- 2 Haziran 2025
- 293
- 151
- 18
- Konu Sahibi ogretmenhanim
- #10.861
Ahahaha di miii tam tersi oluyor resmenBen de yedim ya
Normalde tiksindiğim bişey nasıl canım istiyor anlatamam
Cipsi çok severdim ondan da tiksindim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahahaha di miii tam tersi oluyor resmenBen de yedim ya
Normalde tiksindiğim bişey nasıl canım istiyor anlatamam
Cipsi çok severdim ondan da tiksindim
Söylemedim kiiii söylesem kızardı çünkü doğal beslen demişti safra kesemde ve böbrektr taş olduğu içinAyy doktorun kızdı mı![]()
Darısı başıma bende ilaç kullanıyorum bulantı için bugün içmeyi unutmuşum ama iyi miyim bilemiyorum inşallah kesilirCanlarım selamlarben 13+4 oldum bugün. İki gündür mide bulantım baya azaldı hatta yok gibi yani. E tabi hareket hissetmediğim için henüz çok korktum bugün doktora gittim. Bebiş iyiydi çok şükür. Böyle birdenbire bulantıların geçmesi normal mi ya? Tecrübeli hamişler yardım edinnnnn
![]()
Ay nasıl da denk gelmiş aynı güneAyyyy senin benimkinden minikmişbizim de aralarında tam 2 yaş olacak aynı ay doğacaklar hatta muhtemelen erken doğum gibi bir durum olmazsa aynı gün doğacaklar
![]()
Bana da sağlıklı beslen diye bas bas bağırdı adamSöylemedim kiiii söylesem kızardı çünkü doğal beslen demişti safra kesemde ve böbrektr taş olduğu içinama bir kereden bir şey olmaz hatta ben geçen gün de yedim
onun yanında sağlıklı besleniyoruz zaten. Arkadaşım sucuk salam hindi füme ne varsa yiyor ben o kadar cesaret edemem . Tatlı da yasakladı ama canım çekince az yiyorum
Ben öyle düşünüyorum sigara içen var biz anca çikolata vs istiyoruz o da zaten sınırlı ki ben dün yarısını bıraktım bazen de hiç canım istemiyor. Sürekli onları yemiyoruz sonuçta arada olur böyle hiç ağlama ye gitsinBana da sağlıklı beslen diye bas bas bağırdı adamYine de dayanamıyor insan çikolata yiyorum sonrasında pişmanlık ağlama ertesi gün yine aynı…. Neyse ya stres olmayalım sağlıklı beslenelim kaçamak da yapabiliriz stres olmayalım yeterli gıdaları alalım sigara alkol uzak duralım allahın izniyle bir şey olmaz
![]()
Ben de sen gibiyim çikolata da yiyorum cips de ama az ve arada tüketiyorum sigarayı tamamen bıraktım canım çekse de bebeğimi düşünüp uzak duruyorum şükürler olsunBen öyle düşünüyorum sigara içen var biz anca çikolata vs istiyoruz o da zaten sınırlı ki ben dün yarısını bıraktım bazen de hiç canım istemiyor. Sürekli onları yemiyoruz sonuçta arada olur böyle hiç ağlama ye gitsinben biraz cips de yiyorum kokuyor çünkü eşim veya başkası yediği zaman. Keşke canımız balık falan da çekse. Sardalya zamanı demişti bol bol yiyin
Ben de 35+3 olacağım 2. Dönem başında. Ben gitmeyeceğim 2. Dönem. Haziranda 1 ay rapor almamız gerekiyor bu durumda. Alabiliriz diye düşünüyorum. Çok fazla değil ara.Ben de 2 şubat okul başlarken tam 35+0 oluyorum doğru hesaplıyorsamen fazla 2 hafta daha çalışılır o da okulun düzenini bozmaya değer mi çalışabilecek halim olur mu belli değil ama başlamam herhalde ben de. Ama her şekilde 1 ay en az izin bittikten sonra okul devam edecek
![]()
Süpersinnn tebrik ediyorum o zaman canımm bırakmaya çok sevindimBen de sen gibiyim çikolata da yiyorum cips de ama az ve arada tüketiyorum sigarayı tamamen bıraktım canım çekse de bebeğimi düşünüp uzak duruyorum şükürler olsunben hala yumurta yiyemiyorum ya yiyebiliyor musun
![]()
Biz kendimiz kısıtlamış gibi olduk. Tüp Bebek benimki. Eşim karnima elini bile koyamıyor. Korkuyor.Ayrıca özel bir sorum olacak doktorlarınız birliktelik konusunda bir kısıtlama getirdi mi?
