• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    106
Benimde bir tık azalmıştı hareket canım su iki gündür eskisinden de çok. Sennyine doktora git tabi ama bende de oldu bizimkilerin vakitleri çok yakın ya oluyor demekki 😊😊 Okul işi öyle oluyor hem çok güzel rahat hem git gel yoruyor 🙃
Demekki normal. Aslında detaylıya kadar doktora gitmeyecektim. Ama aklım sürekli orda. İkizlerde geç hissetmiştim. Ama bu sefer 14 15 te baya kıpırtı hissediyordum. Muhtemelen pozisyon kaynaklı. Çok çok hafif arada tekme gibi hissediyorum ama net değil. O yüzden içimin rahat etmesi lazım 😅
Sen isim ne düşünüyorsun

Demekki normal. Aslında detaylıya kadar doktora gitmeyecektim. Ama aklım sürekli orda. İkizlerde geç hissetmiştim. Ama bu sefer 14 15 te baya kıpırtı hissediyordum. Muhtemelen pozisyon kaynaklı. Çok çok hafif arada tekme gibi hissediyorum ama net değil. O yüzden içimin rahat etmesi lazım 😅
Sen isim ne düşünüyorsun
Şuan net birşey yok canım Asya İnci Parla gibi isimler var aklımızda 😊😊😊

Merhaba şuan 17+4 teyim az önce sırt üstü yatarken hafif hareket hissettim elimi karnımın sağına koyduğumda pıt diye elime bir hareket geldi bebeğim hareketi olabilir mi doktor bir kaç haftaya hissedersin demişti ama çok heyecanlandım birden erken hisseden oldu mu bu şekilde

Merhaba şuan 17+4 teyim az önce sırt üstü yatarken hafif hareket hissettim elimi karnımın sağına koyduğumda pıt diye elime bir hareket geldi bebeğim hareketi olabilir mi doktor bir kaç haftaya hissedersin demişti ama çok heyecanlandım birden erken hisseden oldu mu bu şekilde
Bebistirrrrrr 🥹🥹🥹🥹

Ben özel bi hastaneden paket aldım kan testi idrsr testi var hiçbirini yapmadı. Kilo ölçüyor . Ama en başta farklı hastanede bu cmv toxoplasma mı o birde bi şey daha vardı onları yaptı ben de diğer tsh şeker falan onları aylık zaten kontrol amaçlı sürekli aile hekimine veriyorum. En önemlileri onlar demişti. Bu hafta idrar istedi bi o kadar . Ama bende ilk başta sinir olmuştum
Aile hekimliği de hiç test falan istemedi benden anlamadım halbuki şu an en azından Bi kan değerlerine bakılması gerekmez mi bi eksiklik var mı yok mu diye

Aile hekimliği de hiç test falan istemedi benden anlamadım halbuki şu an en azından Bi kan değerlerine bakılması gerekmez mi bi eksiklik var mı yok mu diye
Benim 16. haftada aradılar, gebelik başında yapılan testleri tekrarlayacağız diye çağırdılar. Kesinlikle öneririm benim kullandığım bir vitamin karaciğer değerlerimi tam 7 kat arttırmıştı değiştirerek 2 haftada şükür normale döndüm onların sayesinde. Yoksa kan değerlerime bakmak hiç aklıma gelmiyordu iyi hissediyordum. Onlar aramadıysa kendiniz gidin bence nasıl olsa yapmak zorundalar.

Kızlar annemi haftaya perşembe ameliyata alacaklar vajinadan rahim ve miyomlar alınacak mesane toparlanacak inşallah hemen toparlar yanıma çağırdım burda ol diye dua edin🥲 toparlanması kısa sürer inşallah tedirginim biraz gurbetteyim
Çok geçmiş olsun inşallah sandığınızdan da kolay ve hızlı geçer 🌸💕

Bu dediğim cmv toxo ve rubella da mı yapmadı . Özellikle bunları yaptırmanı tavsiye ederim. Ya da tiroidlerine baktırmanı.
Ben farklı bi rahatsızlığımdan dolayı da sürekli doktor doktor gezdiğim için her ay kan veriyorum. Ama hamilelik için önemli bazı değerler var bence bakılması gereken. Bu doktorların bu rahatlığı da iyi mi kötü mü anlayamıyorum asla

kizlar doktora geldim bekliyorum hem sonuc hem cinsiyet icin ama bugun kağıdı acamıcaz haftaya çarşamba eşim izinli o gün bi organizasyonla öğrenicsz😭😭 nasıl sabredicemm
Sabretmek çok zor günler geçmek bilmiyor ama sonunda yaşayacağın o mutluluğu düşünerek geçirirsen biraz ferahlıyorsun 🤗

kizlar doktora geldim bekliyorum hem sonuc hem cinsiyet icin ama bugun kağıdı acamıcaz haftaya çarşamba eşim izinli o gün bi organizasyonla öğrenicsz😭😭 nasıl sabredicemm
Öncelikle güzel geçsin inşallah her bebeği görmeye gidince heyecandan sora beklerken kalbim pıt pıt atıyor 🤭
Cinsiyeti de tabi sağlıklı olsun başta , cidden çarşamba günü de azıcık var ben akşamına kadar zor beklemiştim 🤭

Bugün doktor kontrolüne gittim kızlar. 6 kilo aldım aslında hiç almışım gibi durmuyor ama doktor fazla dedi tatlıyı azalt dedi. Aslında aşırı yemiyorum ama almaya müsaitim bu aralar sanırım. Bebek 300 gram dedi. Eğer almaya devam edersem balık yağını azaltacakmış. Şeker yüklemesini sordum ilkinde yaptırdım çıkmamıştı bunda belki yapmayabiliriz dedi. Onun dışında kan idrar vs istemedi bende sormayı unuttum. Ama gerekli değil demek ki.

Bugün doktor kontrolüne gittim kızlar. 6 kilo aldım aslında hiç almışım gibi durmuyor ama doktor fazla dedi tatlıyı azalt dedi. Aslında aşırı yemiyorum ama almaya müsaitim bu aralar sanırım. Bebek 300 gram dedi. Eğer almaya devam edersem balık yağını azaltacakmış. Şeker yüklemesini sordum ilkinde yaptırdım çıkmamıştı bunda belki yapmayabiliriz dedi. Onun dışında kan idrar vs istemedi bende sormayı unuttum. Ama gerekli değil demek ki.
Kaçıncı haftadaydınız siz ?

Back
X