• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    95
Bende 13+4 üm belirtilerim var halsizlik başağrısı sırt ağrısı ama sanki hamile değilmişim gibi geliyo çok endişeleniyorum ilk gebeliğim..
Karnıma ani krapmlar giriyo bazen belim sırtım çok ağrıyo 2 gündür..
İnşallah normaldir ya :(
Normal galiba sanki içerden tekme atıyor gibi bu aylarda hissedilmezmiş gerçi ama ben otururken aniden kalkınca giriyo o kramp sanki insan herşeyden endişe ediyor cidden mesela geçen hafta daha çok göbeğim vardı bu hafta daha az bişey mi oldu acaba diyorum sonra goguslere bakıyorum hala aciyo ya da mide bulantısı varsa heh sorun yok o zaman diyorum 🥲doğurup kucağımıza alana kadar böyle olcak galiba gözle görmemiz lazım sanki 😅 ama daha çok var sağlikla ilerlesin de randevuları bile iple çekiyorum bişey öğrenebilmek için

Öyle tabi 😅
Başımıza gelmez umarım
Ben de ondan korkmuştum degisir diye bugün kontrolüm vardi 17+5 şu an. Hocam bir daha bakar mısınız dedim kız dedi, benimkini çok erken görmüştü bir de 12lerde görmüştü kendisi😂 o yüzden bir tarafım korkuyordu değişir diye bugün çok şükür teyit aldim tekrardan içim rahat su an 🤭

Normal galiba sanki içerden tekme atıyor gibi bu aylarda hissedilmezmiş gerçi ama ben otururken aniden kalkınca giriyo o kramp sanki insan herşeyden endişe ediyor cidden mesela geçen hafta daha çok göbeğim vardı bu hafta daha az bişey mi oldu acaba diyorum sonra goguslere bakıyorum hala aciyo ya da mide bulantısı varsa heh sorun yok o zaman diyorum 🥲doğurup kucağımıza alana kadar böyle olcak galiba gözle görmemiz lazım sanki 😅 ama daha çok var sağlikla ilerlesin de randevuları bile iple çekiyorum bişey öğrenebilmek için
Aynen benimde geçen hafta göbeğim fazlaydı şimdi daha az.. rabbim tüm gebelere kolaylık versinn💖

Ay evet kizlar öğrendim bizimkiler tek yumurta ikizi ve erkek 🥰sagliklilar şükür doktor kan sulandiriciya başlattı ilk gebeligimde doğum kilosu düşük ve karın çevresi geriliginden sezeryanla alındığı için bebeklere besin akışı rahat olsun diye
Maşallah yaaa 🌸🌸🌸☘️☘️💕💕💕

Ay nasıl da denk gelmiş aynı güne😍 benimki çok erken oldu üstelik oğlumu emziriyordum hamile kalınca sütüm azaldı ve oğlum emmek istemedi başlarda çok üzülmüştüm şimdi full mamaya geçtik
Yaaa ben hala üzülüyorum benimki azaldığı için değil doktor istemedi emzirmemi ben çok etkilendim ama kesmek zorunda kaldım kızım hiç bırakmak istemedi şimdi versem emer hala unutmadı bugün bile süt diye ağladı hasta olduğu için sanırım aklına düştü

