- 24 Ocak 2023
- 1.023
- 1.454
- 63
- 32
- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
- #16.641
Ses etme işte azcık kendimi kandırayım hahahaHepimiz biliyoz ki o masaya yatılacak benimde belim ağrıyor diyorum karnını bir yere koy 5 dk geri tak aşkım diyo dalga geçiyor benle
Zordur yaBiliyorsun ki sadece hamilelikte değil, artık hayatımızı stres yönetecek
Yok doydu mu, üşüdü mü vs vs vs
Yetişemediğini bırak, ben artık öyle yapıyorum. Yardım alabileceğin birileri var ise al, hiç ben hallederim falan deme boşver sonra hallederiz yineKızlar ben artık mod olarak düşmeye başladım evde işler var ama ben okuldan gelip direk yatiyorum inanın hiçbir şeye halim yok yataktan tekrar yatağa dönmek için çıkıyorum
Psikolojim gidiyor bazen yetişemediğimi hissediyorum hiçbir şeye
Annem gelecek ocakta onun harici eşim yemek yapma vs diyor ama kendimi eksik hissediyorum hepYetişemediğini bırak, ben artık öyle yapıyorum. Yardım alabileceğin birileri var ise al, hiç ben hallederim falan deme boşver sonra hallederiz yine
Yanlız değilsinKızlar ben artık mod olarak düşmeye başladım evde işler var ama ben okuldan gelip direk yatiyorum inanın hiçbir şeye halim yok yataktan tekrar yatağa dönmek için çıkıyorum
Psikolojim gidiyor bazen yetişemediğimi hissediyorum hiçbir şeye
bebek olan evde düzen olmaz, boşver. Sağlıklı olalım, iyi olalım gerisi hallolurAnnem gelecek ocakta onun harici eşim yemek yapma vs diyor ama kendimi eksik hissediyorum hepdüzen takintiliydim bebekten sonra düzen müzen kalmayacak belli oldu
İnşallah bizde de çıkmaz yaaMaşallah öncelikle, benim.bebiste 1 hafta önde çıktı kilosuda 1180 gr 27 haftalık tam dün şeker yüklemesi yaptırdım hiç bir problem cikmadi herseh yolunda her iri bebekte şeker şüphesi oluyor ama bak gördüğün gibi cikmayadabiliyor birazda genetik bizde esimle boy ve kilo olarak iri insanlariz cunku
İçimi rahatlattın canım sağ oldemir serumları alerjik olur genelde, bende de yapmıştı. Zaten hastanede gözetim altında takıyorlar. Bebeğe zararı olabilecek şeyleri vermez doktorlar merak etme
İnşallah sorunsuz sıkıntısız bebeklerimizi kucağımıza alırızİnşallah bizde de çıkmaz yaa
En çok tansiyon sonra da şeker en çekindiğim
Biz anlaştık, kocam doğuracak
Ben de nasıl beynine işlediysem artık eşimin bana dün diyor keşke 5 Ay sen, 4 Ay ben dönüşümlü taşıyabilseydik bebeği,sana yardımım olurduO nasıl olcek kızdur bende bir sorayım bakim doğurur mu
Tamam ilk 5 ay sende geri kalan 4 ay ve doğum onda olsaydı keşkeBen de nasıl beynine işlediysem artık eşimin bana dün diyor keşke 5 Ay sen, 4 Ay ben dönüşümlü taşıyabilseydik bebeği,sana yardımım olurduyine az olan ayı kendine aldı arada
Doğumu itelesek yeter zatenTamam ilk 5 ay sende geri kalan 4 ay ve doğum onda olsaydı keşke
98 ile bir gün önündeyizKızlar ben bugünden itibaren çift rakamlara iniyorumatarsa 99 diyorum sizin kaç gün var ?
Ayyy maşallah bak kilosunu falan konuşuyorduk ne güzel büyümüş benim de kısmetse pazartesi randevu aşırı merak ediyorum ne oldu diyeBen de dün ilçedeki devlet hast gittim kaydım olsun diye, ultrasonda hiçbir şey gözükmüyor resmen valla ne güzel görüyormuşuz özellerde
Gebelik okuluna yönlendirdi doktorum
713 gramdı dün
Dert edeceğin son şey kilon olsun hepsi gidecek hiç stres yapma, bende takılıyorum bu konuya ama aslında gideceğini de biliyorum bir yandan, inşallah hepimiz eski halimize döneceğiz ayrıca bebeğine bol bol sarıl kokla doyur sev ama lütfen başkalarına(babasına) ver, ver ki kendini kaybetme. O kadar düştüm ki üzerine o kadar düştüm ki kızımın.. Gerçekten ben kendimi kaybettim o dönem ama şimdi tecrübeliyim ve aynı şeyi yapmayacağım kendimi unutmayacağım bu 2. Çocukla ne kadar mümkün olur bilmiyorum ama bebeğine ve aile içi ilişkinde daha sağlıklı olabilmen için kendine vakit ayırmayı ihmal etme, herzaman şunu da dillendir "ben yeterliyim" bebeğinin tek ihtiyacı olan senin kolların senden başka hiç kimse anlamayacak onun dilini kısa bir süre sonra profesyonelce anlayacaksın herşeyini98 ile bir gün önündeyiztam 26 haftamız bitti bugün, bebiş hareketli bol bol tekmelenip uyandırılıyorum, siyatik ağrısından yürüyemiyorum, bir de kaburgalarımın resmen ayrılmaya başladığını hissediyorum tam ortada inanılmaz bi ağrı oluyo ara ara garip bi dönemden geçiyoruz, inanılmaz duygusalım, bebeğim doğunca başkalarına (kocam) vermek zorunda kalıcam hiç hoşuma gitmiyo bi yandan ya kendimi kaybedersem anneliğimin arkasında asıl kişiliğim yok olursa korkusu, bi yandan ya yetemezsem, bakamazsam, iyi bi anne olamazsam korkusu, bi yanda kocamla olan ilişkime ne olacak düşünceleri… he bi yandan da zaten kilolu başladığımı hamileliğimin sonunda aynada kendime bakabilecek miyim korkusu… sanırım doğum öncesi psikolog desteğine başlamam gerekecek sizler ne durumdasınız kızlar? Umarım benim kadar endişeli değilsinizdir ama öyleyseniz de yalnız değilsiniz bilin istedim
Canım birde karadut özü sürmeyi dener misin.. biraz yakıyor ama kurutuyor da çok önceden denemiştim işe yaramıştı.kizlar iyi geceler yanaklarımın iki tarafında ve dilimde yine aft çıktı agzımı acamıyorum ve konusamıyorum tuzlu gargara dısında ne yapabilirim 2 gündür bu sekilde ve cok agrım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?