- 28 Şubat 2025
- 677
- 767
- 18
- 31
- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
- #13.181
21+1 bugün tdap oldum ben. Boşluğuma geldi sol kolumdan vuruldum aklınızda bulunsun kızlar yatamıyorum ağrı yaptı. Sağdan yaptırın bence.Beni doktorum bu hafta sadece tetanoz, 1 ay sonra tdap aşısı olarak yönlendirdi ama sağlık ocağı diyor ki tdap önce yapılıyor. Sizde nasıl oldu?
Tdap dediğin boğmaca ve tetanoz ikisi birlikte olan mı? Eğer öyleyse bana da öyle dendi ilk seferde ikisi bir olcakmışBeni doktorum bu hafta sadece tetanoz, 1 ay sonra tdap aşısı olarak yönlendirdi ama sağlık ocağı diyor ki tdap önce yapılıyor. Sizde nasıl oldu?
Malesef doğum izni sonrası işten ayrılma halinde sebep ne olursa olsun kadın çalışanların kıdem tazminatı alma hakkı bulunmamaktadır. Kişisel ihtiyaca giriyor işveren inisiyatif alırsa kıdem verebilir sadece..Ama gebelik izninde durum farklı oluyor diye okumuştum, çocuğuma bakacak kimse yok vs gibi sebeplerle yanlış mı anladım acaba
Sağol canım.Tdap önce yapıldı canım.
Büyük ihtimal çoklu.Bu hafta 20+1 ilk olarak tetanoz için çağırdı içeriğini bilmiyorum
Sağol canım söylediğin iyi oldu.21+1 bugün tdap oldum ben. Boşluğuma geldi sol kolumdan vuruldum aklınızda bulunsun kızlar yatamıyorum ağrı yaptı. Sağdan yaptırın bence.
Evet çoklu olan.Tdap dediğin boğmaca ve tetanoz ikisi birlikte olan mı? Eğer öyleyse bana da öyle dendi ilk seferde ikisi bir olcakmış
Ben 20 hafta 4 günüm hala bebeği hissedemedimMerhaba ben de bugün 21+0ım. Ben saatlerdir bebeği hiç hissetmedim. Kahve içtim tatlı yedim olmadı. Normal mi bazen böyle bebeği hissetmemek? Ben bayağı hissediyordum özellikle akşamları. Şu an hala uzanıyorum belki hareket eder diye ama paniğe kapılmaya gerek var mı
Sizin durumunuz da, her gün hissedip bir anda kesilmesi de çok rahatsız edici gerçektenBen 20 hafta 4 günüm hala bebeği hissedemedim
Evet maalesef insan ister istemez evhamlanıyorSizin durumunuz da, her gün hissedip bir anda kesilmesi de çok rahatsız edici gerçekten
Normal canim.bazen uzun uyku halinde oluyor bebekler.ilk hamileligimde gunlerce hissetmedigim oldu benim.Merhaba ben de bugün 21+0ım. Ben saatlerdir bebeği hiç hissetmedim. Kahve içtim tatlı yedim olmadı. Normal mi bazen böyle bebeği hissetmemek? Ben bayağı hissediyordum özellikle akşamları. Şu an hala uzanıyorum belki hareket eder diye ama paniğe kapılmaya gerek var mı
ay hayır galiba özel bir radyolog varmış ona gideceğimAyrıntılı ultrason için randevu bulabildiniz mi?
Ya her akşam hep hissedince bugün gerildim vallahi ses seda yok. Daha küçük tabi ama. Evdeydim de tüm gün yorulmadık bir şeye bağlayamadım inşallah normaldir dediğin gibiNormal canim.bazen uzun uyku halinde oluyor bebekler.ilk hamileligimde gunlerce hissetmedigim oldu benim.
Anladım, çok teşekkür ederim bizimle bilgilerini paylaştığın içinMalesef doğum izni sonrası işten ayrılma halinde sebep ne olursa olsun kadın çalışanların kıdem tazminatı alma hakkı bulunmamaktadır. Kişisel ihtiyaca giriyor işveren inisiyatif alırsa kıdem verebilir sadece..
Ben oynamayınca uzanıp karnımı dürtüyorum valla korktuğum için oda hemen tepki veriyor zatenYa her akşam hep hissedince bugün gerildim vallahi ses seda yok. Daha küçük tabi ama. Evdeydim de tüm gün yorulmadık bir şeye bağlayamadım inşallah normaldir dediğin gibi
Ben 20 hafta 4 günüm hala bebeği hissedemedim
Biraz daha bekleyelim bakalımBende 20 haftaligim tam bende daha hissetmedim doktor 22 ye kadar uzayabilecegini söyledi birde arada takip ediyorum kipirdaniyorlar gibi geliyorlar bakıyorum sertlik başka yerde ordan anliyorum hareket ediyorlar
Ben de bi kere hissettim geçen hafta bi daha hissetmedim 22ye kadar normal dediBende 20 haftaligim tam bende daha hissetmedim doktor 22 ye kadar uzayabilecegini söyledi birde arada takip ediyorum kipirdaniyorlar gibi geliyorlar bakıyorum sertlik başka yerde ordan anliyorum hareket ediyorlar
Bende olmadı canım ama rahim kasılması olabilir sanıyorum,bebiş hareketi mi yoksaogretmenhanim medusaa Matogrtmenanne kızlar 19+ larda göbek deliğinde iç kısmında batma tarzı hafif bi ağrı kasılma gibi sızı yaşayanınız var mı ya benim bi başladı 1 saattir geçmedi çok şiddetli değil ama var yani
Rahim büyümesi olabilir dedi chatgbt de bilmiyorum bakalım takip ediyorum yine de, nabız atması var orda tam göbek deliğim oldugu için bebiş değildir aşkım bebiş göbek deliğinin altında bi yerlerde.Ben de bi kere hissettim geçen hafta bi daha hissetmedim 22ye kadar normal dedi
Bende olmadı canım ama rahim kasılması olabilir sanıyorum,bebiş hareketi mi yoksa
Kızlar bu arada plesanta previa (plesantanın rahim ağzına yakın olması) yaşayan var mı
Ben göbüş deliğinin orda hissettim ya yukardaydı biraz ama sert değil titreşim gibiRahim büyümesi olabilir dedi chatgbt de bilmiyorum bakalım takip ediyorum yine de, nabız atması var orda tam göbek deliğim oldugu için bebiş değildir aşkım bebiş göbek deliğinin altında bi yerlerde.
Bu arada hareketi ben de 17+6 falandım bi kere çok net hissettim bi daha hissetmedim öylesini. Belki yine olmuştur ama ben anlamamış olabilirim. Bana da doktor 22-25 arası hareketler hissedilir netleşir dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?