- Konu Sahibi ogretmenhanim
- #11.581
Ben de bebeğin hangi markaya alışacağı belli olmuyor diye duydum o yüzden stok yapmadım. Ama silme pamuğu alt açma bezi vs aldim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaa kayıt için gitmiştim 10.haftada kaydım olsun diye baya net gelmişti ama erkek derse enazndan yoğunlascam cnku özele daha 3 hafta var brz sabrszlandm.devletten snra da özele de gdecem 2 hafta sonrasıDevlette yanılma payı daha yüksek bilgine canım bi arkadaşım 5-6. Ayında cinsiyeti farklı çıktı
Ordaki usgler net olmuyor genelde
Bugün 2. Kez devlette muayene oldum ilki eski bir devlet hastanesiydi cihazı falan çöptü ahaha bugün şehir hastanesine gittim kaydım olsun diye. Yukarılara da cinsiyet fotosu bıraktım. Gayet iyiydi bence cihaza bağlı. Ay sonu özele gideceğim ama içimde şüphe kalmadı dımdızlak ortadaydıYaaa kayıt için gitmiştim 10.haftada kaydım olsun diye baya net gelmişti ama erkek derse enazndan yoğunlascam cnku özele daha 3 hafta var brz sabrszlandm.devletten snra da özele de gdecem 2 hafta sonrası![]()
Hayırlısı olsun içinize sinen olsun inşallahAnladım canım. Ben iyiyim hamdolsun. Çocukların peşine kosturmaktan hiç bir şeye vaktim kalmıyor.Buraya da bazen giremiyorum o yüzden.
Maşallah. Allah bağışlasın. Bizim hem teyze hem halanin adı Fatma.Eşime kalsa yine de koyabiliriz sıkıntı yok. Ama Fatma Zehra olur koyarsam. İki isim de çok istemiyoruz gibi. Bakalım zaman ne gösterecek
![]()
EvetKızlar hemen göbek altınızda sertlik hissediyormusunuz
Ben hissediyorummmKızlar hemen göbek altınızda sertlik hissediyormusunuz
Bende korktum biraz sancı da var bu ara dinlenince geçiyor ama şu an sertlik belirgin
Normal o zamanBen hissediyorummm
Ben bebek diye yorumladım bi tık solda şuanBende korktum biraz sancı da var bu ara dinlenince geçiyor ama şu an sertlik belirgin
Kilo ile alakalı değil bence çünkü şuan kilom 56Ben de 19+4deyim ama hareket henüz hissetmedim. Sadece bu hafta günde bir veya iki defa pıt pıt bişey atıyor gibiydi
Bu arada ismi de Zehra düşünüyoruzBen cinsiyeti öğreneli uzun zaman oldu ama yazamadım. Benim de kız listeye ekleyebiliriz![]()
Ben gördügüm her seyi alıyorumKızlar alışverişe başladınız mı? Bebişler mart bebişleri
Havalar tam ısınmıyor ama nisanda sıcak nasıl yapacaksınız alacaklarınızı?
![]()
Ay böyle de cok kararsiz kaliyorum hangisini alsam bilemiyorumPişik yapabilir hangi bebeğe hangi bezin pişik yapacağı belli olmuyor. Yani prima alın kesin yapmaz diyemiyorum mesela. Arkadasımın bebeğine sleepy yapmıştı bana vermişti stok bezlerini
Bebekten dolayıııNormal o zaman
Molfix iyi diyorlar bilmiyorum bir paket denerimAy böyle de cok kararsiz kaliyorum hangisini alsam bilemiyorum