Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    12
Bana da dua edin lutfen

Ben 3 e düşürdüm ama bugün aşırı vicdan azabı yaşamaya başladım Allahim nolur bırakayım tiksineyim
Ay inşallah bende sürekli dua ediyorum umarım bırakırız

Kızlar kafein bile çocuğa direk plasentadan geçiyor, çocuğun metabolizması tolere edemiyor diye çok üzüldüm ben ta ki sigara inşallah bırakırsınız, Allah kolaylık versin ben de önceden kullanıyordum ama çocuk denemeye başladıktan sonra bıraktım, sigara bir şeylerle duygusal olarak başetme yöntemi, başetmek için başka şeyler bulursanız ya da bu başetme yönteminin(sigaranın) aslında hiç bir şeyle başetmediğinin farkına varırsanız bırakırsınız inşallah bir de bebiş var tamam ama önce siz varsınız. O üstüne başına sinen koku, sabah uyandığında ağzındaki tat.. içeriden yaptıklarını söylemeye gerek yok yapabilirsiniz kendinize güvenin, iradenize güvenin sağlıklı anne sağlıklı bebek

Kızlar çok kötü sinüzit oldum ilk sınavım başladı resmen bişey içemiyorum edemiyorum ama çok ağrım ve burun akıntım var uzun zamandır hasta olmamıştım ona şaşırdım, gerçekten gebelikte bağışıklık düşüyor sanırım çünkü bu haftanın başında da ağzımda aftlar olmuştu

Çok geçmiş olsun canını hemen toparlan inşallah meyve sebze ye

kızlar bende de aşırı şişkinlik var kendimi 5 aylık gibi hissediyorum onun haricinde az önce uyuyakalmışım bi kalktım kalbim çarpıntı yaptı normal mi bilmiyorum ve tiksinme de başladı
Ben de aynı şekildeyim, her tarafım şiş ve aşırı da yemiyorum. Nasıl bir şeyler yapmak gerek acaba, normal ödem atıcı kürleri yapamayız

Ben de aynı şekildeyim, her tarafım şiş ve aşırı da yemiyorum. Nasıl bir şeyler yapmak gerek acaba, normal ödem atıcı kürleri yapamayız
Ben diyetisyenle devam edeceğim bana ananas maydanoz hurma kesinlikle yasak dedi. Bitki çayları da önermiyor bence kürler yasak. Bu süreç biraz zorlu olacak sanirim.

Merhaba kızlar, cuma günü az kanamayla acile gittim. Kese görüldü sorun yok dedi doktor Progestan iğne başladı. Aşırı korkuyorum. Sonrasında tekrar kanama olmadı ama farklı bir doktora yeniden randevu aldım yarın için…

Başlarda bu tarz kanamalar olabiliyor sanırım, içinizi ferah tutun istirahat ya da hareket kısıtlılığı önerdi mi doktorunuz

Kızlar bu arada bişey soracağım, gebelik haberinden bu yana sanki eşimle biraz uzaklaştık gibi hissediyorum, erkekler de oluyor mu böyle.. hani anne olacağım için ben de şaşkınım bazen sevinçliyim bazen düşünceliyim değişiyor ama ne bileyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…