- 1 Aralık 2022
- 1.649
- 735
- 73
- 29
- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
- #16.681
Yaaa ahahhahaha kahkaha atıyorum şu an ahahahha evet oluyor ama içimden de sanki bebekle konuşuyormuşum gibi kendimi teselli ediyorum annecim gerçek bi üzülmek değil bu etkilenme sakın vücut üretiyor olması gerek gibi saçma saçma şeylerle kendimi kandırıp bebekte bunu belki hisseder diye böyle şeyler düşünüyorum hahahahahValla napsınlar, ne kadar uğraşsalar da anlayamazlar bu ruh halini anormal olan bizizAh bu hormonlar. Ben ağlıyorum, çocuk üzüldüğümü hissedecek hissi sende de oluyor mu bir de ona ağlayasım var hahaha
Hauqhahahah benimki de ağlayınca artık tamam hadi gel ağlayalım diyor hauwj önceden susturmaya çalışıyordu alıştı garibim napsınYaaa ahahahah
Dün demekki ağlamaklı günümüzdü bizde eşimdi az iş çıkısı yürüyelim dedik ama bana birden kramp girdi kötü oldum eve dönerken başladım ağlamaya noldu diyor dedim ağlamak geldi olur öyle ağla sen rahatına bak diyor ajajjaja o da sorgulamıyor hiç
Ben yillarca aft ile savastim maalesef.aci icin en net cozum oralmedic isimli bir ilac.yaranin ustune uygulaniyor kulak copu gibi.amaaaa maalesef ilk uygulama cook can yakicikizlar iyi geceler yanaklarımın iki tarafında ve dilimde yine aft çıktı agzımı acamıyorum ve konusamıyorum tuzlu gargara dısında ne yapabilirim 2 gündür bu sekilde ve cok agrım var
Ay bende öyle okul olunca tempo hiç bitmiyor gün içinde çok aktifim ta ki akşam uyku zamanına kadar hic dinlenemiyorum. İlk gebelik resmen lüksmüşDaha önce hiç yorum yapmadılar önceki gebeliğimde de. Ama bi sezeryam bi normal doğumum var. Yorulma olabikir hergün 10bn adım atıyorum mecbur okula git gel ondan mıdır ama cok şükğr kramp vs olmadı eskiden uykumdan uyandıyordu. Bu hamileliklerde yeni nesil gibi olmuş col değişmiş
Ahahahhahahaha ayyy evet cidden alıştılar ya ilk başlarda onlarda panik oluyordu kabullenme evresine geçtilerHauqhahahah benimki de ağlayınca artık tamam hadi gel ağlayalım diyor hauwj önceden susturmaya çalışıyordu alıştı garibim napsın
Artık neye ağladığımı bile sorgulamıyor hahahahah şey var bide yazmışsın ya, çocuğu telkin etme hahah annecim üzüldüğümden değil bak öylesine ağlıyorumAhahahhahahaha ayyy evet cidden alıştılar ya ilk başlarda onlarda panik oluyordu kabullenme evresine geçtiler
Ahahahhahahaha ayy iyice sinirlerimiz bozuldu napalımArtık neye ağladığımı bile sorgulamıyor hahahahah şey var bide yazmışsın ya, çocuğu telkin etme hahah annecim üzüldüğümden değil bak öylesine ağlıyorum
Şimdi uyarıyorum bak ben iyiydim ama duygusallığım başladı haberin olsun diye geçen uyudu diye ağladım shdhdhdArtık neye ağladığımı bile sorgulamıyor hahahahah şey var bide yazmışsın ya, çocuğu telkin etme hahah annecim üzüldüğümden değil bak öylesine ağlıyorum
HAYQIWHAUHQUWHQHQHWHŞimdi uyarıyorum bak ben iyiydim ama duygusallığım başladı haberin olsun diye geçen uyudu diye ağladım shdhdhd
Her doğumda annede yeniden doğuyor diyorlar ya, daha hamileyken başlıyor o değişim bence deAhahahhahahaha ayy iyice sinirlerimiz bozuldu napalımAllah yardımcımız olsun kendimde yeni yeni huylar keşfettim kendimi baştan tanımaya başladım resmen başka biri gibiyim
Aman iyi değişimlerimiz güzel değişimlerimiz olsunHer doğumda annede yeniden doğuyor diyorlar ya, daha hamileyken başlıyor o değişim bence de
Hihihi sormaAman iyi değişimlerimiz güzel değişimlerimiz olsun
Ayy şimdi gördüm sen 98 günlere inmişsiiiiinnnnMaşallah maşallah
Ya sizin isminizin altında yazıyor bende yazmıyor galiba neden öyleHihihi sormazaman daralıyor
senin kaç gün gösteriyor ?
Aa onu siteden yapmıştım, profil kısmından. Anlatıyordu bi yerde bulayım atayım sana dur. Bir de Happy Momdan takip ediyorum. Bana doktor tarih vermedi halaYa sizin isminizin altında yazıyor bende yazmıyor galiba neden öyle
Ama sat a göre 113 gün doktorun verdiği tarihe göre de 102 gün var görünüyor. Ben 102 den hesaplamak istiyorum
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 14-02-2026Ya sizin isminizin altında yazıyor bende yazmıyor galiba neden öyle
Ama sat a göre 113 gün doktorun verdiği tarihe göre de 102 gün var görünüyor. Ben 102 den hesaplamak istiyorum
Ben sordum bi önceki gidişimde sen de sorAa onu siteden yapmıştım, profil kısmından. Anlatıyordu bi yerde bulayım atayım sana dur. Bir de Happy Momdan takip ediyorum. Bana doktor tarih vermedi hala20sinde çağırmıştı gidince sorayım bakalım ne dicek
Ayyy teşekkür ederim balımm ya yaptım vallaYapmanız gereken : Profil sayfanıza girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 14-02-2026
Aa neden öyle dedi galiba benim doktor normal doğurtacak cok korkuyorumBen sordum bi önceki gidişimde sen de sornormal doğum mu sezeryan mı düşünüyorsun bilmiyorum ama ben mecbur kalmadıkça normal doğum düşünmüyorum belli sebeplerden ondan tarih verdi sanırım. Normal doğum için tarih vermek zor sanırım
Yok normal de doktorum normal doğum öneriyor ama ben de maalesef çok önceden hpv vardı biliyorsunuzdur belki tehlikesiz olan bi şeydi ama normal doğum da bebeğe geçme ihtimali oluyormuş şu an aktif olmasa da doktor risk almayalım dedi. Ama öyle bi durum olmasa normal doğum yapar mıydım bilemiyorum ahaha yapadabilirdim belkiAa neden öyle dedi galiba benim doktor normal doğurtacak cok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?