bende 20+4 e almıştım erken diye i,çime sinmedi ertelettim biraz dr hangi tarihleri verdi size19+1 benim
ya açıkçası ben çok kısıtlamayı doğru bulmuyorum haftada 1 ayda bir aburcubur yemişsin bunun bebeğe zararı olmaz youtubede kağan kocatepe diye bir dr var çok güzel ve rahatlatıcı bilgiler veriyor arada izliyorum iyi hissettiriyor arada oğlum yerken bir iki cipsinden alıyorum canım çekince hamburger yiyorum (tabi malum markalardan değil el yapımı olanlardan) ilk gebeliğimde 3 güne bir paça çorbası içerdim mesela bilmiyordum tehlikeli olduğunu suan içmiyorum tabi :) ama bence dozu onemli herşeyin. tüm beslenmeniz zararlı gıda değil neticede arada sırada yemekten bişey olmaz bence ::)Söylemedim kiiii söylesem kızardı çünkü doğal beslen demişti safra kesemde ve böbrektr taş olduğu içinama bir kereden bir şey olmaz hatta ben geçen gün de yedim
onun yanında sağlıklı besleniyoruz zaten. Arkadaşım sucuk salam hindi füme ne varsa yiyor ben o kadar cesaret edemem . Tatlı da yasakladı ama canım çekince az yiyorum
Ay evet kizlar öğrendim bizimkiler tek yumurta ikizi ve erkekÖğrendiniz mi![]()
Ne güzel söylemişsin bence de her gün bunlarla beslenmiyoruz sonuçta. Herkesin bünyesi riskleri belki farklıdır ama benim o kadar çok canım istemişti ki gece gidip almıştık. Bugün de canım bir şey çekti yiyeceğim meselaya açıkçası ben çok kısıtlamayı doğru bulmuyorum haftada 1 ayda bir aburcubur yemişsin bunun bebeğe zararı olmaz youtubede kağan kocatepe diye bir dr var çok güzel ve rahatlatıcı bilgiler veriyor arada izliyorum iyi hissettiriyor arada oğlum yerken bir iki cipsinden alıyorum canım çekince hamburger yiyorum (tabi malum markalardan değil el yapımı olanlardan) ilk gebeliğimde 3 güne bir paça çorbası içerdim mesela bilmiyordum tehlikeli olduğunu suan içmiyorum tabi :) ama bence dozu onemli herşeyin. tüm beslenmeniz zararlı gıda değil neticede arada sırada yemekten bişey olmaz bence ::)
bence öyle yani tüm beslenmemz o şekilde değil ki arada canımız çekince yeriz biter uzun süre de canımız istemez nasılsa. dışarda salata yemiyorum sadece ona dikkat ediyorum ama döner yerken içinde oluyor mesela :) Allaha emanet abartmazsak sıkıntı olmaz diye düşünüyorumNe güzel söylemişsin bence de her gün bunlarla beslenmiyoruz sonuçta. Herkesin bünyesi riskleri belki farklıdır ama benim o kadar çok canım istemişti ki gece gidip almıştık. Bugün de canım bir şey çekti yiyeceğim meselaen son 1 2 ay önce yemiştim. Sağlıklı beslenmek için elimizden geleni yapıyoruz. Eşime diyorum ben istemiyorum ki bebek istiyor
mecbur yicez hahaha
benim dr peşin 6500 kart 7000 tl dedi istanbul değil amaKizlar detaylı ultrason fiyatlarını yazarmisiniz özellikle İstanbul icin
Ayy safra mevzusuna üzüldüm canım kötü bi şey yoktur umarımSüpersinnn tebrik ediyorum o zaman canımm bırakmaya çok sevindimben 2 hafta önce her gün olmasa da yiyordum hatta daha çok sarısı çünkü içim almıyordu zar zor peynirle falan yiyordum. Sonra safra muhabbeti çıktı doktor yasakladı. Geçen gün güvendiğim bir doktora daha gittim o yiyebilirsin dedi ilk defa bugğn yedim ama koktu zorla sarısını yiyebildim
sen neden yiyemiyorsun
E tabii ki benim de canım çiğköfte istiyor güvendiğim bir yer olduğu için de içim rahat yiyorum olur öyle sakınan göze çöp batırmayalımbence öyle yani tüm beslenmemz o şekilde değil ki arada canımız çekince yeriz biter uzun süre de canımız istemez nasılsa. dışarda salata yemiyorum sadece ona dikkat ediyorum ama döner yerken içinde oluyor mesela :) Allaha emanet abartmazsak sıkıntı olmaz diye düşünüyorum
Şu an bütün ilaçlarımı kestim tahlil sonucunda düşüş olursa büyük ihtimalle vitaminlerden olmuştur şu an iyiyim yemeğe dikkat etmeye çalışıyorum bakalım. Aaaa bizim bi abla vardı yeşil mercimek çok severdi hamilelikte yiyememiş sonra çocuğunda alerji çıktı o da yemiyor alerjisi yok şu an ama hala yemiyor yeşil mercimek bence bebekken istemiyorlar hahahaAyy safra mevzusuna üzüldüm canım kötü bi şey yoktur umarımben burnumu kapatıyorum bu sefer ağzımda kokusunu alıyorum resmen. Hiçbir sorunum yoktu hayatımda yumurtayı hep sevmişimdir bence bebek sevmiyor. Birçok şeyden tiksinmeye başladım zaten iyiden iyiye artık her sey de tiksiniyorum yumurta da istemeden tiksindiğim bi şey oldu
![]()