- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
- #11.261
Ben ilk 3 ay hiç kilo alamadım mide bulantılarımdan 57 kilo hamile kaldım 59 um şuan 2 kilo almışım ilk aylarda almadığım için normal dedi ama ben böyle yemeye devam edersem midem bulanmazda bende kaçları görürüm bilmemKızlar günaydın kaç kilo aldınız aldığım kilo 4 kilo doktorum çok fazla buldu57 kilo işe hamile kaldım 61 kiloyum 16 hafta bitmek üzere ve daha dikkatli olmamı istedi. Ve yürüyüş vs yap dedi kilo alma aylarına daha gelmediğimi bu hızla gidersem 20,30 kilo dedi gözüm korktu
Boyum 1.69 zaten zayıf görünüyorum ama doktorum obezite gebeliğe karşı birisigünaydıınn 18.haftadayım 3 kilo aldım
bence o kadar almamışsın doktor biraz abartmış sanki ya tabi boy kilo oranı da önemli 59 ile hamile kaldım şuan 62yim bende
Hemşire bir arkadaşım var hapı falan bırak damardan alman gerekiyor demirin aşırı düşük sakın bırakma ilacı değiştir içmeye devam et diyor doktoru bekliyorum bakalım. Probiyotiği takviye olarak almadım direk ama probiyotikli yoğurtlar kefir vs tüketiyorumBenimde öyle oldu ilte koltuktan kalkarken 3 büklüm okuyordum çok kötüydü ilacı değişti bu da biraz yavaş arttırıyormuş ama demesine göre kabız yapmıyormuş görcez bakalım . Probiyotik falan kullandın mı onlar biraz rahatlatıyor sanırım
Canım sen nerde yaptırcan izmirde detaylı ultrasonu devlette mi yapacaksınogretmenhanim canım sen detaylı için hangi haftaya randevu aldın ya da alacaksın senle aramızda sata göre 1 gün var ya bebişler de aynı ilerliyor okuduklarıma göre
Evet tabi onlarda olur. Eskiden bende damardan almıştım o çok daha rahat oluyor ama benim şu an o kadar düşük olmadığı için tekrardan damardan vermediHemşire bir arkadaşım var hapı falan bırak damardan alman gerekiyor demirin aşırı düşük sakın bırakma ilacı değiştir içmeye devam et diyor doktoru bekliyorum bakalım. Probiyotiği takviye olarak almadım direk ama probiyotikli yoğurtlar kefir vs tüketiyorum
gerçekten öyle işyerinde bile 3 kilo aldığımı söyleyince çok az bu ayda daha çok alman gerekirdi diyolar bebek tarafında her şey yolunda olsa da bol kilo almadan asla inanmıyor bizim millet birde bunlarla uğraşıyoruzBoyum 1.69 zaten zayıf görünüyorum ama doktorum obezite gebeliğe karşı birisien fazla 15 diyor yani hamileyim diye 3 insan gibi yeme diyor bizim milletin en büyük sorunu sürekli hanilesin diye bir şey yedirmeye çalışıyorlar
Devlet yapmıyor hayatım en iyisi gürsoy hoca var bazekolde. Ona gideceğim de hala randevu almadım 20 mi alayım 21 mi emin olamadımCanım sen nerde yaptırcan izmirde detaylı ultrasonu devlette mi yapacaksın
Ben 21-22 haftaya almayı düşünüyorum canım organları tam gelişmiş olsun diyeogretmenhanim canım sen detaylı için hangi haftaya randevu aldın ya da alacaksın senle aramızda sata göre 1 gün var ya bebişler de aynı ilerliyor okuduklarıma göre
Doktora yazdım bugün ocean önerdi inşallah iyidir kabızlık korkulu rüyamm hemoroid de varHemşire bir arkadaşım var hapı falan bırak damardan alman gerekiyor demirin aşırı düşük sakın bırakma ilacı değiştir içmeye devam et diyor doktoru bekliyorum bakalım. Probiyotiği takviye olarak almadım direk ama probiyotikli yoğurtlar kefir vs tüketiyorum
