Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    174
Kızlar göbeği hala çıkmayan var mıı? Benim hala dışarıdan hamile olduğumu kimse anlamıyor. 27 haftalık oldum. Çevremdekiler diyor bir anda çıkacak ama buradaki fotoları gördükçe de diyorum herkesin nasıl çıkmış. Böylesi daha rahat tabi benim için de,insan merak ediyor gerçekten bir anda mı çıkacak ki, çocuk büyümüyormuş gibi hissediyorum böyle olunca

Arkadaşlar herkse iyi akşamlar, nezle oldum birtürlğ öksürüğü atlatamıyorum kuru öksürük öneriniz var mıdır?
Ballı süt iyi gelir, ıhlamur veya nane limon içebilirsin ama yine de doktoruna sor istersen. Kuru incirli süt yaparsan da bronşlara çok iyi geliyor balgam vs söktürüyor. Ayrıca viks sürüp sararsan boğazını be göğsüne aynı şekilde rahatlatır

Arkadaşlar şeker yüklemesi hakkında ne düşünüyorsunuz yaptıran var mı Tetanozdan sonra korkar oldum
İki gebelikte de yaptırdım çünkü babamda şeker hastalığı var bu yüzden risk almak istemedim
İlk gebelikte 10 sene içinde olduysaniz olmayın deniyor ama ikinci gebelikse ve ilk gebelikte vurulduysaniz 5 sene üzerinden geçtiyse vurulun diyor eltim 3.gebeliginde 1.gebelikten dolayı arada 6 yıl olduğundan tekrar vuruldu
Buyrun kafamı çorba yapan o yanıt geldi ya ben ne yapacağım
İlk cocuk cahilliğiyle bunu duymam iyi oldu ben de araştırırım aşkım
Kesinlikle araştırmanı tavsiye ederim ama içine sindiği şekilde hareket et herhangi birinin yaptır veya yaptırma demesiyle alınacak kararlar değiller
Çok çok geçmiş olsun rota gerçekten çok sıkıntılı ve sancılı bir süreç oluyor ondan gerçekten korkuyorum.

Menenjit konusunda da katılıyorum aslında zaten aklıma yatan durumlar olmasa kızıma yaptırmazdım ama beni aşıdan soğutan bazı durumlar oldu ve covid aşıları da tabiki bunlar arasında ben hastalık nedir bilmeyen biriydim vurulduğum yıldan beri dönem dönem çok ağır hastalıklar atlattım rabbim kimseyi bu hastalıklarla sınamasın.

Benim ilk gebelikte son 2 3 ayda bir anda büyüdü gerçekten. Bunda aslında gayet çıktı ama günde 4 kez dolmuş kullanmak zorunda kalıyorum ceketimin önünü açıyorum hamile olduğumu anlasınlar diye ajsjd dışarıdaki giyimimle hâlâ ben buradayım demiyor

Taktik iyiymiş daha vakti var demek 30 lu haftaları bi göreyim de o zaman. Tabi giyim de etkiliyodur. Aman boyu kilosu yerinde olsun da işte aslında çıkmaması da büyük rahatlık şimdilikk

Kızlar doğum parası uygulaması var ya ilk cocuğa tek seferlik 5 bin, 2. Çocuğa aylık 1500 tl. 3.çocuğa aylık 5 bin TL. Şimdi benim ilk çocuğum 2025ten önce doğdu. 2.çocuğum 2025ten sonra doğmuş olacak Allahın izniyle. Şeyi merak ettim 2025ten sonra doğum yapanlar faydalanacaklarmış ya ben tek seferlik 5 bin mi alıyorum yoksa aylık 1500 tl mi

2025 ten önce doğanlar sayıya dahil oluyor. Yani 2025 te ikinci çocuğunuzu kucağınıza alırsanız aylık 1500 alacaksınız

Taktik iyiymiş daha vakti var demek 30 lu haftaları bi göreyim de o zaman. Tabi giyim de etkiliyodur. Aman boyu kilosu yerinde olsun da işte aslında çıkmaması da büyük rahatlık şimdilikk
Ben tesettürlü olduğum için belkide bilmiyorum ki bazen sinir oluyorum ahaha evde gayet kocaman yani çünkü gerçekten bir çıkacak tam çıkacak az kaldı bundan sonra büyüyecekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…