Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    111
Demirim 84 dü en son çok düşük de değil ki hiç anlamadım
Hgb kaç benim 11 e düşmüş 19. Haftadayım doktor bu haftalardan sonra bebek daha çok ihtiyaç duyar dedi takviye demir yazdı biraz daha iyiyim.Bende de nefes darlığı oluyordu

kızlar ben bazen bebeğimi hissetmeyince azıcık dürtüyorum kayıyor anlıyorum ztn sıkıntı olmadığını ama çok küçük acaba zararlımıdır korktugumdan yapıyorum tabi dediğim gibi bebeğim 19 haftalık benim gibi olan var mı beni bi aydınlatın da içim rahatlasın

Geçen kontrolde doktor baya ultrasonla vurdu bebek dönsün yüzünü görelim diye önceki doktorda aynısını yapardı. Tekme falan yemediği sürece sıkıntı olmaz bence .

Bende dürtüyorum valla

Benim yetenek olmadığı için şu puffy elle örülenlerden ördüm

Ben geçen gittiğimde doktor resmen vurdu kızıma göstersin cinsiyet diye eşim de saymış hatta 3 kere vurdu diyor shhs

Geçen kontrolde doktor baya ultrasonla vurdu bebek dönsün yüzünü görelim diye önceki doktorda aynısını yapardı. Tekme falan yemediği sürece sıkıntı olmaz bence .
Ayy içim rahatladı yok ya ne tepmesi çok nazik bastırıp çekiyorum bir yerine bişey olmasın diye oda kayıyor ztn ordan hemen doğru benim de geçen doktor bastırdı yine kenara sıyrılıp tekme atmıştı

Ben detaylı için İzmir’de Cenk Gezer’den randevu aldım, tekil gebelik için kart 9000 nakit 7500 dediler ücrete, ek bir muayene ücretinden bahsedilmedi, doktorumun yönlendirmesiyle buldum Cenk beyi, yorumları çok iyi, randevu tarihini bekliyoruz sabırsızlıkla

Benim doktorum da Cenk Gezer e yönlendirdi, daha zamanım var ama randevu almam gerekir mi erken mi almıştınız randevuyu?

Benim doktorum da Cenk Gezer e yönlendirdi, daha zamanım var ama randevu almam gerekir mi erken mi almıştınız randevuyu?
Randevuları çabuk dolabiliyormuş, mümkün olduğunca erken al demişti benim doktorum, 29 Eylül’de kontrol çıkışı aradım direkt, 28 Ekim’e aldık randevuyu, 20+6/21 olacağız tam, zaten SAT vs sorup ona göre tarih aralığı veriyorlar şu tarihlerde detaylı yapılabilir diye, o aralıkta uygun bi zaman seçilebiliyo doktorun uygunluğuna da göre

Benm kullanmamam imkansızdı 45 kg'dan 43e düştüm aşama aşama . Omega3 e baslaynca da sındıremedı asla oyuzden 2 ile devam ediyorum. İnşallah benm de 16ya dek sürmez ya da biter.
Aslında iki kilo çok değil böyle durumlarda yeter ki susuz kalmayin, midenizi kuru ve tuzlu kraker tarzi şeylerle oyalayin, ben çantama galeta taşıyordum. 84 ten 80 e indim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…