Ben de 20-21 düşündüm de bilmediğimden emin olamadım 21+ veya 22+ lar daha mı sağlıklı olur diyosunBen 21-22 haftaya almayı düşünüyorum canım organları tam gelişmiş olsun diye
Bence öyle doktor 20-24 arası önerdi zaten 22de giderim muhtemelenBen de 20-21 düşündüm de bilmediğimden emin olamadım 21+ veya 22+ lar daha mı sağlıklı olur diyosun
Ne fiyat verdi ben çınarlıdayım da orda da radyoloji yapıyormuş 4500 demişlerdi. Doktorum da en son konuşmaya daha erken dedi ama 18 haftalığım ben randevu nerden alcam kafam karıştı radyoloji olduğu için emin olamadım perinatoloji daha doğrusu olur herhaldeDevlet yapmıyor hayatım en iyisi gürsoy hoca var bazekolde. Ona gideceğim de hala randevu almadım 20 mi alayım 21 mi emin olamadım
Haklı kilo almaman konusunda ama bu kadar da strese sokmasını hoş karşılamadım 4 kgcuk yaBoyum 1.69 zaten zayıf görünüyorum ama doktorum obezite gebeliğe karşı birisien fazla 15 diyor yani hamileyim diye 3 insan gibi yeme diyor bizim milletin en büyük sorunu sürekli hanilesin diye bir şey yedirmeye çalışıyorlar
18 hafta 10 kilo aldım ben de anlamadım durumu. Kiloma çok laf söylediği için 1 doktor da değiştirdimHaklı kilo almaman konusunda ama bu kadar da strese sokmasını hoş karşılamadım 4 kgcuk ya
Üzülüyorum sonra amaaan ünlüler bile davul gibi olmuş diyorumki cidden aşırı aşırı yemiyorum vücudum almaya yatkın. Hayatım boyunca hep diyetteydim hamileyken de dyt kontrollü bile kilo aliyorum hatta bazen ağlıyorum kilo aldım diye
ben de öyle ki dikkat etmeye calisiyorum tamam aburcubur yediğim de oluyor ama ekmek bile tüketmeyen insanım18 hafta 10 kilo aldım ben de anlamadım durumu. Kiloma çok laf söylediği için 1 doktor da değiştirdimki hala her sabah kusarım iştahım çok değil hamilelik öncesi ne kadar yiyorsam aşağı yukarı aynısını yiyorum ama her gün artmış uyanıyorum
Ya aburcubur yiyorum da işte bir parça çikolata bir parça kek ahahshs ama bunların bu kadar hızlı kilo aldırması çok saçma23393 senin nasıl gidiyoor hamilelik kilo durumu
ben de öyle ki dikkat etmeye calisiyorum tamam aburcubur yediğim de oluyor ama ekmek bile tüketmeyen insanımo kadar da yiyim yani hamileyim genetik mi acaba ya her gün+ larla uyanıyorum
Malesef ben de aldımm dikkat edicem dedikçe gidiyor gören de sürekli yiyorum sanarYa aburcubur yiyorum da işte bir parça çikolata bir parça kek ahahshs ama bunların bu kadar hızlı kilo aldırması çok saçmaokuldan bazen fırsat bulamıyorum 2 öğün en fazla 3 öğün yapıyorum zaten yani ama 10 kilo gelmiş bile. Hamilelik öncesi doğuma kadar en fazla 10 kilo alma hedefi koymuştum yolu yarılamadan aldım
+8 le yola devam23393 senin nasıl gidiyoor hamilelik kilo durumu
ben de öyle ki dikkat etmeye calisiyorum tamam aburcubur yediğim de oluyor ama ekmek bile tüketmeyen insanımo kadar da yiyim yani hamileyim genetik mi acaba ya her gün+ larla uyanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?