- 29 Ağustos 2025
- 75
- 96
- 3
- 32
- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
- #17.841
Ay kaçıncı haftada başladı ben de olcak gibi kaşınıyorumEvet karnımın aşağılarında yırtık gördüm kırmızı kırmızı
Ayy dikkat et aşkom Allah koruyor zaten bizleri bebişlerimiz için ama tedbir bizdenBizim ev dubleks merdivenler de ahşap o kadar temkinli iniyorum ki kazasız belasız doğursam
Hahahah benimki de o kadar pozitif ki her seyi rahat karşılıyorKızlar bende de var aynı durum doktorlarınıza sorunca buraya da yazar mısınız? Benim doktor biraz relax ne sorsam normal diyor
Tabikide Perşembe randevum var yazarımKızlar bende de var aynı durum doktorlarınıza sorunca buraya da yazar mısınız? Benim doktor biraz relax ne sorsam normal diyor
Valla 3 gün önce dikkatimi çekti benimdeAy kaçıncı haftada başladı ben de olcak gibi kaşınıyorum
Ballı süt ve boğazına vikis sürebilirsiniz ben öyle geçirdim tamda geçmedi ama uyurken mutlaka vikis sürüyorum biraz rahatlatiyordu geçmiş olsunArkadaşlar herkse iyi akşamlar, nezle oldum birtürlğ öksürüğü atlatamıyorum kuru öksürüköneriniz var mıdır?
Deneyeyim çok teşekkürlerBallı süt ve boğazına vikis sürebilirsiniz ben öyle geçirdim tamda geçmedi ama uyurken mutlaka vikis sürüyorum biraz rahatlatiyordu geçmiş olsun
Ballı süt iyi gelir, ıhlamur veya nane limon içebilirsin ama yine de doktoruna sor istersen. Kuru incirli süt yaparsan da bronşlara çok iyi geliyor balgam vs söktürüyor. Ayrıca viks sürüp sararsan boğazını be göğsüne aynı şekilde rahatlatırArkadaşlar herkse iyi akşamlar, nezle oldum birtürlğ öksürüğü atlatamıyorum kuru öksürüköneriniz var mıdır?
Hamilelik imzanı koyarsan seninkini biz , bizimkileri de görmek için izin verirsen sen de bizimkileri görürsünSen kaç haftalık oldun kız haftalarida karıştırıyorum sizlerin
O nasıl oluyorHamilelik imzanı koyarsan seninkini biz , bizimkileri de görmek için izin verirsen sen de bizimkileri görürsün
Dur özelden yaziicaamO nasıl oluyor
TamamDur özelden yaziicaam
İki gebelikte de yaptırdım çünkü babamda şeker hastalığı var bu yüzden risk almak istemedimArkadaşlar şeker yüklemesi hakkında ne düşünüyorsunuz yaptıran var mı Tetanozdan sonra korkar oldum
Buyrun kafamı çorba yapan o yanıt geldiİlk gebelikte 10 sene içinde olduysaniz olmayın deniyor ama ikinci gebelikse ve ilk gebelikte vurulduysaniz 5 sene üzerinden geçtiyse vurulun diyor eltim 3.gebeliginde 1.gebelikten dolayı arada 6 yıl olduğundan tekrar vuruldu
Kesinlikle araştırmanı tavsiye ederim ama içine sindiği şekilde hareket et herhangi birinin yaptır veya yaptırma demesiyle alınacak kararlar değillerİlk cocuk cahilliğiyle bunu duymam iyi oldu ben de araştırırım aşkım
Çok çok geçmiş olsun rota gerçekten çok sıkıntılı ve sancılı bir süreç oluyor ondan gerçekten korkuyorum.Rota çok sıkıntılı
Benim oğlumun süt alerjisi olduğu için rotayı yapamamıştık ve ne yazıkki 1 yaş aşılarını olması için sağlık ocağına götürdük ve üzerinden 3/4 gün geçtikten sonra rota oldu, muhtemelen virüsü orada aldı 3/4 gün kuluçka dönemi var ve sonrasında başladı bitmek bilmeyen ishal
Çok zor atlattı ve çok kilo verdi
Rota kesinlikle yapılmalı
Ama oğlum için bugün de olsa yine yaptıramazdım alerjisi çok üst seviyeydi çünkü hala bağırsakları ile uğraşıyoruz
Menenjit aşısına gelince çok ateşli hastalıklarda havale geçirse bile (havalenin önüne geçmiyor) ağır ve kalıcı hasar bırakmasının önüne geçiyor bu nedenle daha evvel yaptırdım yine yaptıracağım
Aşı konusu çok ince kar zarar hesabı gerektiriyor
Covit aşılarından sonra ben de çok kaygılıyım aşı konusunda bu yüzden tedirgin olmanıza hak veriyorum
Benim ilk gebelikte son 2 3 ayda bir anda büyüdü gerçekten. Bunda aslında gayet çıktı ama günde 4 kez dolmuş kullanmak zorunda kalıyorum ceketimin önünü açıyorum hamile olduğumu anlasınlar diye ajsjd dışarıdaki giyimimle hâlâ ben buradayım demiyorKızlar göbeği hala çıkmayan var mıı? Benim hala dışarıdan hamile olduğumu kimse anlamıyor. 27 haftalık oldum. Çevremdekiler diyor bir anda çıkacak ama buradaki fotoları gördükçe de diyorum herkesin nasıl çıkmış. Böylesi daha rahat tabi benim için de,insan merak ediyor gerçekten bir anda mı çıkacak ki, çocuk büyümüyormuş gibi hissediyorum böyle olunca
Gelecekte beyazlayacaklar merak etmeEvet karnımın aşağılarında yırtık gördüm kırmızı kırmızı
Taktik iyiymişBenim ilk gebelikte son 2 3 ayda bir anda büyüdü gerçekten. Bunda aslında gayet çıktı ama günde 4 kez dolmuş kullanmak zorunda kalıyorum ceketimin önünü açıyorum hamile olduğumu anlasınlar diye ajsjd dışarıdaki giyimimle hâlâ ben buradayım demiyor
2025 ten önce doğanlar sayıya dahil oluyor. Yani 2025 te ikinci çocuğunuzu kucağınıza alırsanız aylık 1500 alacaksınızKızlar doğum parası uygulaması var ya ilk cocuğa tek seferlik 5 bin, 2. Çocuğa aylık 1500 tl. 3.çocuğa aylık 5 bin TL. Şimdi benim ilk çocuğum 2025ten önce doğdu. 2.çocuğum 2025ten sonra doğmuş olacak Allahın izniyle. Şeyi merak ettim 2025ten sonra doğum yapanlar faydalanacaklarmış ya ben tek seferlik 5 bin mi alıyorum yoksa aylık 1500 tl mi
Ben tesettürlü olduğum için belkide bilmiyorum ki bazen sinir oluyorum ahaha evde gayet kocaman yani çünküTaktik iyiymişdaha vakti var demek 30 lu haftaları bi göreyim de o zaman. Tabi giyim de etkiliyodur. Aman boyu kilosu yerinde olsun da işte aslında çıkmaması da büyük rahatlık şimdilikk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?