- Konu Sahibi ogretmenhanim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaa maşallah maşallahSelamlar teyzoşlar 6 haftalık ilk kontrole gittim hersey yolunda cok şükür kalp atışıda duyduk 6+1 cikti ultrason olcumune goredarısı sizlere olsun
Ya evet insan heyecanlanıyor benimrandevum aslinda cuma gunuydu bu güne çektim dayanamayip darisi sizlere inşallahYaaa maşallah maşallah![]()
![]()
güzel mesajlar görmek insanın içini kıpır kıpır yapıyor hepimize nasip olsun
![]()
Maşallah canım darısı bekleyen herkesin başınaSelamlar teyzoşlar 6 haftalık ilk kontrole gittim hersey yolunda cok şükür kalp atışıda duyduk 6+1 cikti ultrason olcumune goredarısı sizlere olsun
Ne yaptın sonucun çıktı mı canım?MaaşallahKalp atışını da inşallah bir dahakine...
Günlerimiz aynı ben de Cuma gitmeyi planlıyorum. Bugün sağlık ocağında kan verdim sonucu yarın çıkacakmış o bile nasıl zor geliyor
selam, ben dün tam 6+0 dım, doktor 6+2 olarak gördü ama ben sat göre 6+0 da kese ve kalp atışını duydum canım.Kaçınca haftada duydunuz ?
Her ihtimale karşı doktora gitsen daha iyi olur. Allah korusun düşük riskine karşı Progestan verirler. Hem keseyi görürsün belki için rahat eder. Tabi yine senin bilecegin bir şey. Ben olsam giderdimHiç ağrım yok perşembe randevum var daha kese bile bakılmadı beklesem mi ne yapsam bilmiyorum eşimede söylemedim daha kesinleşmesini bekliyordum ne yapsam bilemedim az az sildikçe tuvalete gittikce geliyor
O zaman yarın gidiyi erkendenHer ihtimale karşı doktora gitsen daha iyi olur. Allah korusun düşük riskine karşı Progestan verirler. Hem keseyi görürsün belki için rahat eder. Tabi yine senin bilecegin bir şey. Ben olsam giderdim
Maşallah Suphanallah cok sevindim canım Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinKızlar biz de kesemizi gördük çok şükür. 11 mm imiş. Bir sıkıntı yok dedi. Haftaya tekrar gel dedi.![]()
Allah razı olsunMaşallah Suphanallah cok sevindim canım Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin![]()
MaşallahAyy bugun bende keseyi gördüm kızlardaha çok minik 4+4 dedi doktorum 10 fün sonra kontrol verdi
![]()
Siz duydunuz mu kalp atışınıMaşallahsıra da kalp atışları var
![]()
Haftaya benim de inşallahSiz duydunuz mu kalp atışını![]()
Aa senin erkenmis.haftan bende benimle aynisin diye biran düşündüm saglikla sorunsuz duyarsin insallah ,Haftaya benim de inşallahşuan 5+4 daha erken. İlk gebeliğimde 6+0 da bile duymamıştım
![]()