Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    154
Geldim kızlar oğluma bir maşallah alırım yüzünü zoraki gösterdi hep plasentanın arkasına saklanıyor ilaç verdi ateş olursa haberim olsun dedi ciğerlerime daha inmemiş 29 cm olmuş 670 grm ultrasonda da 24 haftalık çıktı çok şükür onun sağlığı yerinde

Eklentiler

• 1000001701.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 68
Yaaaa şuna bak bende yaptım ve dediğin gibi bakıp bakıp ağladım koca gece oyy annesi yesin diye diye hahaha

Eklentiler

• 3FDADD5D-4164-460A-BEA1-88B9949E7986.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 44
Ne güzel anlatmışsın. Hepimiz benzer süreçlerdeyiz demek ki. Bende aramıyorum beni aramayan hiç kimseyi. Abimi bile aramıyorum aramadığı sürece
Merak edilmesi, aranılıp sorulması benmişim gibi geliyor. Bencilce belki ama napıyım, anormal bi durum yoksa ben neden arayıp soracağım ki

Herkese hayırlı akşamlar bir sorum olacaktı. Bugün ablam karnın aşağıda duruyor dedi. Midemin altından büyüdü karnım ve bebeği de göbeğimin altında hissediyorum. Ablamınki göğsünün altında imiş. Sizinkiler nasıl? Bebiş yukarda mı aşağıda mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…