• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    151
Allah allah çok ilginç canım ilk defa duydum doktorun birşey dedi mii?

Tansiyon tehlikeli kuzum hamilelikte aman dikkat et. Tam kaç haftalık çıktın daha uzun hastanede yatırmak nedenmiş kii

Ay ne güzel dönmüş benim güçlü vuruşlar hep bikini bölgemde :D
Haftam 29+4 du bebeğin kafası 27+4 karın bölgesi 32 haftalık çıktı. Ama doktor iyi dedi çünkü tansiyon bebeği geliştiremez iri bebek olması iyi bizim için dedi ama tabi düzene sokmam lazım 2 hafta sonra tekrar gidecem. Uzun tutmasının sebebi tansiyon anne de doğumdan 10 gün sonra çok önemli ben seni doğum da hastanede 2 gün tutacak dedi.

Evet benim doktora bayginlik geldi desem "otur suraya lokum vereyim dinlen" der 🤣 boyle relax olmasini seviyorum aslinda
Oglumda da ona gittigim icin bi guven olustu o yuzden kasmiyorum su an😀
Ay benimki de öyle devlet acili açıklık var acil yatış vs vs dedi benimkine gittim ay yok ne yatışı evde dinlen geçer dedi 😂 erken doğum riski dediler dedim yok yok zamanında gelir takılma onlara dedi 😂 komşum fatma teyze gibi 😂😂

Kızlar merhaba doğru grupta mıyım emin değilim ama inşallah bana da Ocak annelerinden olmak nasip olur çünkü ben serklajlıyım o yüzden biraz tedirginim ☺️ daha önce ikisi rahim ağzı yetmezliğine bağlı 3 kaybım var inşallah bu sefer her şey yolunda gider 🤲🏻

Ay benimki de öyle devlet acili açıklık var acil yatış vs vs dedi benimkine gittim ay yok ne yatışı evde dinlen geçer dedi 😂 erken doğum riski dediler dedim yok yok zamanında gelir takılma onlara dedi 😂 komşum fatma teyze gibi 😂😂
Bende sabahin 5inde aramistim suyum geldi diye
Esneyerek tamam tamam hastaneye gec gelcem dedi 9da kahvaltisini edip geldi🤣
Beni yatirmislardi gobegimden asagida perde vardi perdeden yukari bakti oo hastamin guzelligine bak hazir misin dedi🤣 hazirim galiba hocam dedim 2 dk sonra bebegi gosterdi😅

Bende sabahin 5inde aramistim suyum geldi diye
Esneyerek tamam tamam hastaneye gec gelcem dedi 9da kahvaltisini edip geldi🤣
Beni yatirmislardi gobegimden asagida perde vardi perdeden yukari bakti oo hastamin guzelligine bak hazir misin dedi🤣 hazirim galiba hocam dedim 2 dk sonra bebegi gosterdi😅
Benim doğum hikayemle o kadar benzer ki canım. 6:55 geldi. 07:00’de kızımı kucağıma verdi.

Back
X