Bebeği görene kadar yasak koydu, bebeği gördü 10. haftada serbest bıraktı, sonrasında ben de mantar oluştuğu için yine 10 gün yasak koydu ama geçici süre için. Bir de özellikle belirtti korunmalı birliktelik olacak diye. Doğuma yakın da korunmasız birliktelik isteyeceğim doğumu başlatsın diye dedi.
Korunmalı ilişkiyi enfeksiyon veya mantar riskine karşı mı tavsiye etti acaba ki
benim doktorum hiç yasak koymadı başından beri bi ara kahve lekelenmem oldu 2 hafta yasaktı sadece
Artık riskler yoksa serbesttir galiba benimde minik bir tehlikem vardı ama kalktı sorun ortadan
Bize hiç yasak getirmedi doktor ama bizim evde yasak hahqhah
Ahahahahs bu iyiymiş 😄😄
Kızlar noodle yiyen var mı 😂 Canım çok çekiyor yağını filan kullanmıyorum zaten 15 haftadır elimi bile sürmedim bir tanecik yesem bir şey olur mu 🙄 deneyimli anneler
Hayır yemedim çok severim 😄 ama başka yasak şeylerden yedimmm🙈
Ben de yedim ya
Normalde tiksindiğim bişey nasıl canım istiyor anlatamam😂
Cipsi çok severdim ondan da tiksindim
Normalde abur cubur bağımlılığım sadece cips üstünedir diğerleri gelir geçer ya da bazen hiç gelmez ahahah cipsten bende tiksindimm
Söylemedim kiiii söylesem kızardı çünkü doğal beslen demişti safra kesemde ve böbrektr taş olduğu için😂 ama bir kereden bir şey olmaz hatta ben geçen gün de yedim 🙈 onun yanında sağlıklı besleniyoruz zaten. Arkadaşım sucuk salam hindi füme ne varsa yiyor ben o kadar cesaret edemem . Tatlı da yasakladı ama canım çekince az yiyorum
Bende mesela salamlı sandviç yedim eşimin haberi yok bende de vicdan azabı tabi ama kokusu burnuma geldi resmenn
Biz kendimiz kısıtlamış gibi olduk. Tüp Bebek benimki. Eşim karnima elini bile koyamıyor. Korkuyor. 🤣🤣 Bana da elini çok bastırma karnına diyor. Denedik ama korku var ikimizde de. Sabrediyoruz. Bebişimiz iyi olsun da. ❤️
İlk kızım tüp bebek tedavi aşaması hamilelik lohusalık derken uzun bir süre birliktelik yasaktı😄 şuan serbest olduğu için :halay: yine de tedbirli olmakta fayda var.
Ay evet kizlar öğrendim bizimkiler tek yumurta ikizi ve erkek 🥰sagliklilar şükür doktor kan sulandiriciya başlattı ilk gebeligimde doğum kilosu düşük ve karın çevresi geriliginden sezeryanla alındığı için bebeklere besin akışı rahat olsun diye
Oy maşallah sağlıkla kucağınıza alın inşallah bebişlerinizi🥰 bende kan sulandırıcı kullanıyorum venöz yetmezlik ameliyatı olmuştum sıkıntı hamilelikte tetikleyecek damarlarımda kan akışı rahat olsun diye verildi
Kizlar detaylı ultrason fiyatlarını yazarmisiniz özellikle İstanbul icin
Henüz fiyat almadım ama bir yerde 6000 diye okudum doğruysa Doç.Dr.Sema Süzen Çaypınar (@doc.dr.semasuzencaypinar) • Instagram fotoğrafları ve videoları
Biz karar verdik
Güneş Ece olacak bizim kız🤭 ☀️
Harika, adıyla yaşasın güzel kız🥰🥰

Yaaa ben hala üzülüyorum benimki azaldığı için değil doktor istemedi emzirmemi ben çok etkilendim ama kesmek zorunda kaldım kızım hiç bırakmak istemedi şimdi versem emer hala unutmadı bugün bile süt diye ağladı hasta olduğu için sanırım aklına düştü
Senin durumun da üzücü çocuk isterken vermemek daha zor benimki kendi hiç istemedi ben uyku aralarında falsn bi süre devam ettim sonra baktım iyice azaldı emmediğinden ben de o ara hasta oldum falan bünyem zayıf düşünce zaten kendi de istemiyor bi de vücut süt üretmeye efor harcamasın falan diye kestim. Benim doktorum sütün olduğu müddetçe son aya kadar devam edebilirsin demişt. Sizde riskli bir durum mu vardı da bıraktırmanı istedi acaba?

Senin durumun da üzücü çocuk isterken vermemek daha zor benimki kendi hiç istemedi ben uyku aralarında falsn bi süre devam ettim sonra baktım iyice azaldı emmediğinden ben de o ara hasta oldum falan bünyem zayıf düşünce zaten kendi de istemiyor bi de vücut süt üretmeye efor harcamasın falan diye kestim. Benim doktorum sütün olduğu müddetçe son aya kadar devam edebilirsin demişt. Sizde riskli bir durum mu vardı da bıraktırmanı istedi acaba?
Kan sulandırıcı hap başlatılmıştı kalp atışı duyulunca bende çünkü ilk doğumumda atoni artı doğum sonrası pıhtılaşma durumu yaşadım o yüzden riskli gruba girdim ondan mı bilmiyorum doktorum emzirmeyi kes dedi ben yine de dinlemeyip 1buçuk ay öncesine kadar emzirdim çünkü birden kesemezdim aşamalı olarak kesmem lazımdı, geceyi zaten 15. ayda kesmiştim hamile olduğumu bilmiyordum o zaman gece yorduğu için kesmiştim ama gündüz çok seviyordum emzirmeyi

Kızlar ben hamile olduğumu testte gördüğüm an içime cinsiyeti doğuyor :)) İlkinde beta baktırmaya giderken oğlan bu demiştim. Çok midem bulanıyordu ama yüzüm saçlarım çok güzelleşmişti.Ve erkekti yavrum. Şimdi ilk andan beri kız gibi hissediyorum. Yüzüm sivilce doldu saçlarım oluk oluk dökülüyor dün gittim kısacık kestirdim dayanamadım artık, belime kadar olan saçları kısacık yaptım ama artık anne olacağım olgun bir hava kattı bana :))
cinsiyet ne oldu

İyi akşamlar arkadaşlar,Bu aralar çok kalbim çarpıyor nabzım yükseliyor yaşayan var mı normal midir acaba ne yapsak iyi gelir buna ya 🥹

Back
X