• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    162
Fotoğrafa kalmadan daha detaylıda yüzünü görür görmez doktorla aaa babası bu dedik 😄😄 ama kızımın ultrason fotoğrafına da benziyor sanki 😄

Bizde de oğlan dayıya benzer derler ben babasının kopyası olsun istiyorum ama dayı da olur ya 🤪😄
24. Haftada daha net oluyor dedi doktor bakalım o haftayı bekliyorum ahahhaha

Kızlar ben sabah 7.30 da uyanıyorum 2.30 da okuldan gelip uyuyorum hemen uyumadığım zaman resmen vücudum uyuşuyor kalktım yemek yedim ayaklarim kollarim sanki uyuşuyor
Ödemden muhtemelen ama böyle bi şey yaşayan var mı ya🥲
Dün mesela uyumadim hep dışardaydım inanın aksam 9 gibi mahvoldum
Şekeri olan bir arkadaşım böyleydi benim ben de şeker yüklemesi olan gün böyle olmuştum mesela. Ev tipi şeker ölçme cihazınız var mı, uyku bastırdığında hiç ölçtünüz mü ya da şeker yüklemesi yaptırdınız mı?

(Ilk dogan)Oglum ikimize de benzemedi dogdugundan beri 😂 hep soruyolar hatta dayiya mi benzio diye ama dayi da yok 😬 kizimi enteresan bis sekilde insanlarin bi kismi ayni annesi bi kismi ayni babasi diyo karma bisey oldu sanirim. Gözleri mavi, baba da mavi öyle olunca hemen baba denebiliyo bu da var. Göz rengi mühim😀
Ahahahaha ilk çocuğun kimseye benzememesi biraz şov olmuş 😅😅😅
Benim ilk olacağı için baya heyecanlanıyorum kime benzicek diye 🤭🤭🤭

Ahahahhaha tombiği doyurmakta mesele doğru diyorsun 😅😅😅 Amaaan sağlıkla gelsinler bakalım minikler bunları tekrardan şubat gibi konuşuruz inşallah
İnanın iştahsız çocuk daha zor. Keşke tombik olsalar ya 🥺😅 canım kızımla hala uğraşıyoruz 😐

Kızlar benim bacaklarım daha doğrusu bileklerim aşırı şiş. Tansiyonum normal, idrarda kaçak vs yok. Varislerim vardı, bir de oturarak çalışıyorum ya ondan mı acaba 🤔 bi tedirgin olmaya başladım 1-2 gündür 😞

Kızlar benim bacaklarım daha doğrusu bileklerim aşırı şiş. Tansiyonum normal, idrarda kaçak vs yok. Varislerim vardı, bir de oturarak çalışıyorum ya ondan mı acaba 🤔 bi tedirgin olmaya başladım 1-2 gündür 😞
Varisten olabilir dün akşam pıhtı atıyor felç falan geçiriyorum sandım ileri düzey bir ağrı yaşadım bacaklarımda. Ben varis ameliyatı olduğum için herkesten çok daha fazla oluşuyor ve hızlı ilerledi. Evdeki varis çorabımı giyemiyorum hamileler için olanından alacağım eğer varis varsa çorap giyin diyor doktorlar. Detaylı ultrasondaykende sordum tam boy giymemi önerdi benim için

Kızlar bende geçen hafta antibiyotik kullanımından sonra mantar olduğumu düşünüyorum. Batma kaşıntı acı var çünkü. Doktoruma kontrolüm vardı ama eşimin bacaktaki çapraz bağları koptuğu için araç kullanamıyor benim de tek başıma gideceğim yakınlıkta değil. Napayım ben? Grip bronşit derken o kadar ilaç kullandım ki şimdi bir de mantar çıktı

Kızlar bende geçen hafta antibiyotik kullanımından sonra mantar olduğumu düşünüyorum. Batma kaşıntı acı var çünkü. Doktoruma kontrolüm vardı ama eşimin bacaktaki çapraz bağları koptuğu için araç kullanamıyor benim de tek başıma gideceğim yakınlıkta değil. Napayım ben? Grip bronşit derken o kadar ilaç kullandım ki şimdi bir de mantar çıktı
Fitil verir doktora gitsen bence doktora git onu yaşadım ben çok kötü bişe yada sağlık ocağına gidip yazdırabilirsiniz oda doktorunuz sonuçta

Back
X