Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    157
Bu pazartesi nasipse doktor diğer bebekte bu yeri inceleyemedim demişti ona tekrar bakayım hemde aradaki kilo farkını inceleyim dedi iyi biriydi doktorum Recep has in eşi zaten çok ilgilendi sağolsun inşallah 36 yi görürüz demişti evet bide seninki ikizde biraz daha riskli olan grup demişti tek yumurta ikizi iki kese aynı plesanta olmasından dolayi

Temizlik yapma konusunu tüm hamilelerden ve annelerden duyuyorum ve dikkat ediyorum ama çalışıyorum ben ona bir çözüm bulamadım ve masa başı da değilim mühendisim bayağı aktif geçiyor günlerim. İstifa edesim geliyor 30.haftada çalışamaz raporu alıp yatıcam uzatmayı asla düşünmüyorum inşallah aile yılı şeyleri bize denk gelir de süreler uzar ya.. İyi düşünelim iyi olsun

Harikaa o adamı da eşini de çok kez duydum ünlüler bayağı harika haberler ile gelin inşallah

İnşallah gönlünüze göre olur her şey. Kesinlikle uzatma çalışamaz raporu alıp yat zaten sonra uyudugumuz günleri bir süre arayacağız keşke stok yapabilsek

Canim sen yurtdisinda misin ? Eger oyleyse avrupa ulkelerinde seker yuklemesi sadece semptom gorurlerse yapiyorlar rutinde her gebeye yapilmasini dogru bulmuyorlar. Benim ilk gebeligimde de yapilmadi yapilmama sebebi su seni takip ediyoruz aldigin kilo ve bebegin tahmini kilosu ve ailende ki seker oykusu buna gore yapiyoruz demislerdi hangisi dogru bilemiyorum ama bizleree boyle.
Simdi bu gebelihimde de suan gerek gormuyorlar ama mesela arkadasima yaptilar cunku onun semptomlarini tespit ettiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…