- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
- #15.161
İnşallah canımAyy çok şükür seni bekliyordum.
Yaa çok sevindim insan renkli ve detaylı gorunce daha çok anne olduğunu ve hamile olduğunu hissediyor. Merak etmiştim seni ne yaptın diye.
Plesanta da çıkıyor pozitif düşün her şey güzel olacak tüm kalbim inanıyorum hepimiz sorunsuz kucağımıza alacağız yavrularımızı
Fetal dna da riski aza indirdikleri için yönlendiriyorlar bence ve prim alıyorlar.
Rahim damarı direnci ablamda vardı sonraki kontrolde geçmişti biraz daha dikkat et yediklerine diğer kontrolde o da düzelmiş olacak
Türk kahvesi içemem normalde . Ayıp olmasın ırtak olim diye alırım yada yaptırırım ama 2 yudum zır ama bu hamilelikte canım cekşyor yapında içelim dedşm bugun ama psikolojik olarak hala kahve diyince ıyyy diyorum ama içiyorum seve seve
Gebelik şekeri değil bence seninki dönemsel bir durum. Ödem bile etkiliyor. Mümkünse 4 Aralık a kadar her gün 1 saat yürüyüş ekle o ödemler de insinİnşallah canım
Zaten ödem vs de görünce yediklerine dikkat et dedi gözüküyordu usgde beyaz beyaz ödemler
Gebelik şekeri olabilir dedi bakalım
Sen ölçtürdün mü
Sağlıkla gelsin inşallah miniklerimizGebelik şekeri değil bence seninki dönemsel bir durum. Ödem bile etkiliyor. Mümkünse 4 Aralık a kadar her gün 1 saat yürüyüş ekle o ödemler de insin
Pazar günü 24. Haftaya giriyorum 24. Haftadan sonra ölçülüyormuş, önümüzdeki hafta doktor randevum var o zaman yaptıracağım bakalım ne çıkacak.
En zor süreçleri atlattık gerisi kolay artık hiç endişe etme
Güzel haberlerinize çok sevindimBizim de bugün sonunda yapılabildi detaylımız çok şükür bir sıkıntısı yokmuş korkuyla geçen 3 gün oldu Allah yardımcımız olsun. Bu arada kendim devlet hastanesinde çalışmama rağmen bir gün bile muayene olmamıştım ama bugün benden önceki gebe den saniyeler içinde amniyosentez aldılar gayet elleri yatkın sanırım böyle durumlar için devlete gitmek daha mantıklı siz ne düşünüyorsunuz kızlar
Ama işte her duruma çok hazırlıklılar aklımı çeldilerGüzel haberlerinize çok sevindimmaşallah
Bazı konularda sirkülasyon fazla olduğu için tecrübe de doğal olarak fazla oluyor devlet hastanelerinde. Ama işte muamele sıkıntı
Braun kulaktan ölçenini aldım benKızlar ateş ölçer ne aldınız??
Ayyy benim de haftaya cuma için gün aldım aşırı heyecanlıyım. Haftasına göre nasıl cıktı bebiş ? Değerleri vs..Kızlar merhaba
Çok şükür kızçem sağlıklı gözüküyor yaklaşık 1 saat 15 dk sürdü detaylım
Yüzüstüydü yürüttü biraz sonra daha net baktı
Her şey yolunda
Plesantam da yukarı cıkıyor
Sadece rahme giden damarımda hafif direnç gözlemlendi tek taraflı yediklerine dikkat et şeker var mı ailede vs sordu mutlaka gebelik şekeri ölçtür dedi
Bi de fetal dna yi özellikle anlatti yaptırcak mısın vs sordu prim mi alıyorlar ki?
