- 2 Mart 2020
- 438
- 608
- 103
- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
- #11.761
Hgb kaç benim 11 e düşmüş 19. Haftadayım doktor bu haftalardan sonra bebek daha çok ihtiyaç duyar dedi takviye demir yazdı biraz daha iyiyim.Bende de nefes darlığı oluyorduDemirim 84 dü en son çok düşük de değil ki hiç anlamadım
Evet akşamları heleki patlayacak gibi oluyorumKızlarrrr 18+3 oldum bugün ama çok fazla daralıyorum nefesim gidiyor gibi sizde de oluyor mu
Geçen kontrolde doktor baya ultrasonla vurdu bebek dönsün yüzünü görelim diye önceki doktorda aynısını yapardı. Tekme falan yemediği sürece sıkıntı olmaz bence .kızlar ben bazen bebeğimi hissetmeyince azıcık dürtüyorum kayıyor anlıyorum ztn sıkıntı olmadığını ama çok küçük acaba zararlımıdır korktugumdan yapıyorum tabi dediğim gibi bebeğim 19 haftalık benim gibi olan var mı beni bi aydınlatın da içim rahatlasın
Bende dürtüyorum vallakızlar ben bazen bebeğimi hissetmeyince azıcık dürtüyorum kayıyor anlıyorum ztn sıkıntı olmadığını ama çok küçük acaba zararlımıdır korktugumdan yapıyorum tabi dediğim gibi bebeğim 19 haftalık benim gibi olan var mı beni bi aydınlatın da içim rahatlasın
Benim yetenek olmadığı için şu puffy elle örülenlerden ördümÇok şükür yolunda herşey, 20 haftalığım kıpır kıpır hissediyorum ama darbe şeklinde değil kayma şeklinde. Oğlusum umarım annesine tekme atmaya kıyamıyordur. Battaniye örmeye başlıycam elinde güzel modeller olan varsa paylaşabilir mii?
Ben geçen gittiğimde doktor resmen vurdu kızıma göstersin cinsiyet diye eşim de saymış hatta 3 kere vurdu diyor shhskızlar ben bazen bebeğimi hissetmeyince azıcık dürtüyorum kayıyor anlıyorum ztn sıkıntı olmadığını ama çok küçük acaba zararlımıdır korktugumdan yapıyorum tabi dediğim gibi bebeğim 19 haftalık benim gibi olan var mı beni bi aydınlatın da içim rahatlasın
Ayy içim rahatladı yok ya ne tepmesi çok nazik bastırıp çekiyorum bir yerine bişey olmasın diye oda kayıyor ztn ordan hemen doğru benim de geçen doktor bastırdı yine kenara sıyrılıp tekme atmıştıGeçen kontrolde doktor baya ultrasonla vurdu bebek dönsün yüzünü görelim diye önceki doktorda aynısını yapardı. Tekme falan yemediği sürece sıkıntı olmaz bence .
Yaa kıyamam bizde öyle bir şey olmadı sağolsun kızım 13 haftada kendini gösterdi gerek kalmadıBen geçen gittiğimde doktor resmen vurdu kızıma göstersin cinsiyet diye eşim de saymış hatta 3 kere vurdu diyor shhs
Korkma bir arkadaşımı detaylıda baya hırpalamıştı doktor hareket etsin diye şok olmuştukYaa kıyamam bizde öyle bir şey olmadı sağolsun kızım 13 haftada kendini gösterdi gerek kalmadı
Valla bende illa her gün yapıyorum ama sonra vicdan yapıyorum rahatsız ettim diyeBende dürtüyorum valla
Ayy vallahi ne bileyim korkuyor insan ilk gebeliğim doktor görmek için hiç dürtmedi de etrafımdada duymadım belki sıkıntı olur dedim sorduğum iyi oldu öğrenmiş oldumKorkma bir arkadaşımı detaylıda baya hırpalamıştı doktor hareket etsin diye şok olmuştuk
Ben detaylı için İzmir’de Cenk Gezer’den randevu aldım, tekil gebelik için kart 9000 nakit 7500 dediler ücrete, ek bir muayene ücretinden bahsedilmedi, doktorumun yönlendirmesiyle buldum Cenk beyi, yorumları çok iyi, randevu tarihini bekliyoruz sabırsızlıklaKızlar bu ayrıntılı ultrasonu özelde yaptıracak olan var mı ?
Muayene ücreti artı usg vs mi alıyorlar acaba ücret olarak ? Burda çok sıkıntı perinatolog doktoru özel için de İzmir’e gitmem gerekiyor devlette tek doktor var sıra bulamazsam mecbur gidicem de bakalım bi fiyat araştırması da yapmak istiyorum tabi zaten malum masraflı bi süreç
Benim doktorum da Cenk Gezer e yönlendirdi, daha zamanım var ama randevu almam gerekir mi erken mi almıştınız randevuyu?Ben detaylı için İzmir’de Cenk Gezer’den randevu aldım, tekil gebelik için kart 9000 nakit 7500 dediler ücrete, ek bir muayene ücretinden bahsedilmedi, doktorumun yönlendirmesiyle buldum Cenk beyi, yorumları çok iyi, randevu tarihini bekliyoruz sabırsızlıkla
Randevuları çabuk dolabiliyormuş, mümkün olduğunca erken al demişti benim doktorum, 29 Eylül’de kontrol çıkışı aradım direkt, 28 Ekim’e aldık randevuyu, 20+6/21 olacağız tam, zaten SAT vs sorup ona göre tarih aralığı veriyorlar şu tarihlerde detaylı yapılabilir diye, o aralıkta uygun bi zaman seçilebiliyo doktorun uygunluğuna da göreBenim doktorum da Cenk Gezer e yönlendirdi, daha zamanım var ama randevu almam gerekir mi erken mi almıştınız randevuyu?
Onlar etsin bizi de boşver ben rahatsız ettiğimi düşünmüyorumValla bende illa her gün yapıyorum ama sonra vicdan yapıyorum rahatsız ettim diye
Canı sıkılıyordur içeride azıcık renk gelsinOnlar etsin bizi de boşver ben rahatsız ettiğimi düşünmüyorum
Ayn öyle vallaCanı sıkılıyordur içeride azıcık renk gelsin
Aslında iki kilo çok değil böyle durumlarda yeter ki susuz kalmayin, midenizi kuru ve tuzlu kraker tarzi şeylerle oyalayin, ben çantama galeta taşıyordum. 84 ten 80 e indimBenm kullanmamam imkansızdı 45 kg'dan 43e düştüm aşama aşama. Omega3 e baslaynca da sındıremedı asla oyuzden 2 ile devam ediyorum. İnşallah benm de 16ya dek sürmez ya da biter.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?