Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    111
Evet oral kesilip damar yolu ile beslenme başlanıyor
Daha sonra yavaş yavaş diyet şeklinde oral açılıyor
Aslında size teşhisi söylemeden tam olarak aynı tedavi uygulanmış anladığım kadarıyla
Dediğiniz gibi Keton, protein, sodyum, lokosit, crp (aklıma gelenler bunlar şuanda) değerlerin hepsinde anormallik oluşuyor
Bunlar da safra ve karaciğere baskı yapıyor sonra onlarda yükseliyor

Rabbim tez vakitte toparlasın hepimizi inşallah

Demir ilacının yan etkisinden bıkmış biri olarak yeni demir ilacı aldığımda yazarım demiştim, doktor ferrum sıvı formül yazdı ilaç minik flakonlar halinde, günde 1 sabah kullanım şeklinde devam edeceğim. Kullanan var mı? Yormaz bu seni dedi umarım öyle olur zira ben inanılmaz bir bağırsak sorunu yaşadım geçenlerde yediğim birsey dokundu ne yesem düzelmedi ve dur yaa dedim şu bıraktığım demir ilacından içeyim ve o beni hemen ertesi gün yeniden kabız yaptı o kadar kötü ki o ilaç nefretliiikk!

kızlarr artık yavaş yavaş alışverişe başlayan var mııı ? mesela bebek arabası ya da anne yanı için neler düşünüyosunuz fikirlerinizi almak istiyorum

Bakalım doğum özelde olursa tekrar bir şansımı denerim kabul ederlerse ama şehir hastanesinde falan doğum olursa sezaryen olacağım garanti gibi. Derinceye gitmiş kızımın doktoru öyle tatlı bir insan ki, devlet hastanesine geçmiş yeniden nedense. Yakınlarda olsa kesinlikle ona giderdim görüp görebileceğim en nazik doktordu doğumun marta gelmesi büyük bir lütuf emin ol tecrübe sabiit
kızlarr artık yavaş yavaş alışverişe başlayan var mııı ? mesela bebek arabası ya da anne yanı için neler düşünüyosunuz fikirlerinizi almak istiyorum
Bebek arabamız kızımdan dolayı vardı anne yanı için ufak bir beşik almıştım ama uzun süre yatamamıstı ve dönmeyi çok seven bir bebekti rahat edememisti, abim park yatağımızı vereyim dene dedi ve neden en başından beri kullanmadım demiştim. Şimdi bu bebeğime direk park yatak alacağım kesinlikle

Bebek arabası, anne yanı ve ana kucağı aldım ben
Peg perego city loop, kraft paris anne yanı ve pierre cardin ana kucağı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…