Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    103
Ben 14. Haftada 5 kilo aldım 2 farklı doktora gidiyorum ikisinde öyle bişey demedi gerçi ben çok zayıftım şuan 44 kiloyum ama böyle giderse bende 20 kilo alırım en az hiç tok değilim hep açım ne yiyeceğimi şaşırıyorum

Ay ben de çok sinirlendim zaten hassasis bi de benim aşırı kilo takıntım var daha önceleri aşırı kiloluydum tekrar aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum biri de bana yüzün toplanmis gibi bişey dedi

Kızlar annem yakında ameliyat olacak smear testi daha önce başka hastanede yaptırmıştı şu an lazım oldu. E nabızda bulamadım nasıl bulurum

İnsanların bu had bilmezliği çook sinir bozucu ya. Sanane yani, kiloyu alan benim verecek olan benim. Ben artık biri bişey dediğinde var ki yedim diyorum

Kizlar bugün çok halsizdim sancı da vardı biraz yeni yeni kendime geldim bir yokuzluk mesafe çıkıp gelsem pertim çıkıyor sizde boylemisiniz ikiz bekleyenler de var mı sizce de böyle seyler

kızlar ben en son 12. Haftada kontrole gitmiştim doktor ne kan testi, ne idrar testi istiyor ne de kilomu falan soruyor. Normal mi acaba?

Bende de sarı akıntı geliyor normal gibi
Çok teşekkür ediyorum. Kontrol ettim sürekli. Devamı gelmedi. Çok şükür. Üşütme kaynaklı olabilir. Biraz halsizim bir süredir. Dinleniyorum şimdilik.

kızlar ben en son 12. Haftada kontrole gitmiştim doktor ne kan testi, ne idrar testi istiyor ne de kilomu falan soruyor. Normal mi acaba?
Ben özel bi hastaneden paket aldım kan testi idrsr testi var hiçbirini yapmadı. Kilo ölçüyor . Ama en başta farklı hastanede bu cmv toxoplasma mı o birde bi şey daha vardı onları yaptı ben de diğer tsh şeker falan onları aylık zaten kontrol amaçlı sürekli aile hekimine veriyorum. En önemlileri onlar demişti. Bu hafta idrar istedi bi o kadar . Ama bende ilk başta sinir olmuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…