Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    111
Sen 4,5 almışın ben 6 aldım dikkat etmeme rağmen ama napalım bide devlete gidiyorum ordakşler de iyi yardırıyor özeldeki gibi nazik değiller pat pat yüzüne yüzüne

Ayy ailede ikiz var mıydı muhtemelen 2. İkiz olur dedi bana

Canım bu ilaç hamilelikte kullanılması en güvenli ilaçlardan kendini sakın bu ilacı içtiğin için kötü hissetme 1-2 haftaya inşallah tamamen geçer bulantıların seninde sen sadece güzelce beslenme odaklan

Günaydın
Bende dün sordum doktoruma, 24-28 hafta arası yaptıralım dedi. Her doktor farklı düşünüyor demek ki

Ay ben de ilk TV izlerken soluma yatıp bacağımın arasına yastık koyduğum bir zaman hissetmiştim. Şimdi işi gücü bırakıyorum kişisel ihtiyaçlar dışında bu şekil yatıp bekliyorum annelik paranoyaklıkmış yaa

Hahahahaha ay evet sofra duruyor öyle ben bekliyorum hareket etcek diye

Hahahahaha ay evet sofra duruyor öyle ben bekliyorum hareket etcek diye
Şekil mi değiştirdiler yukarı daha yağlı bölgeme mi çıktılar artık bikaç gündür hissetmiyorum gibi ben ya korkmayacağım bunun 23.haftaya kadar böyle olabileceğinin bilincindeyim... (o sırada doktora randevu almak için eşimi ikna etmeye çalışıyorumdur)

Ben dün doktora sordum, tam olarak nerede diye hani ona göre dinliyim hajwjak kendini dinleme her yerde şu an dedi

18+3 üm bugün
Özele gideceğim canım ama henüz doktorun önerdiği yer ile görüşemedim pazar ya, yarın görüşeceğim
Oyy maşallah kocaman olmuş sizinkiler ya ben 2 hafta geriden geliyorum
Tertemiz çıksın inşallah sonuçlar , bende özel hastanede muayene ücretlerini merak ettim , muayene ücretine mi dahil diye. Bakalım ben de bi araştırma yapıcam benim daha 1 ayım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…