazarsın . Mide bulantısı da normaldir diye düşünüyorumGünaydın kızlar. Az önce lavaboda peçeteye sarımsı bir leke geldi. Akıntı mı, kanama başlangıcı mı anlayamadım. Endişeliyim. Ağrım vs yok. İyiyim aslında. Mide bulantısı var 5 gündür.
Ah inşallah öyle olur. Şeker yükleme testi de yakın gibi zaten. Ben o süreçte dikkat etmeye devam edeceğim.Arkadaşımın suyu fazlaydı en son perinatolog şebelik şekeri mi ne bakıyorlarmış ona baktırdı ama bi şey çıkmadı şükür. Sizde de çıkmasın inşallah zaten diyetisyenle ilerliyorsan çok daha rahat edersin
Bu arada bebeğin boyu kilosu vs nasıl çıktı ? Ben ilk defa dün bu kadar büyümüş gördüm
265 grAh inşallah öyle olur. Şeker yükleme testi de yakın gibi zaten. Ben o süreçte dikkat etmeye devam edeceğim.
265 gram kilosu, boyunu duymadım sanırım görüntüden de anlamıyorum.Ne kadar büyüdüğünü, elleriyle yüzünü kapayıp uyuduğunu görünce ve o an fotoğraflanınca şok oldum. Doktor 10-15 güne hissedersin dedi. Ama bugün özellikle sürekli karnım seyiriyor, hatta sabah o hisle uyandım. Bu bebiş olsa gerek Sizde durum nasıl, kaçıncı haftaydınız? Sağlıcakla büyüsünler minnoşlarımız
Devlet yapmıyor hayatım en iyisi gürsoy hoca var bazekolde. Ona gideceğim de hala randevu almadım 20 mi alayım 21 mi emin olamadım
Ben de İzmir de Prof. Sebahattin Altınyurt hocaya yaptıracağım. 6500 tl fiyat verdi. Radyoloji değil perinatolog yapar canım bence gitme oraya. 20. Haftamdayım şu an 21+5 için randevu aldım. İnş herşey sağlıklıdır.Ne fiyat verdi ben çınarlıdayım da orda da radyoloji yapıyormuş 4500 demişlerdi. Doktorum da en son konuşmaya daha erken dedi ama 18 haftalığım ben randevu nerden alcam kafam karıştı radyoloji olduğu için emin olamadım perinatoloji daha doğrusu olur herhalde
Bende de sarı akıntı geliyor normal gibiGünaydın kızlar. Az önce lavaboda peçeteye sarımsı bir leke geldi. Akıntı mı, kanama başlangıcı mı anlayamadım. Endişeliyim. Ağrım vs yok. İyiyim aslında. Mide bulantısı var 5 gündür.
Oyyy maşallah Annesi bayağı büyümüş, boylu poslu kız olmuş ve çok çok hızlı büyüyorlar. 4 haftada ne kadar fark var bakın265 grMaşallah maşalllaahhh Benimki daha minik biz 15+3 teyiz daha benim de 130 gr çıktı boyu 14 cm haftaya göre azıcık uzun kızımız Sağlıklı olsun daaa ..
Bana da renkli olarak gösterdi ama bizimki çok küçük olduğu için daha silüet gibi bi şey ama yine de gözyaşları pıt pıt tabi
Sizin hafta maşallah ileride ama mart başı gibi mi bekleniyor doğum ?
Birde bize doktor 20-24 haftada perinatoloğa bi görün dedi. Öyle bi prensibi varmış siz perinatolog ile mi ilerliyorsunuz yoksa o hafta arasında göstermeyi düşünüyor musunuz ?
İnşallah randevu bulurum ben de hocalara. Oyalandım çok yaBen de İzmir de Prof. Sebahattin Altınyurt hocaya yaptıracağım. 6500 tl fiyat verdi. Radyoloji değil perinatolog yapar canım bence gitme oraya. 20. Haftamdayım şu an 21+5 için randevu aldım. İnş herşey sağlıklıdır.
Di miiii ? Önümüzdeki ay doktor artık yüzü gözü daha net görürüz dedi bana bu ay artık nasıl geçer bilemiyorumOyyy maşallah Annesi bayağı büyümüş, boylu poslu kız olmuş ve çok çok hızlı büyüyorlar. 4 haftada ne kadar fark var bakınBir sonrakinde gösterirse bayağı el, kol, baş göreceksiniz. Çok heyecanlııı Doğumum 6 Mart gösteriyor. Şubat sonu da gelebilir tabi ama içimden Mart anneleri ile olmak geldiği için buradayım. Bir de nedense Martı bulur gibi hissediyorum. Kadın doğum doktorumla ilerliyorum. 4 Kasım'a da detaylı ultrason randevusu aldım. Doktorunuzun isteği detaylı ultrason için olsa gerek. Ya radyologlar ya perinatologlrar yapıyormuş. Orada uzun uzun göreceğiz bebişi tüm detaylarıyla. Benim de radyoloji uzmanı bakacak sanırım.
Yaşadığınız yerin güzelliğiiiiDi miiii ? Önümüzdeki ay doktor artık yüzü gözü daha net görürüz dedi bana bu ay artık nasıl geçer bilemiyorum
Evet evet detaylı ultrason için, bizde doktor araştırıyoruz yaşadığım yerde maalesef doktor çok az bu konuda ayrıntılı bakan. O yüzden İzmir’e gidebiliriz belki. Bodrum da yaşıyorum ben , Muğla da tek bi doktor var o da araştırma hastanesinde ve tüm muglaya baktığı için çok zor almak sıra. Ama duruma göre artık onu da özelde yaptırcaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?