• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    154
Geldim kızlar oğluma bir maşallah alırım yüzünü zoraki gösterdi hep plasentanın arkasına saklanıyor ilaç verdi ateş olursa haberim olsun dedi ciğerlerime daha inmemiş 29 cm olmuş 670 grm ultrasonda da 24 haftalık çıktı çok şükür onun sağlığı yerinde 🤲🩵

Eklentiler

• 1000001701.webp
    1000001701.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 123
kızlar şu yapay zekaya renkli ultrasonu yükleyip bebeğim doğunca nasıl görünücek diye sorunca fotoğraf hazırlıyo videosunu görmüşsünüzdür işin esprisi tabi ama yine de denedim ben bunu görünce bile duygulanmam normal mi bakalım doğunca bu görsele benziycek mi benim leyloşum 😍😍

Eki Görüntüle 3675986
Yaaaa şuna bak 😍 bende yaptım ve dediğin gibi bakıp bakıp ağladım koca gece 🥹 oyy annesi yesin diye diye hahaha 😄

Eklentiler

• 3FDADD5D-4164-460A-BEA1-88B9949E7986.webp
    3FDADD5D-4164-460A-BEA1-88B9949E7986.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 95
Bende şöyle bi değişiklik oldu umursamamaya başladım ne arkadaşlarım ne başkaları sanırım annelik böyle bişey önceliğim hep kızım ailemiz.
Tabi ki mesafe koyma kimseyle ama zorunda hissetme zaten hassas ve yorgun olduğun bi dönemdesin. Çok yakın bi arkadaşım aramamaya başladı ben her şeyinde yanındaydım hep arayıp sorardım şimdi kaç aydır nasılsın bile demedi önceden olsa bişey mi var diye ben arardım şimdi önceliğim hep kendim ve bebeğim.😍
Kayınvalidemlere bile gitmiyorum kaç aydır çünkü enerjim yok. Okuldan geliyorum direk uyuyorum.
Biraz gamsız oldum sanırım ben de.
🥰
Ne güzel anlatmışsın. Hepimiz benzer süreçlerdeyiz demek ki. Bende aramıyorum beni aramayan hiç kimseyi. Abimi bile aramıyorum aramadığı sürece 😄
Merak edilmesi, aranılıp sorulması benmişim gibi geliyor. Bencilce belki ama napıyım, anormal bi durum yoksa ben neden arayıp soracağım ki 🤷🏻‍♀️

Herkese hayırlı akşamlar bir sorum olacaktı. Bugün ablam karnın aşağıda duruyor dedi. Midemin altından büyüdü karnım ve bebeği de göbeğimin altında hissediyorum. Ablamınki göğsünün altında imiş. Sizinkiler nasıl? Bebiş yukarda mı aşağıda mı?

Back
X