Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    154
Herkesteki etkiler farklı farklı demek ki, bende de kalan süreci iyi değerlendirmek gerekir düşüncesi olduğundan full etkinlik peşindeyim Hatta bugün doktoruma da sordum birkaç hafta sonraya belki birkaç günlük tatil ayarlayabilirsek uçağa binmek sıkıntı olur mu diye, yok gezebildiğiniz kadar gezin çocukla başta çok zor oluyor dedi.
Demem o ki dengemizi zamanla bulacağımıza inanıyorum annelik her anlamda zor ve eşsiz bir süreç

Ayy ne güzel , bana da hala daha enerji gelcek diye bekliyorum herkes ilk 3 aydan sonra bi enerji gelicek kendine inanamıcaksın dediler ama o enerji gelmek bilmedi
Evet ne kadar farkediyor bak hisler. Ben mesela direk doğurma evresine geçmek istiyorum herkes tadını cıkarsana falan diyor ama bilmiyorum

Geçen hafta yüzünü göremediğimizden bugün tekrar doktora oğluşu görmeye gittik şükür gösterdi yüzünü ve her yerini ayrıntılı olarak Doktor kordonun birazını boynuna doladığını söyledi, hatta gösterdi neyse ki gevşekmiş, kan dolaşımının da normal olduğunu gösterdi ama böyle durumlarda gün içinde hareketlerini takip etmek gerekiyormuş. Mesela tüm gün hissetmezsem - Allah korusun- o zaman gel dedi.

İşte herkes farklı farklı yaşıyor, bizim sağlığımız ve bebeğimizin sağlığı iyi olduktan sonra gerisi hiiiç problem değil

Benim de aşağıda bazen tam göbeğim de hareketleri oluyor ama genel olarak karnım da aşagıdan çıkmaya başladı benim de bence yapıyla alakalıdır diye düşünüyorum ama cuma günü kısmetse doktora gidicem meraktan bi sorarım

Ay canım sana detaylıca yazacağım bir fırsat bulamadım şimdi kızım uyusun sonra sendeym

Ya bunu nasıl yapıyoruz ben de yapmak istiyorum
Benim telefonumdan olmadı ama eşimin telefonundan detaylıda çekilen 4 boyutlu fotoğrafı chatgpt ye yollamıştım. Bir kaç hafta oldu. Bebeğim erkek doğunca temsili nasıl bir görüntüsü olur dedim hatırladığım kadarıyla. Gerçekçi görüntü yapma yetkim yok diyor çünkü sonra böyle görüntü verdi

Sadece tuna ya da uras tuna bence

Kizlar kendinizi sosyal ortamlardan cok da soyutlamayin. Tabi insanin icinden nasil geliyosa öyle davranmali ama hamilelikte kendini soyutlayan arkadaslarimiz oldu sonra yalniz kalip tekrar gruba dahil olmaya calisinca bir sogukluk olabiliyor. Siz de böyle olacak diye bir kaide yok tabi ama iste bir tecrübe paylasimi diyeyim. Kaba taslak anlattim siz beni anliyosunuzdur bebislere masallah, ben de bebegimi özlüyorum resmen. Iki cocugumuz var ama biz bebek cok özlemisiz ya icimiz gidiyor delilik tamam kabul

26. haftaya bu gece itibariyle giriyorum ve son trimester a ramak kaldi Bel agrisi icin hamile yastigi siparis ettim ins iyi gelir uyurken zorlaniyorum öncekilerde bunu yasamamistim, yas mi etkili nedir anlamadim

Kizlar bugün doktorum c vitamini takviye edici alabilirsin dedi eczaneden bende bunu aldım kullanan varmı

Eklentiler

• 1000001707.webp
    70,1 KB · Görüntüleme: 17
selamlar herkese, bugün detaylıya girdik stresten sabah 5’te uyansamda her şey sorunsuz çıktı çok şükür şimdi alışverişe yöneleceğim ama erken mi kestiremiyorum bebek kıyafeti falan için. black friday sayesinde puset araba koltuğu bebek arabası aldık hepsini Cybex balios s Lux olarak. Ben yurtdışında yaşıyorum ve ay sonunda gerçekten baya iyi indirimler var erken falan demeyip alsam mı 2. Bebeği olan tecrübeli anneler ne diyor

Bence alin derim, kampanyalardan faydalanmak lazim. Sonra ayni seye iki kati vermek durumunda kalmamak lazim

Anlat anlat çok merak ediyorum
Bebiş fotoğraflarını gördükçe iyi haberler aldıkça mutlu oluyorum darısı benim başıma inşallah
Canım şimdi şöyle başta kullandığım ilaçlar kan Grubum Eşimle akrabalıgım var mı bunları sordu. Sonra başladı ölcumleri yapmaya daha sonra ekranı döndürdü ve bana anlıyormuşım gibi anlattı tek tek beynini beyninin bölumlerını ne var ne olmazsa akıntı olur ne olması gerek ne olmaması gerektigi gibi daha sonra yüz hatları gözleri göz lenslerin burnunun ölcumunu burun deliklerini, alt dudak üst dudak yarık damak var mı yok mu baktı Cook sukur ki hepsi güzeldi daha sonra kalp kalp odacıkları damarları, kalıbın atım hızı parlaklık delik vs var mı. Hep güzeldi sonra Batın belgesi yanı karın incelemesi bagırsaklar böbrek ölcumu mide ve aklıma gelmeyen organlar. Kolları kemiklerine dek gosterdı ellerin normalliği parmakları Dhaa sonra idrar torbası var mı ona baktım mesanesine bakıldı. Cinsel organına bakıldı. Bacakları kemiklerin olcumlernjn normalliği ayaklarda ki açıya baktı şükür içe dönme vs yok parmakları saydı klasik sonra ense kaburga kemikleri ve aklıma gelmeyen daha bi cok set. Burun delikleri dahil
Elhamdülillah Rabbim herkese güzel sonuçlar nasip etsin

Çok sevindim maşallah
Benimde bu cumartesi detaylı ulturason randevum var
İnşallah bekleyen tüm anneler çokk güzel sonuçlar alırızzz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…