Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    12
Kızlar bugün hiç belirtim yok adetimin üstünden 2 gün geçti. 10 temmuzda beta 330du. Kan vermemek için kendimi zor tutuyorum.
Sakin ol canım durup durup eşime Hadi doktora gidelim diyorum ben de belirtim yok diye ama gitmiyoruz bu gayet normalmiş kabul etmemiz gerek sürekli bir şeyler olmayacak.

Dün gece lekelenmem kırmızıya dönünce acile gittik, ultrason o kadar kötüydü ki keseyi zor seçti, kese etrafında ya da rahimde kanama yok progesterona devam et dedi, kendi doktorumu aradım sabah clexan aspirin kombinasyonu kanatıyor muhtemelen aspirini keselim dedi. Benim anlamadığım 19 haziranda çatlatma iğnesi yaptırdım 21 muhtemel döllenme tarihi ise bu gebelik kaç haftalık sayılıyor, son adet tarihimle uyumsuz çünkü geç çatladı yumurtam, son adet tarihime göre baksam çoktan kocaman kese görmemiz lazımdı, dünkü doktor vajinal bakmasına rağmen zor gördü keseydi

Ayyy bende cok canım cekiyo bazen günde 1 tane yakıyorum sonra vicdanım rahat etmiyor söndürüyorum bazen arkadaşlardan 1-2 fırt alıyorum
Ben de ilk çocuğuma hamileyken bırakmıştım, ilk öğrendiğimde 1 hafta maksimum zorlandım ama sonra alışıyor insan.
Yıllar geçti içmiyorum. Hayat kalitem çok düzeldi.
Herkese tavsiye ederim.

Merhaba arkadaşlar ben de 11 Temmuzda kan verdim beta 130 çıktı. (Sat 17 haziran). Bu sabah adet başlangıcı gibi koyu kahve lekelenmem oldu. Yine kimyasala dönüyor sanırım.
Şu an sulu pembe veya sarı akıntım oluyor az az
Daha önce bir kürtaj ve kimyasalım var. Çok yıprandım bu süreçten yarın tekrar beta baktırıp dr'a gideceğim

İnşallah güzel haberle gelin

Bende kasık ağrısı bile yok. Bir yerim ağrısa mutlu olacağım hamilelik böyle bir delilik
bende kasık ağrısı var, bu kez de kasık ağrısı biraz artınca tedirgin oluyorum geçmiş düşüğüm nedeniyle. sürekli tuvalete gidip kırmızı leke falan var mı diye kontrol ediyorum. belirtisizlikten canınız sıkılmasın bencee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…