Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    12
An itibari ile mide bulantısından duramaz haldeyim. Canım bir şeyi çok istedi. Aldım biraz fazla kaçırdım. Mide bulantım tavan yaptı
Hoşgeldin aramıza kuzum
5. Hafta sonu ve 6. Hafta başında başladı, 7+0 bugün ve devam ediyor buna da alıştım sanırım.

Hoşbuldum şuan biraz daha iyiyim. Bakalım nasıl devam edecek
Benim aynı ilk gebeliğim gibi oldu bundan ümitliydim Boşuna zorlamaya gerek yok bulantım başladı bundan sonraki duam çok sürmemesisabah akşam aynı yoğunlukta az önce bir su içtim içmez olaydım midem hafif boştu. şimdiden hayattan soğudum .hiç bulantı çekmeyenler var ne kadar şanslılar.

Ay Allah yardımcın olsun ben şuan daha iyiyim. Ama o sıra ayakta bile durunca artıyordu. İnşallah çok sürmeden biter.

Bulantı için ne kullanıyorsunuz

Bulantı için ne kullanıyorsunuz
Bana doğal çözümler fayda etmıyor(zencefil yoğurt vs) prilam kullanıyorum inşallah bu hamileliğimde de faydasını görürüm.Doktor herkes fayda göremiyor falan diyip moralimi bozdu bir ara metpamid yazmıştı önceki gebelikte ama onu kullanmadım b sınıfı diye içim rahat etmedi.Mecbur kalınca onları da kullanan gebeler var tabii doktor önerisiyle .

Evet muhakkak öyle ama daha önce kaybım olduğunu bildiği için muhtemelen çok hareket etmeyi önermedi bana. Normalde yürüyüş, deniz vs rutinimde olmasına rağmen kahverengi lekelenmelerim de olunca ben de daha dikkatli olmaya çalışıyorum

Amin inşallah bebeklerimizi sağ salim kucağımıza alalom, kendimiz de sağlıklı olarak

Bana cevap vermemiş hiç kimse
Canım gözden kaçmıştır. Bazı insanlar gebeliklerinde hiç belirti yaşamadan bitiriyor. Bir de kusmalar falan 6 7 den sonra sonra başlıyor olacaksa eğer. hiç canını sıkma. Kalp atışı duymuş muydun ?

Yok keseyi gördüm sadece canım. 10 gün sonra gel demişti doktor. 25 inde gideceğimm. İnşallah o zaman çok güçlü bir şekilde duyarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…