- 28 Ağustos 2013
- 530
- 506
- 303
- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
- #1.341
Ben siveno temiz içerikli roll on kullanıyorumKızlar belki çok alakasız gelebilir ama bişey soracağım size
Deodorant ne kullanıyorsunuz? Temiz içeriğe geçtiniz mi? Malum yaz bide
Hoşgeldin aramıza kuzumAn itibari ile mide bulantısından duramaz haldeyim. Canım bir şeyi çok istedi. Aldım biraz fazla kaçırdım. Mide bulantım tavan yaptı
Biraz baktım siveno gördüm çoğunlukla. Deneyeyim bakalım, teşekkür ederim arkadaşımBen siveno temiz içerikli roll on kullanıyorum
HoşbuldumHoşgeldin aramıza kuzum
5. Hafta sonu ve 6. Hafta başında başladı, 7+0 bugün ve devam ediyorbuna da alıştım sanırım.
Evet evet sivenoBiraz baktım siveno gördüm çoğunlukla. Deneyeyim bakalım, teşekkür ederim arkadaşım
Benim aynı ilk gebeliğim gibi oldu bundan ümitliydimHoşbuldumşuan biraz daha iyiyim. Bakalım nasıl devam edecek
Ay Allah yardımcın olsunBenim aynı ilk gebeliğim gibi oldu bundan ümitliydimBoşuna zorlamaya gerek yok bulantım başladı bundan sonraki duam çok sürmemesi sabah akşam aynı yoğunlukta az önce bir su içtim içmez olaydım midem hafif boştu. şimdiden hayattan soğudum .hiç bulantı çekmeyenler var ne kadar şanslılar.
Bulantı için ne kullanıyorsunuzBenim aynı ilk gebeliğim gibi oldu bundan ümitliydimBoşuna zorlamaya gerek yok bulantım başladı bundan sonraki duam çok sürmemesi sabah akşam aynı yoğunlukta az önce bir su içtim içmez olaydım midem hafif boştu. şimdiden hayattan soğudum .hiç bulantı çekmeyenler var ne kadar şanslılar.
4+6da hcg 6200 dü. Ben de karindan gorununce sasirdim bugunben de bugün 5+1'im yarın gideceğim bakalımm. betanız kaçtı karından görünmesi harika <3
Bana doğal çözümler fayda etmıyor(zencefil yoğurt vs) prilam kullanıyorum inşallah bu hamileliğimde de faydasını görürüm.Doktor herkes fayda göremiyor falan diyip moralimi bozduBulantı için ne kullanıyorsunuz
Evet muhakkak öyle ama daha önce kaybım olduğunu bildiği için muhtemelen çok hareket etmeyi önermedi bana. Normalde yürüyüş, deniz vs rutinimde olmasına rağmen kahverengi lekelenmelerim de olunca ben de daha dikkatli olmaya çalışıyorumcanım denize girmende nasıl bir sakınca olabilir ki içine sineni yap tabiki de bence sağlıklı bebek hiçbir şekilde düşmez ne yaparsan yap istersen her gün damacana indir kaldır sağlıksızsa hiç ayağa kalkma yine düşer
Amin inşallahAh canım benim kocaman sarılıyorum
Üniversite sınavlarına hazırlanmaya başlayacak bir çocuğum var, kendim muhasebeciyim bu iki sebep bile ne kadar stres altında olduğumu yazmaya yeter sanırım
Diğerlerini yazmıyorum bile
Bana da aynı şeyi söyledi 20. Haftadan önce çıkan tansiyon gebeliğe bağlı değil kişinin kendine bağlı tansiyondur dediler ve takip etmek için holter takıldı
Yarın kardiyoloji 24 saatlik tansiyon takibinin sonunda kararını verecek
Şu çok önemli stres kadar ama çok fazla bulantım var içemiyorum yeteri kadar
Rabbim bu zor sınavı sağlıkla atlatmayı nasip etsin ikimize de
Çok teşekkür ederimyok canım en güvenlisi hatta için rahat olsun
Doktor kalp atışını duymaya başladıktan sonra bulantılarınız artabilir demiştiAn itibari ile mide bulantısından duramaz haldeyim. Canım bir şeyi çok istedi. Aldım biraz fazla kaçırdım. Mide bulantım tavan yaptı
İnşallah öyledir canım. Sabah gidiyorum doktora. Güzel haber almak istiyorumDoktor kalp atışını duymaya başladıktan sonra bulantılarınız artabilir demiştiMaşallah her şey yolunda demek ki
Beta değeri neye göre değişiyor biliyor musunuz? Ben de 5+2 yim ama beta değerim 650ben de yarın, 5+2'de gideceğim bugün beta 1374 çıktı. umarım yarın görünecek kıvamda olur :) sağlıkla gelsin çok sevindim adınızaa. beta kaçtı sizin kese gördüğünüzde? :)
Bana cevap vermemiş hiç kimseMerhaba arkadaşlar 5+5 günlüğüz ama bende hiç bir belirti yok. Koku ağız tadında değişiklik mide bulantısı gibi daha çok mu erken bunlar için
Canım gözden kaçmıştır. Bazı insanlar gebeliklerinde hiç belirti yaşamadan bitiriyor. Bir de kusmalar falan 6 7 den sonra sonra başlıyor olacaksa eğer. hiç canını sıkma. Kalp atışı duymuş muydun ?Bana cevap vermemiş hiç kimse
Yok keseyi gördüm sadece canım. 10 gün sonra gel demişti doktor. 25 inde gideceğimm. İnşallah o zaman çok güçlü bir şekilde duyarımCanım gözden kaçmıştır. Bazı insanlar gebeliklerinde hiç belirti yaşamadan bitiriyor. Bir de kusmalar falan 6 7 den sonra sonra başlıyor olacaksa eğer. hiç canını sıkma. Kalp atışı duymuş muydun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?