4 aralık a kontrol verdi ücretsiz
Gülümsedi kızçem videosu da var Allahım mucize resmen
öyleler doğruya doğruAma işte her duruma çok hazırlıklılar aklımı çeldiler
Ayy asitli iöeceklerden mdiem bulandı nırnalde günde 1 defa meyveli soda içerdim cok secerdim böğğğ okdum resmenOh afiyet olsun evet bende düzenli olarak içmem normalde kahve ve türlerini bugün Nescafe içiyorsam ertesi günü Türk kahvesi soğuk kahve vs. boş geçmiyorum hiç bı günü iştahla mi alakalı bilemedim ki Bı arkadaş lıkır lıkır kola içiyorum su gibi dedi ben şok oldum bizimkiler daha masum en azından
Çok şükür haftasına uyumlu 1-2 gün de ileriAyyy benim de haftaya cuma için gün aldım aşırı heyecanlıyım. Haftasına göre nasıl cıktı bebiş ? Değerleri vs..
Bizim seninle baya yakın gidiyordu öyle hatırlıyorum
Plesanta durumuna da aşırı sevindim daha da yukarı çıkar , sağlıkla gelsin inşallah
Valla hamilelikte öyle bir cahilmişim ki hiç alakam yok kafam çalışmıyor resmenöyleler doğruya doğruçoğu durumda daha iyiler hatta e sen hemşireymişsin ya şimdi fark ettim adını kime ne anlatıyorum acaba
Yok hayır halam kendi bahcelerinden yapıp getirmisti bnaSağol canım kokmuyor mu zeýtinyağı peki
Bir iki gün mükemmel ileri olması o kadar fark zaten çıkıyor illa kiÇok şükür haftasına uyumlu 1-2 gün de ileri
Damarlarına bile tek tek bakıyorlar çok ilginç
470 gram 26 cmdi bu sefer
İnşallah senin de çok çok güzel geçer
Senin son regli tarihin benden bi hafta öncesi diye hatırlıyorum. 19-20 Mart 40 hafta dolmuş hali mi yoksaaa sezeryan mu düşünüyorsun sen de ?Doğum için de muhtemelen 19-20 mart dedi ama mart ayı içerisinde bekle dedi
Canım benim plesanta aşağıdayken sezeryan olursun yüksek ihtimal demişti ama şimdi normal doğum gündemde yine bakalım korkuyorum amaSenin son regli tarihin benden bi hafta öncesi diye hatırlıyorum. 19-20 Mart 40 hafta dolmuş hali mi yoksaaa sezeryan mu düşünüyorsun sen de ?
Ay maşallahKızlar merhaba
Çok şükür kızçem sağlıklı gözüküyor yaklaşık 1 saat 15 dk sürdü detaylım
Yüzüstüydü yürüttü biraz sonra daha net baktı
Her şey yolunda
Plesantam da yukarı cıkıyor
Sadece rahme giden damarımda hafif direnç gözlemlendi tek taraflı yediklerine dikkat et şeker var mı ailede vs sordu mutlaka gebelik şekeri ölçtür dedi
Bi de fetal dna yi özellikle anlatti yaptırcak mısın vs sordu prim mi alıyorlar ki?
4 aralık a kontrol verdi ücretsiz
Gülümsedi kızçem videosu da var Allahım mucize resmen
Hava nemlendirici bebebao num aldım şu an kendim kullanıyorum odamızda hep burun tıkanıklığı ve boğaz kuruması oluyordu 1 haftadır resmen kalmadı çok rahat uyuyorum uygun fiyatlı ve performansına bayıldım. Manuel ana kucağı olarak babybjörn almıştıkKızlar selam öncelikle. Bugün ben de detaylıya girdim çok şükür her şey yolundaydı, inşallah hep böyle devam eder hepimiz için.
Benim sorum malum Kasım indirimleri bir şeyler alasım var ama çok gereksiz şeyler de almak istemiyorum. Alanlar ya da deneyimli anneler en çok ne önerirsiniz şunsuz asla yapamazdım gibi. Mesela hava nemlendirici, bu sallanan ana kucakları (manuel), burun aspiratörü (otomatik mi yoksa baby vac vs tarzı mı), sling vs neler aldınız hangi markalardan aldınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?