Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    154
Çok sevindim maşallah
Benimde bu cumartesi detaylı ulturason randevum var
İnşallah bekleyen tüm anneler çokk güzel sonuçlar alırızzz :)
Amin inşallah ben girmeden aslında stressizdimheyecan flnn da yoktu ama çıktığımdan beri daha bir heyecanlym herşeye bir an önce karar versek moduna gectm inşallah sen ve bekleyen bütün arkadaslar guzel sonuclar alacak

Oyyy maşallah yaaa darısı başıma Yarabbim amiiiinn onun minik burun deliklerini yesinler
Kaç haftalıkken gittin sen ? Kaç dk sürdü ?

Oyyy maşallah yaaa darısı başıma Yarabbim amiiiinn onun minik burun deliklerini yesinler
Kaç haftalıkken gittin sen ? Kaç dk sürdü ?
SATA göre 19+5 bebişim de tam çıktı normal muayenelerde önde cıkablyodu. Ama artık pozisyon gereği sureklı olcumler degsyormus. 300 gram olmuş oglusum. Boyu sormayı unttm. Ama o da ztrn Fl ölcumu ile carpımla ortalama söylüyorlar . Çok teşekkür ederimmm senin haftan tam kaç olacak canm. Bir de şöyle bir sey vardı bizde hersey grundu yani şanslıydım bide Dr gayet profesyonel belli her yerini nokta atışı gördu

Ay maşallah ne kadar tatlı tontiş bi şey Rabbim korusun tüm kötülüklerden

Kızlar selam her gün bir yeni soruyla karşınızdayım birkaç gündür göğüslerimden kolostrum olduğunu düşündüğüm bir sıvı geliyor, ama emin de olamadım, 24+0’ız bugün, bu kadar erken başlaması normal mi? Böyle bir şey yaşayan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…