- Konu Sahibi ogretmenhanim
- #11.561
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mide bulantısı için bana da verdi ben 1 hafta kullanıp bıraktım benim mide bulantım geçti . Ya da geçesi varmış bilemiyorumevet ediyor maalesef henüz bir gelişme yok hiç mide bulantısı için kullanıyorum ama yanma ve tahriş için bir şey vermedi
Bence yoğurt gibi protein içerikli yumuşak yiyecekler faydalı gelebilir. Ya da çorba gibi naneli. Geçmiş olsunkizlar yemek borusu tahriş olan yokmu ne yapabilirim bunun için kusmaktan zedelendi yüksek ihtimalle kusarken hep kan geliyor yutkunurkende çok zorlanıyorumdoktorum tuzlu gargara önerdi ama benim daha aşağıda olduğu için gargaranın bir etkisi olmayacak
Sağlıkla gelsinogretmenhanim merhaba biz bugün cinsiyet öğrendikten oğlum olacakmış siz de durum nasıl
Ay canım çok sevindim senin adına. Gerçi sen iki erkek mi istiyordun onu bilmiyorum ama 1 kız 1 erkek ikiz süper bence maşallah sağlıkla gelsinlerArkadaşlar merhaba
Biz iki erkek bekliyorduk fakat birinin kız olduğunu öğrendim.hayırlısı ile bir kız bir erkek bekliyoruz, 19 haftadan selamlar sevgiler
Mart ayında oln doğumda klasik uzun kollu takımlar zıbın takımları veya tulumlar kullanılır zaten ekstra Mart ayında herkesin evi sıcak olduğu için de gerekirse bir tane yelekle destek sağlanır Nisan'da da ilkbahar olacağı için yine aynı şekilde uzun kollu tulumlarla gidileceği için pamuklu tulumlar takımlar idealdir. Bebeği asla kat kat giydirmeyin kızlar sıcaktan çok bunalıp ağlayabilirler. Mart olacağı için öyle yün yorganlara battaniyelere de gerek yok pamuklu battaniye iş görür nisanda da yavaş yavaş Mayıs gibi Müslin battaniyelere geçiş yapılıral benden de o kadar herkes şunu alma gereksiz bunu alma gereksiz demeye başladı sağolsun düşünüyorlar da e ne alcaz biz hhsahsh
Canım eşimin kuzeninin 18+3 de erkeğe döndüğü herkes şok şok kız istiyorlardı. Bir sonraki kontrolun ne zman. Buarada 2 Dr da kız diyorduBen cicili kıyafetlere bile geçtim süslü püslü gittiğimde pipis olursa şoka gireriz![]()
Ya sağlıkla gelsin de hayırlısı böyleymiş derimCanım eşimin kuzeninin 18+3 de erkeğe döndüğü herkes şok şok kız istiyorlardı. Bir sonraki kontrolun ne zman. Buarada 2 Dr da kız diyordu![]()
İnşallah inşallah nadir de olsa değişebiliyor Ben şimdi ondan çok etkilendim geçen hafta doktora erkek dedi bir hafta sonra başka doktora gitti Yani dün o da erkek dedi acaba diyorum erkekten kıza döner mi dayanamadım ben de özele gittiğim bir hafta oldu 20'sine de devlete randevu aldım bakalım o ne diyecek bugün 14 + 0 oldum doktora gittiğimde 15 artı 4 olacağız bebişin gelişimine göre de 16 hafta rahat olur. Ben de kesinleşsin istiyorum artık ya ağız alışkanlığından karnımdaki bebişe kızım deyip duruyorum. 7 yaşında bir kızım var yıllarıdır kızım diyorum nasıl olacak bilmemYa sağlıkla gelsin de hayırlısı böyleymiş derim
2 hafta sonra falan giderim herhalde o kadar foti falan çekindik değişmez umarım![]()
Gerçekten insan hemen belli olsun istiyor ben 12de gitmiştim kız gibi demişti 15+2 de gittik kız dedi hatta baya da baktı ama bilemiyorumİnşallah inşallah nadir de olsa değişebiliyor Ben şimdi ondan çok etkilendim geçen hafta doktora erkek dedi bir hafta sonra başka doktora gitti Yani dün o da erkek dedi acaba diyorum erkekten kıza döner mi dayanamadım ben de özele gittiğim bir hafta oldu 20'sine de devlete randevu aldım bakalım o ne diyecek bugün 14 + 0 oldum doktora gittiğimde 15 artı 4 olacağız bebişin gelişimine göre de 16 hafta rahat olur. Ben de kesinleşsin istiyorum artık ya ağız alışkanlığından karnımdaki bebişe kızım deyip duruyorum. 7 yaşında bir kızım var yıllarıdır kızım diyorum nasıl olacak bilmem![]()
Devlette yanılma payı daha yüksek bilgine canım bi arkadaşım 5-6. Ayında cinsiyeti farklı çıktıİnşallah inşallah nadir de olsa değişebiliyor Ben şimdi ondan çok etkilendim geçen hafta doktora erkek dedi bir hafta sonra başka doktora gitti Yani dün o da erkek dedi acaba diyorum erkekten kıza döner mi dayanamadım ben de özele gittiğim bir hafta oldu 20'sine de devlete randevu aldım bakalım o ne diyecek bugün 14 + 0 oldum doktora gittiğimde 15 artı 4 olacağız bebişin gelişimine göre de 16 hafta rahat olur. Ben de kesinleşsin istiyorum artık ya ağız alışkanlığından karnımdaki bebişe kızım deyip duruyorum. 7 yaşında bir kızım var yıllarıdır kızım diyorum nasıl olacak bilmem![]()
Edis s ile bitiyor ayaz z ile harfleri karistirabilirler yaman daha iyi sankiKizlar gecen isim karari vermistik ama babasi bugun edis ayaz yerine edis yaman mi olsa diye bi secenek sundu ikisi de güzel geldi bana sizce![]()
Edis yaman da uzun oluyor zaten bizim soyadımız uzun bırde uyumlu gelmedi ana yaman ismi de güzelmis bi tane daha yaparsam yaman koyarimEdis s ile bitiyor ayaz z ile harfleri karistirabilirler yaman daha iyi sanki![]()
Yenidoğan bebekte bez alerji yapmaz bence Yenidoğan tenine uygun bez alınabilir.Kizlar ben bebek bezi stoklamak istiyorum ama cevremdekiler dogunca al belki alerji yapabilir bebekte diyor arada kaldim simdiden baslasam mi dogunca mi alsam
Pişik yapabilir hangi bebeğe hangi bezin pişik yapacağı belli olmuyor. Yani prima alın kesin yapmaz diyemiyorum mesela. Arkadasımın bebeğine sleepy yapmıştı bana vermişti stok bezleriniKizlar ben bebek bezi stoklamak istiyorum ama cevremdekiler dogunca al belki alerji yapabilir bebekte diyor arada kaldim simdiden baslasam mi dogunca mi alsam