• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    112
Devlette yanılma payı daha yüksek bilgine canım bi arkadaşım 5-6. Ayında cinsiyeti farklı çıktı🥹
Ordaki usgler net olmuyor genelde
Yaaa kayıt için gitmiştim 10.haftada kaydım olsun diye baya net gelmişti ama erkek derse enazndan yoğunlascam cnku özele daha 3 hafta var brz sabrszlandm.devletten snra da özele de gdecem 2 hafta sonrası🥰

Yaaa kayıt için gitmiştim 10.haftada kaydım olsun diye baya net gelmişti ama erkek derse enazndan yoğunlascam cnku özele daha 3 hafta var brz sabrszlandm.devletten snra da özele de gdecem 2 hafta sonrası🥰
Bugün 2. Kez devlette muayene oldum ilki eski bir devlet hastanesiydi cihazı falan çöptü ahaha bugün şehir hastanesine gittim kaydım olsun diye. Yukarılara da cinsiyet fotosu bıraktım. Gayet iyiydi bence cihaza bağlı. Ay sonu özele gideceğim ama içimde şüphe kalmadı dımdızlak ortadaydı😄

Anladım canım. Ben iyiyim hamdolsun. Çocukların peşine kosturmaktan hiç bir şeye vaktim kalmıyor. 🙈 Buraya da bazen giremiyorum o yüzden. 🫠

Maşallah. Allah bağışlasın. Bizim hem teyze hem halanin adı Fatma. 😁 Eşime kalsa yine de koyabiliriz sıkıntı yok. Ama Fatma Zehra olur koyarsam. İki isim de çok istemiyoruz gibi. Bakalım zaman ne gösterecek 😅
Hayırlısı olsun içinize sinen olsun inşallah 🥰

Back
X