Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Haftam 29+4 du bebeğin kafası 27+4 karın bölgesi 32 haftalık çıktı. Ama doktor iyi dedi çünkü tansiyon bebeği geliştiremez iri bebek olması iyi bizim için dedi ama tabi düzene sokmam lazım 2 hafta sonra tekrar gidecem. Uzun tutmasının sebebi tansiyon anne de doğumdan 10 gün sonra çok önemli ben seni doğum da hastanede 2 gün tutacak dedi.
Doktorum sonucum icin iyi guzel:) dedi
Hocam dusuk degil mi deger dedim
Ses kaydi atmis
Tamam dusuk olsun iste daha ne istiyoruz demis gulmus
Bende anlamadim valla
Evet benim doktora bayginlik geldi desem "otur suraya lokum vereyim dinlen" der boyle relax olmasini seviyorum aslinda
Oglumda da ona gittigim icin bi guven olustu o yuzden kasmiyorum su an
Evet benim doktora bayginlik geldi desem "otur suraya lokum vereyim dinlen" der boyle relax olmasini seviyorum aslinda
Oglumda da ona gittigim icin bi guven olustu o yuzden kasmiyorum su an
Ay benimki de öyle devlet acili açıklık var acil yatış vs vs dedi benimkine gittim ay yok ne yatışı evde dinlen geçer dedi erken doğum riski dediler dedim yok yok zamanında gelir takılma onlara dedi komşum fatma teyze gibi
Kızlar merhaba doğru grupta mıyım emin değilim ama inşallah bana da Ocak annelerinden olmak nasip olur çünkü ben serklajlıyım o yüzden biraz tedirginim daha önce ikisi rahim ağzı yetmezliğine bağlı 3 kaybım var inşallah bu sefer her şey yolunda gider
Ay benimki de öyle devlet acili açıklık var acil yatış vs vs dedi benimkine gittim ay yok ne yatışı evde dinlen geçer dedi erken doğum riski dediler dedim yok yok zamanında gelir takılma onlara dedi komşum fatma teyze gibi