Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    154
Arkadaşlar detaylı ultrasonumuz yapıldı Çok şükür her şey çok güzel çıktı doktor çok ilgilendi her şeyini gösterdi böbrekte kalpte beyinde ağızda ayaklarda ellerde parmaklarda hiçbir sorun yok binlerce şükür SATA göre 19+5 dim. Ve tabii ki cinsiyetimiz yine erkek çıktı değişmedi Ben daha hiçbir şey almadım kızımdan kalma bebek arabamız baby nest süt sağma makinesi göğüs kalkanı vesaire vesaire bu tarz şeylerimiz mevcut şimdi kıyafet alışverişi alışverişi puset ana kucağı falan bayağı bir heyecan geldi daha bir heyecanlandım bugün alışveriş için

Ve arkadaşlar Benim kızımın adı Alya Ben oğlum için Tuna istiyorum ama eşimle anlaşamıyoruz pek yanaşmıyor yani kötü de değil diyor ama başka isim istiyor. Yine de beni kırmamak için Kağan Tuna dedi. Uras Tuna dedi. Kayınvalidemden hiç beklenmedik bir isim geldi O da Asil de güzel dedi asla karışmaz teklif bile etmez koyun diye ama bir öneride bulundu asil Tuna da var yani ben iki isim sevmiyorum nedense tek isim koymak istiyorum sadece Tuna olsa daha güzel olur diyorum siz ne düşünüyorsunuz isimlerimiz için

Merhabalar Elenatal 2 kullanan var mı? İçinde a vitamini var bu sakıncalı değil mi? sanırım beta karoten olan a vitamini güvenli ama çok da bilmiyorum nasıl oluyor doktoru bu konuda açıklama yapan oldu mu acaba
Merhaba ben kullanıyorum
Doğuma kadar da kullanıcam. İçerisinde bir çok vitamin olduğu için doktorum önermişti. A vitamini fazlası zararlı tabiki de bunu yeteri kadar vücudun alması gerekiyor.
Yakın arkadaşım da doğumu boyunca kullandı bi sıkıntı olmadı.

Yaaa gözün aydın olsun , benim de cuma günü detaylım ama heyecandan beklemekten zaman geçmiyor
Sata göre bebek yine aynı mı çıktı ? Bir kaç gün gün farkı oluyor mu ?
Haftasına göre büyüyor diye doktor yorum yapıyor mu ? Ayyy çok şey sormak istiyorum

Bir kayınvalideyi destekleyeceğim hiç aklıma gelmezdi amaaa.. ahahaha şaka şaka
Asil Tuna da beğendim. Erkekte uraz da bu ara çok duyuyorum hatta bende Umay istediğim için belki ilerde oğlan olursa uraz da olabilir demiştim.

kızlar şu yapay zekaya renkli ultrasonu yükleyip bebeğim doğunca nasıl görünücek diye sorunca fotoğraf hazırlıyo videosunu görmüşsünüzdür işin esprisi tabi ama yine de denedim ben bunu görünce bile duygulanmam normal mi bakalım doğunca bu görsele benziycek mi benim leyloşum

Ben Urası çok beğeniyorum erkek olsaydı eşimi bu isim için zorlayacaktım Asil Tuna ve Uras Tuna çok güzel bence Kağansa “yumuşak ğ” içerdiği için hoşlanmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…