Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    150
Bebeğin yerleşmesine göre erken gelip gelmeyeceğini anlayabiliyorlar galiba az çok . Belli bi haftadan sonra daha da belli oluyormuş Bir hafta var aramızda tam 21 sat benim normal doğuma göre 28 Mart ama benim sezeryan dediği için 16-18 Mart dedik ama inşallah erken gelmek istemez ahahah Ben seni takipteyim ahahaha

manuel ana kucağı, ilaysmı neydi o markadan sling,burun aspiratörünüde manuel aldım. hava nemlendiriciside dyson almayı düşünüyorum

Ben ekstradan oto koltuğu almadım, puseti kullanabildiğim kadar kullanırım sonra alırım diye düşündüm
Weewell wmv815 dijital bebek kamerasını önerdiler ama henüz onu almadım

Hepsi duyduğum markalar ama hiçbirini almadım daha tekrardan bakayım bunlara

Zamanında sağlıkla gelsinler inşallah

Benimde canım çekiyor kolayı da güvenip icemem normal olanı ya bu burgerin yanındaki gazsız gibi olanı içtim bi kere 5 ay boyunca yine canım cekiyo haftasonu gelmişken eşimi kandırıp bı kacamak daha yapabilirim bulunduğumuz ilçede de yok merkeze gitmemiz lazım bide

Plesanta sonradan inmez diye biliyorum ama tamda bilmiyorum tabi çünkü gebelik haftası büyüdükçe yukarı çıkıyor diye biliyorum. muhtemelen çok riskli bir yer değil diğer doktorlar beni korkutmamak için sallamadı. Bu doktor da her ihtimali söylemek istedi gibi geldi. Zaten benim hep lekelenmeleerim vardı. Muhtemelen bu yüzden olmuştur. İkizlerde hiç lekelenmem olmuyordu. Gebelik şekeri konusunda haklısın. Bir de kiloluyum. Hamilelikte almadım fazla ama kendi kilom var. O yüzden yaptıracam bu hafta nasipse

Baby vac tavsiye ederim kizim 3.5 yasinda 1 kez bile antibiyotik kullanmadi en ufak semptomda burnunu serum fizyolijik ile yikayip baby vac ile mukuslari cektim oyuzden oldugunu tahmin ediyorum kizim okusuruklu bir soguk alginligi yasamadi oksurdugunu bilmem cunku mukusu hep disari aldik cigere inmedi sukurler olsun , masallah maslalah diyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…