Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    165
Kızlar popo üstü hafif bi düştüm bi şey olmaz demi kızçeme çok korkuyorum
Çok geçmiş olsun canım hiçbir şey olmaz korkma insanlar kaza geçiriyor yine bebeğe bir şey olmuyor. Kendini üzme sakın öyle darbelere dayanıklı vücudumuz kaç katman var bebeğimizi koruyan.
Mümkün olduğunca dinlenmeye çalış kendini dinle bir de karnında kasığında ağrı yoksa hiçbir şey olmaz

Kızlar reflü yatagı ve burun aspiratörü aldınız mı ? Önerebileceğiniz var mı ? Özellikle reflü yatağı çok zormuş.

Kızlar reflü yatagı ve burun aspiratörü aldınız mı ? Önerebileceğiniz var mı ? Özellikle reflü yatağı çok zormuş.
Reflü yatağı yataş juno aldım hem kafa şeklini de destekliyor. İki arkadaşım önerdi çok memnunlardı. Burun aspiratör ben de Braun aldım

2 hafta önden gidiyorsa normalmiş diyecektim ama kilosu çok açık ara fark etmiyordu dedin bildiğim birsey varsa o da ters birsey varsa doktor söylemek zorunda mesuliyet almaz bence bir sorun yoktur, kalp çarpıntısı kansızlıktan da oluyor benimde var ama normalde de nabız yüksekliği vs hamilelerde görülürmüs ebe söylemişti. Düşük tansiyonda tehlikeli ama yükseği daha tehlikeli yüksek çıkmaması da güzel fakat tansiyon aletin varsa evde takip et bence 2 çok düşük.. Burun kanaması da gebelikte olası şeyler yaşayanlar var mı bilmiyorum ama onuda yaşıyorum hatta damaklarımda herzamankinden hassas onlarda kanıyor sıkça. Hic korkma canım benim, gönlünü ferah tut rabbimin izniyle geçsin şu dönemlerimiz ve sağlıkla alalım hepimiz kucağımıza inşallah

kizlar yarin seker yüklemem var bugünden yapmam yada yapmamam gereken bir sey var miiii? birde ben artik bu rüyalari görmek istemiyorum ya nasil kurtulucaz her gün sabaha kadar farkli senaryolarla uyaniyorum

Amin inşallah canım hepimizin temennisi o şekilde bebeklerimizin hareketlerini hissedince sanki hiç bı zorluk yaşamıyor muşuz gibi mutlu oluyoruz ya o yeter şimdilik birde kucağımıza aldık mı oh miss

Amin inşallah canım hepimizin temennisi o şekilde bebeklerimizin hareketlerini hissedince sanki hiç bı zorluk yaşamıyor muşuz gibi mutlu oluyoruz ya o yeter şimdilik birde kucağımıza aldık mı oh miss
Kesinlikle, sağlıklı olsunlar. Doğdukları anı bir görelim herşey uçup gidecek. Bu aralar hergün rüyamda kavuştuğumuz anı görüyorum

kizlar yarin seker yüklemem var bugünden yapmam yada yapmamam gereken bir sey var miiii? birde ben artik bu rüyalari görmek istemiyorum ya nasil kurtulucaz her gün sabaha kadar farkli senaryolarla uyaniyorum
O konuda eşim benden bıktı 2 tane muhabbet kuşum var gündüzleri onlarla ilgileniyorum aklıma yer etmişim gece uyanmışım eşime diyorum muhabbet kuşları kaçmış lambaya konmuşlar onları ordan al eşimde yat hele sen ne diyon dedi beyin sonradan uyandı benimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…